TRAM-SHOP, bazar, vetešárna či jak chcete

Co se nevešlo. Pokud chcete znát názory jiných i na netramvajová témata, ptejte se zde. Máte něco, o co se chcete podělit s ostatními? Pak pište sem...

Moderátor: TRAM-FÓRUM

Odpovědět
MF
Uživatel

Re: TRAM-SHOP, bazar, vetešárna či jak chcete

Příspěvek od MF » 12.4.2009 9:02

ty policajti mají aspoň tu bundu z jednoho materiálu - tedy z toho, ze kterého my máme horní část té bundy. Jinak by mě též zajímalo jak je možné, že zmizely kraťasy, sandále, kapsáče atp. když to odporáři tak dlouze prosazovali.

Petr
Provozovatel
Bydliště: ....Brejšín přes noc na flešku hodí novej program křižovatky, já s Démonem zajedem přešroubovat znač
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Petr » 12.4.2009 8:27

Fořtík píše:Souhlasím, Petře. Jenom bych přidal ještě jednu otázečku a to je, které kancelářské pako vymyslelo, že se zruší kraťasy? (...)
Vždyť se všechno konzultovalo s odbory, ne? Ale to už zacházíme příliš daleko do otázek, proč odborům v DP poměrně často nedochází "bé", když nadšeně schvalují "á"... (a omlouvám se moderátorům, vím že je to trošku poznámka mimo mísu tématu TF)

Fořtík
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fořtík » 12.4.2009 0:19

Petr píše:
Proxy píše:Jediná možná útěcha je, že se tyto hrůzy podařilo firmě Xena prodat i České poště a Policii ČR :!:
Tak to prostě dopadá, když princezna bojovnice začne šít oděvy :lol:
Ale jděte... Vždyť je přece všecko fajné ne? Co na tom, že na bundě je materiál, který kdysi řidiči odmítali na původním střihu (protože si připadali jak ministr Dlouhý, co prý chodil v igelitu běhat kolem baráku /info od mé babičky :D / a né že by to tedy někteří prostorově výraznější kolegové nepotřebovali), co na tom, že vyřvané kapsáče zmizely v běhu dějin. Co na tom, že bodový systém mi umožní nafasovat tak čtvery ponožky, co na tom, že fasuju věci, které nechci a nepotřebuju. Někdo se přece potřebuje napakovat, tak to dostaneš. Ach jo...
Souhlasím, Petře. Jenom bych přidal ještě jednu otázečku a to je, které kancelářské pako vymyslelo, že se zruší kraťasy? Mě osobně je to buřt, ať si mi napíše kdokoli kamkoliv cokoliv - příští týden si jedu koupit tmavé kraťasy do jedné nejmenované Holešovické tržnice a jezdit budu v nich (z originál fasovaných jsem udělal sukni za pomoci sqělého háčku na dveřích v RP/RP.V/RP.LF). Vloni jsem to odjezdil v kalohtech, letos na to pokládám kabel... 8-)

Petr
Provozovatel
Bydliště: ....Brejšín přes noc na flešku hodí novej program křižovatky, já s Démonem zajedem přešroubovat znač
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Petr » 11.4.2009 23:54

Proxy píše:Jediná možná útěcha je, že se tyto hrůzy podařilo firmě Xena prodat i České poště a Policii ČR :!:
Ale jděte... Vždyť je přece všecko fajné ne? Co na tom, že na bundě je materiál, který kdysi řidiči odmítali na původním střihu (protože si připadali jak ministr Dlouhý, co prý chodil v igelitu běhat kolem baráku /info od mé babičky :D / a né že by to tedy někteří prostorově výraznější kolegové nepotřebovali), co na tom, že vyřvané kapsáče zmizely v běhu dějin. Co na tom, že bodový systém mi umožní nafasovat tak čtvery ponožky, co na tom, že fasuju věci, které nechci a nepotřebuju. Někdo se přece potřebuje napakovat, tak to dostaneš. Ach jo...

