Linka 6 oddělení od vozu na Palmovce
Linka 1 přestávky ve vozovně Střešovice.
Důvod změn nechápu.
Moderátor: TRAM-FÓRUM
Hlásil sem to kasme-mu už cca 2 měsíce zpět.Pankrac1977 píše: ↑22.4.2022 16:38Prosím o info - funguje někomu tohle fórum o dopravě? Mě tedy už ne, což mě mrzí- http://mo.ttnz.cz/forum/index.php
Děkuji.
Jo, byl takový bundo-kabát alias parka. Byla hodně vatovaná, takže se dala nosit pouze, pokud skutečně mrzlo pod nulou. Při úklidu jsem ji nedávno našel doma - pocházela ještě z dob před Martinem Dvořákem a měla velký preclík na rameni.OKN81 píše: ↑01.4.2022 11:53Taky vyjádřím svůj názor na pracovní oděvy. Nejhorší je pro mě v současné době absence zimní bundy, která byla před 10 -15 lety ( nevím přesně ten čas letí) nahrazena normální bundu s možností na zimu přidat si do ní vložku. Dále rád vzpomínám na černé polokošile, které taky byli skvělé.
Já si zase nedokážu představit, že jdu do práce oblečen jak figurína z Decathlonu.Proxy píše: ↑24.3.2022 9:47Dopravní podnik totiž stále zamrzl v minulém století a svatou kombinaci - oblekové kalhoty, košile, kravata a sako - požaduje pro všechny profese. Tahle kombinace je vhodná maximálně pro 60 zaměstanců infocenter, kteří sedí v relativně teplotně stálém prostředí. Naprosto nevhodný je pro řidiče a ostatní profese, který celý den v teple nesedí.
Myslím, že základem nové uniformy by měli být sportovní boty, letní a zimní pracovní kalhoty (na léto s odepínacími nohavicemi), tričko s límečkem, mikina/svetr na zip, letní a zimní bunda a pásek s přezkou s logem. Bohužel to jsou přesně věci, které nejsou součástí designové soutěže nebo jsou popsány jako výběrové doplňky. Naopak se tam objevily takové nepodstatné detaily jako design knoflíků a odznaků pro JHV![]()
A nepřekvapuje Vás všechny, že ve chvíli, kdy ROPID rozjíždí jednotný lak na vozidlech si dProxy píše: ↑24.3.2022 9:47Jak jsem se koukal do podrobností toho výběrka na Tender areně, tak žádná revoluce se konat nebude.von Špilberk píše: ↑23.3.2022 11:07DPP chystá pro své zaměstnance nové uniformy, na jejich design vyhlásil veřejnou soutěž
https://www.dpp.cz/spolecnost/pro-media ... nou-soutez
A do doby vysoutěžení bude oděvní sklad jen galaxií nesplněných přání.![]()
Dopravní podnik totiž stále zamrzl v minulém století a svatou kombinaci - oblekové kalhoty, košile, kravata a sako - požaduje pro všechny profese. Tahle kombinace je vhodná maximálně pro 60 zaměstanců infocenter, kteří sedí v relativně teplotně stálém prostředí. Naprosto nevhodný je pro řidiče a ostatní profese, který celý den v teple nesedí.
Myslím, že základem nové uniformy by měli být sportovní boty, letní a zimní pracovní kalhoty (na léto s odepínacími nohavicemi), tričko s límečkem, mikina/svetr na zip, letní a zimní bunda a pásek s přezkou s logem. Bohužel to jsou přesně věci, které nejsou součástí designové soutěže nebo jsou popsány jako výběrové doplňky. Naopak se tam objevily takové nepodstatné detaily jako design knoflíků a odznaků pro JHV![]()
Jak jsem se koukal do podrobností toho výběrka na Tender areně, tak žádná revoluce se konat nebude.von Špilberk píše: ↑23.3.2022 11:07DPP chystá pro své zaměstnance nové uniformy, na jejich design vyhlásil veřejnou soutěž
https://www.dpp.cz/spolecnost/pro-media ... nou-soutez
A do doby vysoutěžení bude oděvní sklad jen galaxií nesplněných přání.![]()