Pokud něco na Kotlářku, tak jedině 12, jelikož má nejvíc souběh s l. 14. Nechal bych na Barrandov 4, 14, 20 celodenně, celotýdně. O víkendu 4 možná v śolech. Nebo ji tam vést v rozsahu 5-20 cca v pracovní den a o víkendu 7-20 v sólechTé šestka píše:Spojení mezi Smícháčem a Modřany zajišťují pravidelné autobusové spoje č.197 a tuším 253.Pozměnil bych konečnou l.4 na Barrandov a l.20 na Kotlářku.Vždyť ta dvacka jede z Malostranské společně s dvanáctkou.Lidé by měli tak lepší spojení k metru "C".A co takhle 13 na Kotlářku?
Linkové vedení
Moderátor: TRAM-FÓRUM
-
Martin-KT8D5.RN2P
Re: 21+13
A někdy v poslední době?
KM píše:Napadlo. GŘ DP ing. M.Lacka, někdy v sedmdesátých letech. Říkalo se tomu Pobřežní hlídka a bylo to vedené pod. č. 28itelv píše:Možná jsem to jenom přehlíd, ale napadlo už někoho spojit 21 se 13? Trasa by byla Levského - Palackého náměstí - Zborovská - Anděl - Smíchovské nádraží - Sídliště Barrandov. Vznikl by tím spoj z olasti Modřan do okolí Anděla, zůstalo spojení Modřany - Metro i Barrandov Metro
-
KM
Re: 21+13
Napadlo. GŘ DP ing. M.Lacka, někdy v sedmdesátých letech. Říkalo se tomu Pobřežní hlídka a bylo to vedené pod. č. 28itelv píše:Možná jsem to jenom přehlíd, ale napadlo už někoho spojit 21 se 13? Trasa by byla Levského - Palackého náměstí - Zborovská - Anděl - Smíchovské nádraží - Sídliště Barrandov. Vznikl by tím spoj z olasti Modřan do okolí Anděla, zůstalo spojení Modřany - Metro i Barrandov Metro
-
Martin-KT8D5.RN2P
Re: KM
Já tvrdil, že ta škodka nepojede do 3 králů s lidmaKM píše:Chichichi, pánové. Kdo tady říkal že do tří králů 14T s lidma nevyjede? Kdo předpovídal letištní expres? (AE790) Kdo předpovídal minibusíky na VN?Mapl píše:
Jj,o je pravda, ale zasse tolik arogantní bych nebyl. (ale...)
![]()
-
Martin-KT8D5.RN2P
21+13
Možná jsem to jenom přehlíd, ale napadlo už někoho spojit 21 se 13? Trasa by byla Levského - Palackého náměstí - Zborovská - Anděl - Smíchovské nádraží - Sídliště Barrandov. Vznikl by tím spoj z olasti Modřan do okolí Anděla, zůstalo spojení Modřany - Metro i Barrandov Metro
-
KM
Muj návrh byl pro ty, co si myslí, že z oblasti okolo IPP nic nejede na VN. Já osobně si taky myslím, že je tam metro, ale to co jsme psal bylo pro ty, co by absenci výše uvedeného spojení řešili stavbami za 1,4 mld. Kč.
Jinak MŠ: Spojení P5-Ječná neoslabuju, pouze prohazuju 16 a 4, aby Barrandov měl spojení podobné řepskému (10). Na 4 by byla sóla trvale a pořád. Ta 4 nejezdí kvuli Bráníku, ale kvůli Vršovicím. Argument "18 z Barr. na Národní je demagogie, prože lidé se na karláku vesměs vymění. zajímavé, že některé tvoje návrhy předpokládají až trojnásobnou výměnu cestujících na lince a to považuješ za normální.
jinak - není to práce na 5 měsíců, protže ti to stejně rozbourají městské části.
Jinak MŠ: Spojení P5-Ječná neoslabuju, pouze prohazuju 16 a 4, aby Barrandov měl spojení podobné řepskému (10). Na 4 by byla sóla trvale a pořád. Ta 4 nejezdí kvuli Bráníku, ale kvůli Vršovicím. Argument "18 z Barr. na Národní je demagogie, prože lidé se na karláku vesměs vymění. zajímavé, že některé tvoje návrhy předpokládají až trojnásobnou výměnu cestujících na lince a to považuješ za normální.
jinak - není to práce na 5 měsíců, protže ti to stejně rozbourají městské části.
-
KM
Re: KM
Chichichi, pánové. Kdo tady říkal že do tří králů 14T s lidma nevyjede? Kdo předpovídal letištní expres? (AE790) Kdo předpovídal minibusíky na VN?Mapl píše:Honzík píše:KM když něco napíše, tak to jsou často hotové nesmysly. Takže bych se tím nezabýval. Naštěstí se doprava v Praze neřídí podle něho. Takže k žádným hovadinám v dopravě nemůže dojít.
Jj,o je pravda, ale zasse tolik arogantní bych nebyl. (ale...)
![]()
-
Martin-KT8D5.RN2P