s celým příspěvkem 100% souhlas,von Špilberk píše:9001: Já bych viděl jako problém i to, že při nedostatku míst P+R zaberu již existují kvůli stavbě, která určitě nebude hotová za půl roku. Takže za mě - nápad je dobrý................
v Radlicích je přímo nad stanicí metra jakási prosklená několikapatrová budovaideální udělat z ní parkovací dům.
ale k citovanému upozorňuji:
1.) neprobírali jsme to tu již náhodou v loňském roce ? (poslední dobou mám čímdál větší pocit, že ty "dobré nápady" bere magistrát někde "venku" - např. i zde, ale netvrdím, že je to špatně ba naopak, ale tím spíše by se měl tzv. pochlapit a jsou-li dle něj dobré je realizovat, aby alespoń něco udělal "sám")
2.) nebylo by vhodnější než
a) novou stanici postavit "z Depa", tak ji postavit sice v jeho areálu, ale VEDLE JEHO DOSAVADNÍCH HAL
b) stavět P+R "někde vedle" nové stanice =M=, tak:
- v několika podlažích přímo nad ní = na již "vlastních" pozemcích(bez potřeby ochoty prodat někým jiným stále vlastněné v sousedství) ?
- případně hledat cestu, jak účelně jedním/2 novými "parkovacími" podlažími zvýšit využitlnost aktuálně zastavěné plochy halami depa + i nově postavené stanice ?