U Zvonu najela na koleje a na Klamovce musela stát za tramvají ve stanici.
MHD vs. majáky, sanitky, hasiči
Moderátoři: DavidD, TRAM-FÓRUM
-
radek31
- Moderátor
Krátce před osmnáctou hodinou havarovalo hasičské vozidlo Liaz barrandovských hasičů . Při cestě na asistenci při natáčení na Černý most narazili do sloupu v Poděbradské ulici.MOp píše:za svetla, skoro bez provozu, na tramvajovem telese oddelenym z obou stran obrubniky..
http://www.pozary.cz/clanek.asp?id_clanku=3389
to vypadá na naléhavý případ - jestlipak použili maják?
-
Martin.KT8D5
Nebavim se. Tohle nemá cenu...radek31 píše:tramvajáci zase málokdy jezdí přes výhybku rychleji, ale to ti nebrání psát co píšeš - ono stačí máloMartin.KT8D5 píše:Souhlasím... máš pravdu... Lae zrovna hasiči to dělaj málokdy...
když už jsme v té debatě, máš vůbec řidičák na cokoliv, protože mi přijde jako bys mluvil jen hodně teoreticky
-
MOp
za svetla, skoro bez provozu, na tramvajovem telese oddelenym z obou stran obrubniky..
-
radek31
- Moderátor
tramvajáci zase málokdy jezdí přes výhybku rychleji, ale to ti nebrání psát co píšeš - ono stačí máloMartin.KT8D5 píše:Souhlasím... máš pravdu... Lae zrovna hasiči to dělaj málokdy...
když už jsme v té debatě, máš vůbec řidičák na cokoliv, protože mi přijde jako bys mluvil jen hodně teoreticky
Naposledy upravil(a) radek31 dne 08.4.2005 22:23, celkem upraveno 1 x.
-
radek31
- Moderátor
začínám toho mít opravdu dost - jen ***** nepochopí co tu už pěkně dlouho píšu - vadí mi tohle ******* zevšeobecňování co předvádíš - je to imho známka nevyspělého chování a měl by ses za to stydětMartin.KT8D5 píše:Ty máš páru??? řídil si něco jinýho než tramvaj??? Jaktože někdo může říct, že hasiči jou hovada a řidiče tramvaje, kterej zaviní nehodu chcete nechat napokoji a děláte z něj chudáka, je to totéž... a pokud píšeš, že si jel tramvají, 80 km / h a slyšel si o stovce, děláš tady krásnou reklamu svému podniku a kolegům, rozum použij i ty, když už se jim oháníš...
ano řídil jsem i hodně různých typů aut, ne jenom tramvaj a rozhodně jsem nikde neuvedl nic hanlivého o hasičích
"chcete nechat napokoji a děláte z něj chudáka" - další lež - řidičů tramvaje je podle mě kolem 1400 - kolik jsi jich zažil tohle říkat/psát? tak nemel
"pokud píšeš, že si jel tramvají, 80 km / h a slyšel si o stovce, děláš tady krásnou reklamu svému podniku a kolegům" - ano je pravda, že když člověk jezdí zhruba 15 let skoro každý den tramvají zažije hodně věcí, ale to že jsem jel JEDNOU jako cestující 80 znamená, že v ostatních případech (mnoho a mnoho tisíc jízd) jsem 80 nejel, ale to ty asi nepochopíš
a s tou 100 je jasně uvedeno, že jsem to jen od několika lidí slyšel, počítám, že za skoro 20 let provozu KT8 se to asi i někdy stalo, ale rozhodně to není žádný fakt, kterým by jsi se mohl ohánět
ty už jsi jel někdy v Praze, kde je povolená 50ka vyšší rychlostí? jestli jo tak jsi porušil stejné předpisy - znám případy, kdy se po městě jelo i přes 170km/h a vypovídá to snad o všech lidech v Praze? to je prostě jen demagogie
-
Martin.KT8D5
Ale jo,ale nazývat je hovada... To urážíš skoro i mě, neb jsem měl rád soptíka... Mope,ale opět nevíme co tam bylo... totéž s tou vexlí na Karláku... Tohle mě od tebe mrzí.MOp píše:martine, ono paklize je tam kvalitni silnice a dostatecne siroka silnice, tak je velice zarazejici, ze jedou po kolejich na zvysenem tramvajovem telese..
tot vse k teto problematice i odemne..
