S dovolením taky přidám...původně jsem chtěl slečně vynadat, že mi tam vlezla, ale...
Fotodokumentace kaštanek
Moderátoři: DavidD, TRAM-FÓRUM
- Karosák
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Re: Fotodokumentace kaštanek
Přesně...pěkná Barča 
S dovolením taky přidám...původně jsem chtěl slečně vynadat, že mi tam vlezla, ale...
- Proxy
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Pěkná BarčaIsidor píše:slovenská kaštanka (stavu kolejí si nevšímejte)
Kaštanka naozaj pekna
, ale ta vývrtka je fakt bombastická? Po tomhle se fakt jezdí? 
- fricoolinek2
- Uživatel
- Bydliště: 4 5 12 20 54 120 130 170 230 558 601 RIP: 6 13 14 126 128 192 246 247 248 501 514
- Kontaktovat uživatele:
Koleje? Jaký koleje? To je přeci obří vývrtka, ne?Isidor píše:slovenská kaštanka (stavu kolejí si nevšímejte)
slovenská kaštanka (stavu kolejí si nevšímejte
)
- Honza Šlehofer
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Absolut má pravdu. Ale máme i fotky interiéru nulky bez cestujících, takže tuhle beru spíše jako takový bonbónek zachycující atmosféru provozu.
- Absolut
- Moderátor
14tr0 je pomalu cennější než ta roštěnka. Kočičky tady budou pořád a btw je jich plnej internet, ale 14tr0 ne.
- Proxy
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Vzhledem k tomu, že ta dívka zakrývá část interiéru toho trolejbusu, tak je docela škoda, že každý z nich nemá svou vlastní fotkuHonza Šlehofer píše:Přispěji trochou ciziny. Nejprve Bulharsko a interiér plovdivského trolejbus 14Tr0 (tak se ukažte co je zajímavější, zda trolejbus, nebo to kuře)
-
I.am.good
Tak není debaty a ač trolejbusy pro pražáky jsou exotickým dopravním prostředkem, tak to stejnak vyhrává velice sličná slečna na plné čáře...Honza Šlehofer píše:Přispěji trochou ciziny. Nejprve Bulharsko a interiér plovdivského trolejbus 14Tr0 (tak se ukažte co je zajímavější, zda trolejbus, nebo to kuře)
- Fořtík
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
To je dost hloupá otázka!Honza Šlehofer píše:tak se ukažte co je zajímavější, zda trolejbus, nebo to kuře![]()
- Honza Šlehofer
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Přispěji trochou ciziny. Nejprve Bulharsko a interiér plovdivského trolejbus 14Tr0 (tak se ukažte co je zajímavější, zda trolejbus, nebo to kuře
)
A pak tu mám reportérku nějaké televize na stanici pionýrské železnici v Kyjevě.
Mimochodem mladé Ukrajinky jsou velmi pěkné a velmi o sebe dbají, což je v kontrastu s mnohým místním bincem.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
- Proxy
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Ano, samozřejměs byl u této historické události - možná bych Tě nazval i duševním autorem fotografiíFořtík píše:Jééé, já byl u vzniku těchle fotek...
- Fořtík
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Jééé, já byl u vzniku těchle fotek...Proxy píše:Jarní pohled ze stanice metra StrašnickáPro šotouše upozorňuji na čočky v pozadí
To není l.91. To byl zářijový průvod z Hloubětína k Rudolfinu, tzn. l.94 tuším (či na co se to jelo) a konkrétně tato fotka vznikla na na Mánesově mostě. A to byste se divili, slečny tam opravdu prolezly snad všechny vozy. Ostatně, možná to tu čtou nebo se dokonce skrývají pod nějakým jménem.I.am.good píše:To nám ta 91 ale jezdí vytížená, že...
-
I.am.good
To nám ta 91 ale jezdí vytížená, že...Martin píše:Nejen pro znalecké oko pana Gooda taky přihodím hnedle dvojici velmi pěkných kaštanek se zájmem o tramvajky.
Jinak slečna vpravo je dle mého vkusu.