Galérka
Moderátoři: DavidD, TRAM-FÓRUM
-
Béďa Trávníček
- Tonda Ježek
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Re: Maturita
No bohužel ta moje kravata padla v brzkých ranních hodinách za vlast (nebo spíš za spolužačku)Jonáš píše:Pánové, ty obleky Vám seknou.
Tondo, gratuluji k vyznamenání.
Děkuji.
-
MOp
-
jara
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Re: Gratulace všem maturantům
Tak ať se práší za kočárem!!!!!! DosplělákuFořtík píše:Ani nepromuvila, mě nebylo co vytknout.jara píše: A co moje třidní hanička a matika jaká byla. nebo seděla u jiné třídyBóďovi jsem naprášil...
- Fořtík
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Ani nepromuvila, mě nebylo co vytknout.jara píše:A co moje třidní hanička a matika jaká byla. nebo seděla u jiné třídyFořtík píše:Já vím, proto ti to řikám.
-
jara
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
A co moje třidní hanička a matika jaká byla. nebo seděla u jiné třídyFořtík píše:Já vím, proto ti to řikám.Jan píše:Hanička je moje třídní, a vím, že je dost hodná.
- Tonda Ježek
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
- Fořtík
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Já vím, proto ti to řikám.Jan píše:Hanička je moje třídní, a vím, že je dost hodná.
- Jan
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Hanička je moje třídní, a vím, že je dost hodná.Fořtík píše:Klííd, to zvládneš. A češtinu s Haničkou určitě. Sám bych si dal asi sedmičku a to bych k sobě byl hodně tolerantní, ale díky ní budu mít na maturitním vysvědčení čtyřku. Taky jsem jí vyjádřil největší dík ze všech, kterým jsem děkoval.Jan píše:Také se připojuji k gratulaci. Mě to čeká už za rok. ale zkoušky z autoškoly mám za 15 dní.
- Fořtík
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Klííd, to zvládneš. A češtinu s Haničkou určitě. Sám bych si dal asi sedmičku a to bych k sobě byl hodně tolerantní, ale díky ní budu mít na maturitním vysvědčení čtyřku. Taky jsem jí vyjádřil největší dík ze všech, kterým jsem děkoval.Jan píše:Také se připojuji k gratulaci. Mě to čeká už za rok. ale zkoušky z autoškoly mám za 15 dní.
- Jan
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Gratulace všem maturantům
Také se připojuji k gratulaci. Mě to čeká už za rok. ale zkoušky z autoškoly mám za 15 dní.