9001 píše:Takže stejná křižovatka, kde do sebe vlítnul bus a 15T?
tam ale ty okolnosti byly dost jiné že...
Moderátor: TRAM-FÓRUM
9001 píše:Takže stejná křižovatka, kde do sebe vlítnul bus a 15T?
100% souhlas - kdybych, díky zdejší zmíncevon Špilberk píše:Dnes opět hlášeno. Docela bych řekl, že to tam smrdí nějakou nehodou.mart337 píše:Podle mne je mimo provoz preference v křižovatce u polikl. Modřany ve směru ZC od Čechovy Čtvrti.
............
Dnes opět hlášeno. Docela bych řekl, že to tam smrdí nějakou nehodou.mart337 píše:Podle mne je mimo provoz preference v křižovatce u polikl. Modřany ve směru ZC od Čechovy Čtvrti.
Dneska zase když se jede, tak zhasne stromeček a když jsem těsně před čočkama, tak padá na stůj. Předzvěst od města je stále na stůj - přitom dřív padala na volno. V opačném směru vše OK a bez problémů padá i předzvěst. Už jsem to nahoru hlásil před časem, ale nic se nezměnilo.
Jojo, o půl patý ráno opravdu skvělý překvápkoKarosák píše:...Nově rozbitej i Kaufland ZC (obora) svévolně odhlásí a mrskne na stůj, což nejde zastavit snad ani nouzově...
To je tam tipuju kvůli škole, takže zrušit asi nepůjde, bo okamžitý řev ultras na téma "naše děti"...modroko píše:A další SSZ co mě osobně pije krev je mezi zastávkama U průhonu směr Orteňák hned za obloukem...
Nemyslím, že jde o závadu, nýbrž o úmysl. Ve stejném modu fungují i světla na Hradčanské v noci, když jdou na blikačku. Ve chvíli, kdy se nějakej trouba dotkne čudlu, okamžitě to práskne na stůj.Petr píše:Jest mi tvrzeno, že závada a máme to hlásit.
Jest mi tvrzeno, že závada a máme to hlásit. Leč i po hlášení se nic neděje.Karosák píše:Zajímalo by mně, jestli je to závada, nebo si to tam vydobyli holešovické ultras. Je pravda, že z obou stran jedeš 15, takže to prostě vždycky zastavíš a není to křižovatka, takže prostě voda na mlejn chodecké lobby.
Zkus to někde napsat, že chodci jsou šmejdi, že zmáčknou a jdou... Dostaneš slušnou čočku...modroko píše:A další SSZ co mě osobně pije krev je mezi zastávkama U průhonu směr Orteňák hned za obloukem...jakmile někdo zmáčkne okamžitě to jde na stůj, přičemž těsně před obloukem je přechod bez světel a hlavně všichni si tam přecházejí jak se jim zlíbí...
Navíc se to tam točí v nějaký šíleným cyklu "vzor Želva" a od Těšnova, pokud se nestihnu "včas" navolit, mám smůlu. Alespoň se mi už se 14 opakovaně stalo, že šipka vpravo svítila, ale čočky nepadly, až když se přetočil celej cyklus.mart337 píše: SSZ Těšnov? To je šílenej vop..z....