Proxy
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Proxy » 11.4.2009 21:06

MF píše:
Proxy píše:Nejsou ;-) resp. tyto nášivky se na uniformách DP budou používat už jen do konce příštího roku :( Od podzimu loňského roku se postupně vydávají nové stejnokroje pod heslem "dopraváci do tepláků" :oops:
Tepláková bunda je vskutku skvělá. Ani neměly na to ušít to z jedné látky. Nedejbože si dát něco do kapes, to je otřes. A ta bunda přes teplákovou bundu hrůza. Kolega mi říkal, že přesně tohle co teď fasujeme viděl prodávat jako vynikající rybářskou výbavu!
A když si vezmu na sebe tesilky, košily a kravatu a k tomu teplákovou bundu - opravdu reprezentace!
Jediná možná útěcha je, že se tyto hrůzy podařilo firmě Xena prodat i České poště a Policii ČR :!:

MF
Uživatel

Příspěvek od MF » 11.4.2009 20:12

Proxy píše:Nejsou ;-) resp. tyto nášivky se na uniformách DP budou používat už jen do konce příštího roku :( Od podzimu loňského roku se postupně vydávají nové stejnokroje pod heslem "dopraváci do tepláků" :oops:
Tepláková bunda je vskutku skvělá. Ani neměly na to ušít to z jedné látky. Nedejbože si dát něco do kapes, to je otřes. A ta bunda přes teplákovou bundu hrůza. Kolega mi říkal, že přesně tohle co teď fasujeme viděl prodávat jako vynikající rybářskou výbavu!

A když si vezmu na sebe tesilky, košily a kravatu a k tomu teplákovou bundu - opravdu reprezentace!

Pravdou je, že tato loga se již asi používat nebudou. Proto je dobré si jich pár na památku opatřit, nebo po roce 2011 hledat po Praze v popelnicích :)

Proxy
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Proxy » 11.4.2009 19:54

demon píše:Copak, už nejsou potřeba ? Taky jich pár mam...
Nejsou ;-) resp. tyto nášivky se na uniformách DP budou používat už jen do konce příštího roku :( Od podzimu loňského roku se postupně vydávají nové stejnokroje pod heslem "dopraváci do tepláků" :oops:

MF
Uživatel

Příspěvek od MF » 11.4.2009 18:59

demon píše:Copak, už nejsou potřeba ? Taky jich pár mam...
Třeba asi ještě budou. Já jen, že mám z vlastních přebytků :)

demon
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od demon » 11.4.2009 17:43

Copak, už nejsou potřeba ? Taky jich pár mam...

MF
Uživatel

TRAM-SHOP, bazar, vetešárna či jak chcete

Příspěvek od MF » 11.4.2009 14:14

Prodám několik nášivek s logem DP. Cena na kus 20kč.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

gabuliatko
Uživatel

Příspěvek od gabuliatko » 10.2.2009 17:00

měl bych vážný zájem o papírové cedule co se lepí v tramvajích (ne jezevčíka, jen vybrané stanice - pohled z ulice), darované mi sežrala vápenná omítka
kdyby někdo měl nějaké autobusové nebo výlukové X-ka s "bolševickými" názvy hlavně 213,177,187, budu moc rád
případné nabídky prosím formou sz, předem děkuji

Karosák
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Karosák » 09.2.2009 22:26

Josef píše:Měl bych zájem o ceduli JanPerner. Prosím kontakzuj mě pře SZ

Pak ještě scháním desky co mají řidiči v nich Vozový JŘ...Máte někdo na prodej či darování?
Pro ceduli se projdi podél 010 (011), semtam se něco pěkného válí. Pokud jde o desky, tak ty lze myslím sehnat i v papírnictví...

Josef
problémový jedinec

Příspěvek od Josef » 09.2.2009 20:21

Měl bych zájem o ceduli JanPerner. Prosím kontakzuj mě pře SZ

Pak ještě scháním desky co mají řidiči v nich Vozový JŘ...Máte někdo na prodej či darování?

Sirka
Uživatel

Re: Ropid to umí rozjet, já se stydim, ale nabízím...

Příspěvek od Sirka » 09.2.2009 19:58

Z:arrow: Nabízím zdarma:
kapsa na jízdní řád (hnědá) - 6ks
kapsa na jízdní řády dvoumístná (červená) - 5ks (z toho jedna rozpůlená)
kapsa na jízdní řády čtyřmístná (červená) - 6ks (z toho 2 i s nějakými JŘ)
kapsa na jízdní řády šestimístná (červená) - 2ks (i s JŘ)
kartonová cedule boční Ex572 Chomutovský expres - 3ks
kartonová cedule boční Ex505/521 Jan Perner - 7ks

Z:arrow: Nabízím za něco jiného nebo za prachy:
Historie pražské MHD 2. vydání, perfektní stav - cena dohodou (+-100 Kč nebo nějaká jiná kniha nebo třeba ňáká cedule)

Pokud bude velký zájem, upřednostňuju ty, které osobně znám a ty, se kterými jsem už něco měnil. Zájemci pište SZ.

Bobik
Uživatel

Příspěvek od Bobik » 28.1.2009 22:18

Jé ale to je hezký. Než aby to bez rozmyslu zlikvidovali tak myslí na šotouše. =D>

Odpovědět