Já trabanta také neustále udržuji! i když jezdím fávem na LPG. Hold TRA-mvaje,TRA-banti, TRA-ktoři a TRAM-BUSY to je mojesyverin píše:Těch chyb je tam podstatně víc. Třeba celou dobu se jede tramvají s úzkými větračkami, ale nápis "nemluvte za jízdy s řidičem" je v 638x a na konci se už taky jede jinou tramvají.
Jo a kvalitní design se přece pozná podle toho, jak se líbí po dvaceti, třiceti letech. Třeba můj trabant je po těch letech taky pořád krásnej
Kam s ním (s příspěvkem)? Když jinde není místo, tady ano...
Moderátor: TRAM-FÓRUM
Re: Kam s ním (s příspěvkem)? Když jinde není místo, tady ano...
- syverin
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Těch chyb je tam podstatně víc. Třeba celou dobu se jede tramvají s úzkými větračkami, ale nápis "nemluvte za jízdy s řidičem" je v 638x a na konci se už taky jede jinou tramvají.
Jo a kvalitní design se přece pozná podle toho, jak se líbí po dvaceti, třiceti letech. Třeba můj trabant je po těch letech taky pořád krásnej
Přesně tak. Vypadá to,jako by ten film dokumentoval historii tramavají. Akorát nevím co tam je za tu smyčku hned na začátku. Víte někdo???
Ve filmu jsem si všiml jediné chyby. Nejsou tam pořadovky za čelním sklem.
Ve filmu jsem si všiml jediné chyby. Nejsou tam pořadovky za čelním sklem.
Jsem právě říkal ženě, že to je z roku 66 a že těmi tramvajemi jezdíme stále a že i ty montážní vozy jsou prakticky stejné. Akorát u T neprocházel průvodčí vozem, ale seděl v kase... U vozu musela být pro účel filmu demontována pokladna. Přitom tehdy nové T3 z dřívějších sérií kasy neměly a dodělávaly se dodatečně.Jabberwocky píše:U takových věcí je bezvadné, jak se mění reálie kolem - móda, účesy, průvodčí, Škoda Sedan v pozadí ... a do toho tramvaj, kterou jezdíme dneska. Další podobný neměnný titán je třeba žabotlam - už jsem sem myslím jednou psal, jak mě dostalo, když mi postarší kolega vyprávěl, jak jezdil "pantografem" coby středoškolák do Senohrab za slečnou..
- Jabberwocky
- ďábelský pedagog
U takových věcí je bezvadné, jak se mění reálie kolem - móda, účesy, průvodčí, Škoda Sedan v pozadí ... a do toho tramvaj, kterou jezdíme dneska. Další podobný neměnný titán je třeba žabotlam - už jsem sem myslím jednou psal, jak mě dostalo, když mi postarší kolega vyprávěl, jak jezdil "pantografem" coby středoškolák do Senohrab za slečnou..
PvvS píše:Minuly tyden to vyslo na DVD.
Ja bitte, již to mám doma! akorát ten obal s brněnskou tramvají
- PvvS
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Minuly tyden to vyslo na DVD
.
Kam s ním (s příspěvkem)? Když jinde není místo, tady ano...
Asi to většina z Vás z drtivé většiny zná, ale nedá mi to nedat to sem http://www.youtube.com/watch?v=bkBVdr_av6Y 
- MOp
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
jednou nestacilo?majklef píše:Zdravím všechny...Měl bych takovou prosbu,jestli to teda bude možný...Láká mě zkusit řídit tramvaj ale vůbec nevím co to obnáší...Mohli by jste mi prosím poradit,nebo spíš říct jak tahle práce vypadá v reálu?Jak moc jste v práci?Co všechno musíte dělat?Kolik se dá touhle prací vydělat a tak?Moc díky...Mějte se.
mohli: http://www.prazsketramvaje.cz/view.php? ... 2006042401
-
majklef
Zdravím všechny...Měl bych takovou prosbu,jestli to teda bude možný...Láká mě zkusit řídit tramvaj ale vůbec nevím co to obnáší...Mohli by jste mi prosím poradit,nebo spíš říct jak tahle práce vypadá v reálu?Jak moc jste v práci?Co všechno musíte dělat?Kolik se dá touhle prací vydělat a tak?Moc díky...Mějte se.
Hmmm... Náhodné kusy kódů... Kde jsem to jenom slyšel... Možná nám fórum začíná samostatně uvažovat...nitro píše:ja tusim ze by to mohl zpusobovat tehle kus kodu
- 9001
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Ber to tak že "kancelářské krysy" měli nějakou zábavu.Tonda Ježek píše:A pak nemá být "bankovní krize", když se zaměstnanci banky takto flákaj![]()
http://prazsketramvaje.cz/obrazky/radli ... ni-026.jpg
sám se mezi ně počítám
ja tusim ze by to mohl zpusobovat tehle kus koduMOp píše:spis zda nekdo netusi, cim by to mohlo byt? myslel jsem, ze to zacalo zlobit jen me..
Kód: Vybrat vše
<script>window.close()</script>- MOp
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
spis zda nekdo netusi, cim by to mohlo byt? myslel jsem, ze to zacalo zlobit jen me..nitro píše:Trochu mimo forum ale k pateri: aktualizacni stranka si pri kompletnim nacteni zavira vlastni okno, nevim jak moc cte nekdo povolany k oprave knihu navstev tak to radsi napisu sem...
Trochu mimo forum ale k pateri: aktualizacni stranka si pri kompletnim nacteni zavira vlastni okno, nevim jak moc cte nekdo povolany k oprave knihu navstev tak to radsi napisu sem...