Tramvajové tratě a příslušenství
Moderátor: TRAM-FÓRUM
- Karosák
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Re: Tramvajové tratě
A ještě bych se zeptal na důvod OR 20 v pravém oblouku pod Chotkáči směrem na Malostranskou
ď
-
krysarr
- Uživatel
- Bydliště: Praha 3 (1,9,16 uz bohuzel ne), sem tam Praha 11 :-)
- Kontaktovat uživatele:
Ono to mozna prijde driv, kolem voleb do zastupitelstva bych to navraceni kosu videl taky celkem realne 
V každém případě to má všechny znaky další hurá akce. Na Barrandově u ateliérů takhle namontovali několik hnusných umělohmotných držáků košů. Namísto sloupku to přišroubovali k přístřešku zastávky přesně v místech, kde mohou nejvíc překážet - vystrčené do chodníku.
- MOp
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
no co, za nejakych deset-patnact let, az se budou po zastavkach vsude valet odpadky nekdo prinese revolucni napad vratit kose na oznacniky zastavek. a ejhle, ono to najednou nepujde, bo sloupky na to nebudou delane. vynalezce zlepsovaku dostane premie a poveri se zpratelene designerske studio k vymysleni noveho oznacniku, do ktereho by se dal implementovat take odpadkovy kos. nakonec se usporada vyberove rizeni na dodavatele kosu a posle se zpratelene firme, ktera provede instalaci, z mestskeho rozpoctu nejaky ten milionek navic..
-
krysarr
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Jj, o tom "projektu" vim, sice to nejak vazne a ty puvodni jsou casto stale na svych mistech. Zvlastni je, ze je vic dulezity komfort pri cteni jizdnich radu nez komfort pri cekani na zastavce, kde je kos vetsinou v mistech, kde stoji nejvic lidi. Takze sice tam nejvic lidi asi odhodi odpadky, ale jinak nefim, spratelena firma myslim bude opravdu ten pravy duvod 
- Proxy
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
V rámci Pavlíkova nového Projektu čisté a zelené Prahy budou odpadkové koše na označnících postupně odstraněny. Nyní tak již budou koše umístěny pouze v okolí zastávek. Podle oficiální zdůvodnění prý koše na sloupcích snižovali svým zápachem komfort při čtení jízdních řádů. Podle mých domněnek se spíš chtěla spřátelená firma obohatit na nových košíchkrysarr píše:No ale sikovne za zastavkou je tam ted kovovej, i novejsi betonovej, ale ve sloupku neni nic
http://www.cistapraha.cz/cista-a-zelena ... -v-ulicich
Ke košům: Já bych řekl, že v centru nejsou koše ze stejného důvodu jako na metru... 
-
krysarr
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
No ale sikovne za zastavkou je tam ted kovovej, i novejsi betonovej, ale ve sloupku neni nic 
Malostranská, to je divný, to se na infolince asi na to vyprdly. Na Lotyšský nejsou přístřešky v majetku DP, ale městského mobiliáře. Že by na Lotyšský byla nehoda naposledy v březnu, tak tomu bych se dost divil. Řekl bych, že tam ty střepy v pravidelných intervalech obměňujíRashid píše:Nejen že neuklízí tratě, ale řádně se nestará o svoje označníky na zastávkách - příklad na
zastávce Malostranské náměstí v obou směrech již měsíc nesvítí osvětlení JŘ.Hlášeno
přes infolinku.
Osvětlení přístřešku v zast Lotyšská z centra je mimo provoz asi rok (chyba JCDecaux)
Na Lotyšské směr centrum zas najdete zbytky střepů z nehody auto vs. Porchekrám, která se udála asi myslím v březnu.
Nejsou schopni zajistit normální provoz údržby, ale vymýšlej takový kraviny typu změny
tvaru šipek a jejich barvy.
atd......
nestíhají/kašlou na to ?????
Prosím ať mi někdo vysvětlí, proč na některých místech v Praze, třeba směr z centra Národní třída není koš trvalou součástí zastávkového sloupku? Myslím že další stanice je Vodičkova směr Spojovací, tam také není. Že by DP začal šetřit i na koších ?
pokud exne, nebo je odvezena, tak by úklid měla nařídit policie a mělo by být zaplaceno z pov. ručení - považuje se jako likvidace škody.gabuliatko píše:Jasně, ale co když protistrana exne nebo je v kómatu odvezena rychlou ?
