DP dělá s revizorama a policajtama zátah
jezdím noční do práce poslední rok a 1/2 skoro pořád a zažil jsem to 1 - takže bych to radši moc nezdůrazňoval - jedna taková akce do roka, kdy chytí tak maximálně pár lidí bez lístku/občanky/pasu je naprosto na nic
já to řeším důkladnou selekcí cestujících na konečné a dalších pár zastávkách (dojdou klidně až na Geologickou) a za posledních cca 10 nočních mi proklouzlo tak 5 bezdomáčů maximálně - a ty pak pěkně vymrznou na konečné, protože už je nikdo neodveze - linky 54 a 59
a malá poznámka k cestujícím - do tramvaje mi nastoupil smraďoch (od pohledu to nebylo poznat), ale já jsem zavřenej, tak to nevím, oni se tam dusí až na Lazarskou a pak mi jedna paní, když vystupuje,říká, že tam je smrad, tak jsem ho vyrazil - ale nepochopím, proč tam v tom dobrovolně jede a nic neřekne dřív - ještě nikdy nikdo nepřišel upozornit, jen to trpně snáší - jejich chyba, já neuhlídám všechno - na druhou stranu na konečných, když to třídím před nástupem, tak nikdo slušnej zatím neměl blbé řeči, to beru
příplatek na noční (10%) je jednak docela malá částka a jednak to imho není primárně za riziko, ale za ten nepravidelnej režim + kompenzace, že noční je hodně krátká a kdo je jezdí přichází o hodně peněz
já mám noční docela rád, je klid a dá se jet

ale když mám pak během 4 dnů sérii ranní+noční, noční, šejdr tak to pěkně rozhodí organismus a ten poslední den jsem večer už byl docela hotovej - i když jsem se snažil dostatečně spát před nočníma i po nich
je to docela mrtvej den, když půlku jezdíš a druhou musíš spát před noční a druhý den jsi utahanej, tak zase skoro všechno volno prochrápeš - prostě si nevybereš
(jo a pro Martina KT - jestli zase budeš mít nutkání psát nějaký komentář, že si stěžuju, tak se na to vykašli a radši nepiš nic, díky)