5 pořadí ujde, jednou za čas se zadaří9001 píše:Linku 14Tu si asi moc neužiješ. Tam to docela hodně vybírají Kobylisy s jejich stálým přísunem R.P
Galérka
Moderátoři: DavidD, TRAM-FÓRUM
-
radek31
- Moderátor
Re: Zlomyslnost ze závisti
je to tak, jezdil jsem ranní část 34/5 tak jsem si tu noční ve VJŘ prohlédnul a líbilo se mi co jsem viděljara píše:Je velmi dobrá. Akorát ráno zatahuješ už za světla. A pak projíždí oblouk Nádraží holešovice-Nádraží holešovice když jede z 5 na kobylisy. Jako poslední 5 z Olšanskejch hřbitovů
-
jara
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Je velmi dobrá. Akorát ráno zatahuješ už za světla. A pak projíždí oblouk Nádraží holešovice-Nádraží holešovice když jede z 5 na kobylisy. Jako poslední 5 z Olšanskejch hřbitovůradek31 píše:no jestli dostanu tu noční 53 jak jsem si o ní žádal, tak by mohla být v noci z 24. na 25. nebo z 25. na 26.6.MOp píše: blahopreji..
no tak to tam bude narvano.. kdy bude rozluckova jizda se strasidelnicemi?
-
radek31
- Moderátor
uvidíme co z toho bude, nejradši bych na začátek něco známého - 6 nebo 7 nejlépeMartin píše:A sakra, tak to už mi ve Strašnicích zbude jenom Pákistánec a od toho radši dálJinak samozřejmě gratuluju
No, počkej až 1. července dostaneš polookružní 11-hodinovou desítku, on tě přejde humor
-
Martin
-
radek31
- Moderátor
no jestli dostanu tu noční 53 jak jsem si o ní žádal, tak by mohla být v noci z 24. na 25. nebo z 25. na 26.6.MOp píše:blahopreji..radek31 píše:každopádně od 1.7. jezdím za Motol, už je vše zařízené
no tak to tam bude narvano.. kdy bude rozluckova jizda se strasidelnicemi?
-
MOp
blahopreji..radek31 píše:každopádně od 1.7. jezdím za Motol, už je vše zařízené
no tak to tam bude narvano
-
radek31
- Moderátor
ale mohl, kdyby všechny byly na ruku, tak je to součást základního kurzuJonáš píše:Kterou bys teď řídit nemohlradek31 píše:na krnováčky už se těšímale na T6 víc - přece jenom ruční řízení to je jiné kafe - krnovák na ruku to by byla tramvaj
každopádně od 1.7. jezdím za Motol, už je vše zařízené
-
Jonáš
Zlomyslnost ze závisti
Kterou bys teď řídit nemohlradek31 píše:na krnováčky už se těšímale na T6 víc - přece jenom ruční řízení to je jiné kafe - krnovák na ruku to by byla tramvaj
-
MOp