Nádražní - rezervoáry, developerské tlaky, skutečný rozsah kolize přeložky TT s diskutovanou kanalizací, její skutečný stav, účel a zdroj článku, doba přípravy a realizace rekonstrukce diskutované kanalizace....to všechno jsou (pro mně) celkem neznámé. I kdyby na rekonstrukci kanalizace došlo, nemyslím, že to bude v příští pětiletce, ani, že by byl souběh v celé délce RTT. No a překop a přerušení provozu na třeba měsíc se dá s odstupem času vydržet. Ale stejně je mi divné, když se akce připravovala mnoho let a již půl roku dopředu se tam sondovalo a hrabalo, že by se takový průšvih jentak zakopal. Vždyť i Táborská je rozdělená na dvě části, protože se objevily problémy se sítěmi, které již nešlo vyřešit před zimou. Edit: teď jsem si vzpomněl, že i Moskevská se protáhla, protože se až v průběhu akce nějaké sítě rozhodly připojit k rekonstrukci svého něcovodu. Takže i v té Nádražní by se do toho asi šlo, kdyby to bylo tak velké, jak článek naznačuje.
Nicméně ta Kolbenova, je celkem viditelně investice na prů_eru a bije to do očí

P_V: Je příjemná naděje, že je akce alespoň v přípravě, nicméně za 2M Kč, to vidím tak na náklady DIO v podobě DZ na příjezdech a osazení nějakých plastových bariér na zúžení jízdních pruhů