Mě to přijde že to bude ok. Přece jenom čelo je jinak tvarované než T3/T6 Zaklínění pod vůz tolik nehrozí i díky zakrytování spřáhla.Jabberwocky píše:Tedy, chápu, že jde prostě o daň za zvolené (zřejmě skutečně revoluční) technické řešení, ale já když vidím ta kola prakticky hned pod čelem, tak mi stojí vlasy hrůzou na hlavě. Z toho podle mě budou hodně ošklivá zranění...
Škoda 15T ForCity
Moderátor: TRAM-FÓRUM
- 9001
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Re: Škoda 15T ForCity
- Bobik
- Uživatel
Téda, vypadá to skoro jako fotomontáž
Pomalu jak kdyby tu přistálo UFO.
Tím nechci říct že to je ošklivý, jen v našich končinách hodně nezvyklý. Zvlášt designově. Přecijenom v Praze se dlouhá léta řešilo jestli ti přijela tram. "kulatá" nebo "hranatá". A i 14T proti tomu vypadá "zastarale".
Ale jinak se těším, až se to objeví v Praze.
P.S. Vím že bych měl hlavně obdivovat tramvaj, ale co to tam maj za zběsilosti na křížení trolejí?
P.S. Vím že bych měl hlavně obdivovat tramvaj, ale co to tam maj za zběsilosti na křížení trolejí?
No, a v kolik zhruba tak vyjíždí a v kolik zhruba zatahuje ?
víte někdo ?
- Petr
- Provozovatel
- Bydliště: ....Brejšín přes noc na flešku hodí novej program křižovatky, já s Démonem zajedem přešroubovat znač
- Kontaktovat uživatele:
Pokud je to zbytečné, pak se dnes Plzní prohánělo něco jinéhoTom 11 píše:V nejbližších dnech se sice dá očekávat nájezd šotoušů,leč to bude ještě týden zbytečné..
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
- Absolut
- Moderátor
Za cenu nervového vypětí několikahodinového čekání a práce místo v kanceláři na notebooku ve voze řady B jsem ji dnes viděl a slyšel objet Plzeňskou vozovnu. První dojem je perfektní, musím přiznat, že i lepší, než z první RT6.
Fricoolinek: Je to stále stajný vůz, 1. prototyp. Od innostransu doznal výměnu některých komponentů z důvodu potřeby ozkoušet více vzájemně záměnných řešení, aby v případě někalých problémů bylo něco v záloze a nemuselo se to vymýšlet. Proto možná vidíš sem tam nějaké odlišnosti v detailech.
Fricoolinek: Je to stále stajný vůz, 1. prototyp. Od innostransu doznal výměnu některých komponentů z důvodu potřeby ozkoušet více vzájemně záměnných řešení, aby v případě někalých problémů bylo něco v záloze a nemuselo se to vymýšlet. Proto možná vidíš sem tam nějaké odlišnosti v detailech.
To jo, nebude se k vyproštění přejeté osoby volat jeřáb, ale bude stačit zahnuté koště.Jabberwocky píše: ale já když vidím ta kola prakticky hned pod čelem, tak mi stojí vlasy hrůzou na hlavě. Z toho podle mě budou hodně ošklivá zranění...
- Jabberwocky
- ďábelský pedagog
Tedy, chápu, že jde prostě o daň za zvolené (zřejmě skutečně revoluční) technické řešení, ale já když vidím ta kola prakticky hned pod čelem, tak mi stojí vlasy hrůzou na hlavě. Z toho podle mě budou hodně ošklivá zranění...
- Karosák
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Pro kaštana je podivnost EM-testu jen v oranžové barvě, ale jinak bych se jejich montování nebránil. Po jejich "očumu" v Olomouci proti nim nejsem. Díky tomu, že jsou pouze z LEDek, tak musí svítit pořád a jsou vidět i za oblačného dne a i za slunečního svitu a za soumraku nehrozí, že si někdo zapomene zapnout jejich osvětlení. Co se komunikace s APEXem týče, Oskar psal, že to funguje na stejné sběrnici, tudíž asi problém nehrozí.BerryML píše:jo, já jsem jenom zvědvej jak dlouho ty EM-t(r)esty vydržej....MOp píše:Vzhledem k lepsim smluvnim podminkam se vyrobce rozhodl pouzit misto panelu Buse, M-testy. Co je na tom sloziteho? Predvadeny vuz mel vice odlisnosti, nez bude mit vysledne seriove provedeni napr. ruzne sedacky a interiery clanku, apod.
- Damir Holas
- Uživatel
- Bydliště: Slánská / Koh-i-noor / Radlická / Zemědělská univerzita
Mno, hezká potvůrka. Už se těšim na svezeníPetr píše:Tak jsem šel z hub a ač jsem néztratil zub, našel jsem pro město vrub:
Takže, kdy že budou ZKJ v pilsneru ???
- Tom 11
- Uživatel
- Bydliště: Byla doba, kdy se mé bydliště nacházelo u linky, jejíž číslo mám v nicku.
- Kontaktovat uživatele:
V nejbližších dnech se sice dá očekávat nájezd šotoušů,leč to bude ještě týden zbytečnéfricoolinek2 píše:...
Jinak asi bude muset Pilsen v nejbližších dnech čekat nájezdy nadržených šotoušů. Nebo ne?
K EM-t(r)estu jen jeden odkaz: http://emtrest.info/
Snad na tom bude Praha líp...
(řídí to palubák od APEXu?)
Snad na tom bude Praha líp...
- fricoolinek2
- Uživatel
- Bydliště: 4 5 12 20 54 120 130 170 230 558 601 RIP: 6 13 14 126 128 192 246 247 248 501 514
- Kontaktovat uživatele:
Kontrolní otázka: Je to na 100% ten protyp, co byl představem v září a ne nějaký jiný?
Jinak asi bude muset Pilsen v nejbližších dnech čekat nájezdy nadržených šotoušů. Nebo ne?
Děkuju za odpověď od MOpa. Myslel jsem, že se rozhodne, který typ použít až v zkušebním provozu podle reakcí.
- BerryML
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
jo, já jsem jenom zvědvej jak dlouho ty EM-t(r)esty vydržej....MOp píše:Vzhledem k lepsim smluvnim podminkam se vyrobce rozhodl pouzit misto panelu Buse, M-testy. Co je na tom sloziteho? Predvadeny vuz mel vice odlisnosti, nez bude mit vysledne seriove provedeni napr. ruzne sedacky a interiery clanku, apod.