-
Rashid
- Uživatel
- Bydliště: V Bubenči tam kde postavili pár metrů kolejí, zničili vše, utratili miliardy a nyní tleskají jako kd
Nejen že neuklízí tratě, ale řádně se nestará o svoje označníky na zastávkách - příklad naMF píše:Damir Holas píše:Neměl by si DP na svých tramvajových tratích aspoň občas uklidit? Já jen, že střepy a bordel z nedávného "setkání" 8492 s gumokolem v Motole jsou dosud na svém místě...
zastávce Malostranské náměstí v obou směrech již měsíc nesvítí osvětlení JŘ.Hlášeno
přes infolinku.
Osvětlení přístřešku v zast Lotyšská z centra je mimo provoz asi rok (chyba JCDecaux)
Na Lotyšské směr centrum zas najdete zbytky střepů z nehody auto vs. Porchekrám, která se udála asi myslím v březnu.
Nejsou schopni zajistit normální provoz údržby, ale vymýšlej takový kraviny typu změny
tvaru šipek a jejich barvy.
atd......
nestíhají/kašlou na to ?????
Prosím ať mi někdo vysvětlí, proč na některých místech v Praze, třeba směr z centra Národní třída není koš trvalou součástí zastávkového sloupku? Myslím že další stanice je Vodičkova směr Spojovací, tam také není. Že by DP začal šetřit i na koších ?
-
gabuliatko
- Uživatel
Jasně, ale co když protistrana exne nebo je v kómatu odvezena rychlou ?MF píše:Úklid po nehodě mají za povinnost účastníci a co si budeme říkat z tramvaje toho asi moc neodpadlo, takže je to věc protistrany. Jinak samosebou souhlasím, že současný stav nevyhovuje.
Orgány to byly těžko, co vím je to, že při nehodě byla ujetá končetina a ta byla na místě zajištěna. Maximálně tam mohly být nějaký červený šmouhy, což v noci moc nerozeznáš od všudypřítomného bordelu. Ty však dost brzdy ztmavnou (zvětrají). Pamatuji si krvavý šmouhy v kolejišti, které se tehdy táhly z Olšan až do Korunní a dál a hasiči řekly, že to mýt nebudou, že je na nule a je to o námrazu...Petr píše:Bohužel je to obecná realita, že se po nehodách příliš neuklízí. Hnusem bylo, když však po nedávném smrťáku u zastávky Motol ještě druhý den ležely v kolejišti u zastávky, každému na očích, kusy lidských orgánů. Tehdy jsem punktoval dispečink, aby se s tím opravdu něco udělalo... A střepy u Motola? No jen to potvrzuje, že prostě jsme národ bordelářů. Bohužel. Myslím si, že by mělo být samozřejmostí takové místo uklidit hned po došetření všeho ze strany Policie...
Úklid po nehodě mají za povinnost účastníci a co si budeme říkat z tramvaje toho asi moc neodpadlo, takže je to věc protistrany. Jinak samosebou souhlasím, že současný stav nevyhovuje.
- Petr
- Provozovatel
- Bydliště: ....Brejšín přes noc na flešku hodí novej program křižovatky, já s Démonem zajedem přešroubovat znač
- Kontaktovat uživatele:
Bohužel je to obecná realita, že se po nehodách příliš neuklízí. Hnusem bylo, když však po nedávném smrťáku u zastávky Motol ještě druhý den ležely v kolejišti u zastávky, každému na očích, kusy lidských orgánů. Tehdy jsem punktoval dispečink, aby se s tím opravdu něco udělalo... A střepy u Motola? No jen to potvrzuje, že prostě jsme národ bordelářů. Bohužel. Myslím si, že by mělo být samozřejmostí takové místo uklidit hned po došetření všeho ze strany Policie...Damir Holas píše:Tak osobně je mi to putna, ale přijde mi trošku zvláštní, když najednou leží na kolejích hromada střepů, toť vše.
- Damir Holas
- Uživatel
- Bydliště: Slánská / Koh-i-noor / Radlická / Zemědělská univerzita
Tak osobně je mi to putna, ale přijde mi trošku zvláštní, když najednou leží na kolejích hromada střepů, toť vše.MF píše:a překáží Ti to tam tolik?