To se mi tam taky pořád zobrazuje! Když už něco nabízím, tak by to mohlo fungovat!Neral píše:Tak jsem si ten program zkusil nainstalovat, ale bohužel mi nejdou stáhnout žádné linky - píše se mi chybová hláška "You have no available data connection profile.", přestože normálně mi na mobilu internet funguje, tak nevím...
Zastávkové řády MHD
Moderátoři: DavidD, TRAM-FÓRUM
-
WALTROVKA
nemáš pravduMcKvak píše:Jsou dobré v mobilu proto, aby operátor za každé vyhledávání, kdy se musíš připojit pomocí wap na Tobě silně vydělal. Myslím si, že jízdní řády v mobilu jsou na 2 věci, v dnešní době internetu zbytečné. Je to jen další žrout peněz. Takže tuhle věc hodnotím jako zbytečnou. Když někam jedu, můžu si spoje zpět zjistit z inetu.![]()
![]()
prvním stažením si individuálně zvolíš CO chceš , bus, metro,tram atd, a pak konkrétní linky, to uložíš a máš... žádný žrout peněz.....
otestuj a pak napiš můžeš stáhnout wapem ( nejlépe vytáčeným připojením)
http://www.jizdnirady.com/mhd.jar
-
McKvak
Jsou dobré v mobilu proto, aby operátor za každé vyhledávání, kdy se musíš připojit pomocí wap na Tobě silně vydělal. Myslím si, že jízdní řády v mobilu jsou na 2 věci, v dnešní době internetu zbytečné. Je to jen další žrout peněz. Takže tuhle věc hodnotím jako zbytečnou. Když někam jedu, můžu si spoje zpět zjistit z inetu.Kryštof píše:A k čemu jsou mi dobrý jízdní řády do mobilu když chci jízdní řády v xls.??????
zastávkové JŘ
Jízdní řády MHD do mobilu - ZDE
Aplikace TURNUS pro mobilní telefony.
TURNUS -JAR
Šablona, do které lze dopsat příslušnou směnu ( názvy směn lze upravit ) a mít tak přehled co mě čeká....
Aplikace TURNUS pro mobilní telefony.
TURNUS -JAR
Šablona, do které lze dopsat příslušnou směnu ( názvy směn lze upravit ) a mít tak přehled co mě čeká....
-
Karel
Jo na Ropidu jsem je vidělDJ LA DÉFENSE píše:Tipnu si http://www.ropid.cz, ale nevim u ž kde...
-
Tonda Zlaťák
- Proxy
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Jak už tady psal Petr - to co hledáš je přístupné pouze na intranetu DPP.Kryštof píše:Zjistil jsem že pracovníci středisek dopravních informací mají na počítačí v XLS. všechny zastávkový řády a všechny vozový řády. Je někde k nalezení ten program s těma zastávkovejma řádama??????? A taky nechápu proč jsou vozový řády tak tajný když nácí řidiči je tam mají doslova vystavený a když si někdo dá tolik práce že by si vypozoroval kdy jezdí to a to pořadí tak by si mohl udělat svůj. To už by pak nesměli dávat na vozy vůbec ty cedulky s poředím!
XLS-podoba jízdních řádů je interní materiál a jako takový nemůže být v elektronické podobě zveřejňován. Důvodem snížit šanci mystifikovat někoho pomocí pozměných řádů. Je to minimální ochrana, ale smysl má.
Ostatně dělá to tak každá firma, stejný problém řeším v práci i já. Pracuji na kontaktním centru jedné nadnárodní firmy a také si vždy musím rozmyslet jaké materiály a v jaké podobě zašlu zákazníkům. A věř mi, že párkrát jsem si naběhl, kdy jsem zákazníkům poslal něco, co jsem neměl, ikdyž to nebyla vysloveně tajná informace.
-
Kryštof
Zjistil jsem že pracovníci středisek dopravních informací mají na počítačí v XLS. všechny zastávkový řády a všechny vozový řády. Je někde k nalezení ten program s těma zastávkovejma řádama??????? A taky nechápu proč jsou vozový řády tak tajný když nácí řidiči je tam mají doslova vystavený a když si někdo dá tolik práce že by si vypozoroval kdy jezdí to a to pořadí tak by si mohl udělat svůj. To už by pak nesměli dávat na vozy vůbec ty cedulky s poředím!