-
Martin.KT8D5
Souhlasím... máš pravdu... Lae zrovna hasiči to dělaj málokdy...radek31 píše:mám v úctě práci hasičů i hromadu jiných povolání, ale taky každý den vidím nebezpečné kousky, co na kolejích předvádí každej ******* s vypnutým majákem (sanitky, "zásahovka" PCO a i různé další nuly) - je to často o život a někdy se divím co všechno jim projdeMartin.KT8D5 píše:"řítit se s náklaďákem "plnym vody" po městě 100 km neni sranda..."
-
MOp
-
Martin.KT8D5
Ty máš páru??? řídil si něco jinýho než tramvaj??? Jaktože někdo může říct, že hasiči jou hovada a řidiče tramvaje, kterej zaviní nehodu chcete nechat napokoji a děláte z něj chudáka, je to totéž... a pokud píšeš, že si jel tramvají, 80 km / h a slyšel si o stovce, děláš tady krásnou reklamu svému podniku a kolegům, rozum použij i ty, když už se jim oháníš...radek31 píše:velmi rád slyším, že to tu jde vyhledat - na tomto fóru je registrováno 212 lidí, kolik z nich to řeklo, že paušalizuješ? hodně bych se divil kdybys našel 10Martin.KT8D5 píše:Klídek ať to s tebou nešlehne je to pravda... Neni problém to tu vyhledat, kdo všchno chtěl onomu řidiči odpouštět a jen nucený práce, když jsem řekl o kriminále málem mě tady lynčovli, tak klídek...
jo a btw když píšeš o té zaujatosti, tak s tím más podle mě problém hlavně ty - vždycky automaticky zastáváš názor který je v kontrastu s většinou - někdy by to chtělo použít zdravý rozum místo automatického popírání
jsi na tramvajáckém fóru, tak by byla slušnost se chovat alespoň nestranně a ne nasírat programově všechny kolem
a neboj nešlehne to se mnou, já se tím nijak nevzrušuju, jen nesnáším tyhle laciné výpady od člověka co o tom nemá ani páru
-
radek31
- Moderátor
mám v úctě práci hasičů i hromadu jiných povolání, ale taky každý den vidím nebezpečné kousky, co na kolejích předvádí každej ******* s vypnutým majákem (sanitky, "zásahovka" PCO a i různé další nuly) - je to často o život a někdy se divím co všechno jim projdeMartin.KT8D5 píše:"řítit se s náklaďákem "plnym vody" po městě 100 km neni sranda..."
-
Martin.KT8D5
Jasně ve svejch dvaceti nepotřebuju nic jinýho...Béďa Trávníček píše:Nebudu se hádat... Ale podle mě ze sebe chceš za každou cenu udělat chudáka, kterej je napadanehj ostatníma... Tímto příspěvkem končím diskuzi v tomto tématu (pro dnešek)Martin.KT8D5 píše:Ne-e bylo tam i pár lidí co navrhovali pouze nucený práce, kdežto já kriminál natvrdo...
-
Martin.KT8D5
-
Béďa Trávníček
Nebudu se hádat... Ale podle mě ze sebe chceš za každou cenu udělat chudáka, kterej je napadanej ostatníma... Tímto příspěvkem končím diskuzi v tomto tématu (pro dnešek)Martin.KT8D5 píše:Ne-e bylo tam i pár lidí co navrhovali pouze nucený práce, kdežto já kriminál natvrdo...
Naposledy upravil(a) Béďa Trávníček dne 08.4.2005 22:19, celkem upraveno 1 x.
-
radek31
- Moderátor
MHD vs. majáky, sanitky, hasiči
velmi rád slyším, že to tu jde vyhledat - na tomto fóru je registrováno 212 lidí, kolik z nich to řeklo, že paušalizuješ? hodně bych se divil kdybys našel 10Martin.KT8D5 píše:Klídek ať to s tebou nešlehne je to pravda... Neni problém to tu vyhledat, kdo všchno chtěl onomu řidiči odpouštět a jen nucený práce, když jsem řekl o kriminále málem mě tady lynčovli, tak klídek...
jo a btw když píšeš o té zaujatosti, tak s tím más podle mě problém hlavně ty - vždycky automaticky zastáváš názor který je v kontrastu s většinou - někdy by to chtělo použít zdravý rozum místo automatického popírání
jsi na tramvajáckém fóru, tak by byla slušnost se chovat alespoň nestranně a ne nasírat programově všechny kolem
a neboj nešlehne to se mnou, já se tím nijak nevzrušuju, jen nesnáším tyhle laciné výpady od člověka co o tom nemá ani páru
Naposledy upravil(a) radek31 dne 08.4.2005 22:02, celkem upraveno 1 x.