ROPID jsemtaké zkoušel kontaktovat, ale odepsali, že o tom zatím neuvažují...
Linkové vedení
Moderátor: TRAM-FÓRUM
-
kocour
Především mezi NádrHolem a Letnou, ku..afix.Béďa Trávníček píše:Ano, tohle tento úsek nechat bez soupravové linky by byl nesmyl.radek31 píše:ad 12 - nevím, mezi Nádr. Hol. a Palmovkou jezdí hodně lidí
Jinak pokud KM chce zrušit i 15, že je to vzduchovozič, tak co by nám tedy jezdilo mezi NádrHolem a Palmovkou?![]()
-
kocour
Re: Návrh na linkové vedení TRAM hl.města Prahy
Přemýšlím, jestli vás mám zabít bez mučení nebo s mučením. Ono to rozdělení 25 na 15/25 mělo svůj význam, víme?Jan Tříska píše: Ahoj. Mám návrh na linkové vedení. Linky 1,2,3,7,8,9,10,11,16,17,18,19,22,25 a 26 beze změny. Linky 13,14 a 15 zrušeny.
Snažil jsem se, aby se co nejvíce omezili souběhy linek jako 12 a 14, 15 a 25, a přitom všude byli zachovány kapacity cestujících + na některé linky jako 25 by se dali vozy ze zrušených linek, tady 15, protože kapacita solové 25 by nestačila.
-
Béďa Trávníček
-
radek31
- Moderátor
ad 12 - nevím, mezi Nádr. Hol. a Palmovkou jezdí hodně lidí, navíc ani smyčka Výstaviště ani Smích. nádr. nejsou stavěné na přestávky (přes den to řeší střídané přestávky, ale brzo ráno a večer by to byl problém, na Výstavišti spolu s 5 by to moc nefungovalo, navíc tam ani není možnost si umýt ruce a na Smíchově je 1 souprava tak akorát)
tu 7 myslíš celý den do Řep? protože jinak se ti s 29 a 4 nevejdou na Kotlářku
tu 7 myslíš celý den do Řep? protože jinak se ti s 29 a 4 nevejdou na Kotlářku
Naposledy upravil(a) radek31 dne 11.12.2005 22:31, celkem upraveno 1 x.
-
KM
Problém Barrandova: Zkrátit naopak 12 do trasy Nádr. Smíchov-Výstaviště, 20 celodenně na Barr.
Problém Řep: 7 ponechat, ale z 9 udělat 9 a 29 ve standardních int., 29 v trase Kotlářka - Vápenka a ne v neděli ráno.
Se 4 nehýbat, je to pouhá posila k 10 (jako 5 k 26 a pod.) a brzy uhyne.
21 by měla smysl v nižších intervalech, jako napaječ, to ti radku 31 velmi chválím, ale netahal bych jí přes Anděl. Dřív jsem si to taky myslel, ale teď jsem spíš pro nezávislé napaječe. Tudíž 16 večer taky ne a proložit 17,3,21.
Problém Řep: 7 ponechat, ale z 9 udělat 9 a 29 ve standardních int., 29 v trase Kotlářka - Vápenka a ne v neděli ráno.
Se 4 nehýbat, je to pouhá posila k 10 (jako 5 k 26 a pod.) a brzy uhyne.
21 by měla smysl v nižších intervalech, jako napaječ, to ti radku 31 velmi chválím, ale netahal bych jí přes Anděl. Dřív jsem si to taky myslel, ale teď jsem spíš pro nezávislé napaječe. Tudíž 16 večer taky ne a proložit 17,3,21.
-
radek31
- Moderátor
já bych 21 poslal na Buranov místo 13 - trasa Buranov - Anděl - Pal. nám. - Sídl. Modřany (Levského) - a hlavně bych jí protáhl do noci, protože intervaly od 21:00 jsou strašné a čekat přes 10 minut na Pal. nám a pak jet přeplněnou tramvají do Modřan, to je opruz
a rozhodně bych zrušil odpolední 7 do Řepákova - ráno někoho vozí, ale odpoledne jen vzduch a stejně jedou vždy 7,9,10 těsně za sebou
a rozhodně bych zrušil odpolední 7 do Řepákova - ráno někoho vozí, ale odpoledne jen vzduch a stejně jedou vždy 7,9,10 těsně za sebou
- fricoolinek2
- Uživatel
- Bydliště: 4 5 12 20 54 120 130 170 230 558 601 RIP: 6 13 14 126 128 192 246 247 248 501 514
- Kontaktovat uživatele:
BurranověFořtík píše:Blbé to sice je, ale kdyby byla 4 na Burranově již od začátku, nic by se měnit nemuselo. S prohozením 20/4 souhlasím. Dvě souběžné linky z Kopce až na Malostranskou mi připadá jako zbytečnost, naopak spojení na metro C stále na Kopci postrádám. Dále se mi líbí návrh linky 21, nicméně posunul bych linku 21 o dva mosty most zpět proti proudu řeky.jara píše:Takových to návrhů bylo už hodně. Ale myslím si že něco je tam dobré. Ale nevím proč prohazovat linky mezi sebou jako 4/20 prohodit barandov za kotlářku a opačně. Je to pro lidi pak dost blbé když se pořád něco mění.
Musíte používat tenhle hnusnej výraz ???
- Fořtík
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Blbé to sice je, ale kdyby byla 4 na Burranově již od začátku, nic by se měnit nemuselo. S prohozením 20/4 souhlasím. Dvě souběžné linky z Kopce až na Malostranskou mi připadá jako zbytečnost, naopak spojení na metro C stále na Kopci postrádám. Dále se mi líbí návrh linky 21, nicméně posunul bych linku 21 o dva mosty most zpět proti proudu řeky.jara píše:Takových to návrhů bylo už hodně. Ale myslím si že něco je tam dobré. Ale nevím proč prohazovat linky mezi sebou jako 4/20 prohodit barandov za kotlářku a opačně. Je to pro lidi pak dost blbé když se pořád něco mění.
-
jara
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Takových to návrhů bylo už hodně. Ale myslím si že něco je tam dobré. Ale nevím proč prohazovat linky mezi sebou jako 4/20 prohodit barandov za kotlářku a opačně. Je to pro lidi pak dost blbé když se pořád něco mění.Jan Tříska píše: Ahoj. Mám návrh na linkové vedení. Linky 1,2,3,7,8,9,10,11,16,17,18,19,22,25 a 26 beze změny. Linky 13,14 a 15 zrušeny.
4-Kubánské náměstí, ... , Anděl, Sídliště Baranndov
5-Sídliště Ďáblice, Palmovka, Pražská tržnice, Stross.nám., ... , Olšanské hřbitovy.
6-Palmovka, Ortenovo nám., Stross.nám., Masaryk.nádr., Václ.nám., Karlovo náměstí, po trase nynější 24, Radošovická.
12-Výstaviště, ... , Sídliště Baranndov.
20-Divoká Šárka, ... , Anděl, Kotlářka.
21-Laurová, Anděl, Újezd, Národní třída, ... , Levského.
23-Malovanka, ... , I.P.Pavlova, Nuselské schody, Čechovo náměstí.
24-Vozovna Kobylisy, Palmovka, Florenc, Masaryk.nádr., po trase linky 14, Sídliště Baranndov.
Snažil jsem se, aby se co nejvíce omezili souběhy linek jako 12 a 14, 15 a 25, a přitom všude byli zachovány kapacity cestujících + na některé linky jako 25 by se dali vozy ze zrušených linek, tady 15, protože kapacita solové 25 by nestačila.
-
Jan Tříska
Návrh na linkové vedení TRAM hl.města Prahy
Ahoj. Mám návrh na linkové vedení. Linky 1,2,3,7,8,9,10,11,16,17,18,19,22,25 a 26 beze změny. Linky 13,14 a 15 zrušeny.
5-Sídliště Ďáblice, Palmovka, Pražská tržnice, Stross.nám., ... , Olšanské hřbitovy.
6-Palmovka, Ortenovo nám., Stross.nám., Masaryk.nádr., Václ.nám., Karlovo náměstí, po trase nynější 24, Radošovická.
24-Vozovna Kobylisy, Palmovka, Florenc, Masaryk.nádr., po trase linky 14, Sídliště Baranndov.
-
Martin-KT8D5.RN2P
Jasně zrušit přechody, ať ty lidi lítaj.radek31 píše:bezdomovci na Andělu nemají s MHD nic společného, kde je halda nakupujících je i halda žebráků-pěší zónu mi na ANdělu ani nepřipomínej, to je děs und hrůza. Bezdomovci, dále masa nakupujících lidí v nákupních centrech. Fůj.
nakupování - někde se nakoupit musí
mě se líbí, že tam bez nehod funguje v pohodě soužití hromady tramvají a opravdu velkého počtu chodců
chtělo by to akorát zrušit nesmyslné přechody pro chodce
-
radek31
- Moderátor
bezdomovci na Andělu nemají s MHD nic společného, kde je halda nakupujících je i halda žebráků-pěší zónu mi na ANdělu ani nepřipomínej, to je děs und hrůza. Bezdomovci, dále masa nakupujících lidí v nákupních centrech. Fůj.
nakupování - někde se nakoupit musí
mě se líbí, že tam bez nehod funguje v pohodě soužití hromady tramvají a opravdu velkého počtu chodců
chtělo by to akorát zrušit nesmyslné přechody pro chodce