TRAM-SHOP, bazar, vetešárna či jak chcete
Moderátor: TRAM-FÓRUM
Re: TRAM-SHOP, bazar, vetešárna či jak chcete
ty policajti mají aspoň tu bundu z jednoho materiálu - tedy z toho, ze kterého my máme horní část té bundy. Jinak by mě též zajímalo jak je možné, že zmizely kraťasy, sandále, kapsáče atp. když to odporáři tak dlouze prosazovali.
- Petr
- Provozovatel
- Bydliště: ....Brejšín přes noc na flešku hodí novej program křižovatky, já s Démonem zajedem přešroubovat znač
- Kontaktovat uživatele:
Vždyť se všechno konzultovalo s odbory, ne? Ale to už zacházíme příliš daleko do otázek, proč odborům v DP poměrně často nedochází "bé", když nadšeně schvalují "á"... (a omlouvám se moderátorům, vím že je to trošku poznámka mimo mísu tématu TF)Fořtík píše:Souhlasím, Petře. Jenom bych přidal ještě jednu otázečku a to je, které kancelářské pako vymyslelo, že se zruší kraťasy? (...)
- Fořtík
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Souhlasím, Petře. Jenom bych přidal ještě jednu otázečku a to je, které kancelářské pako vymyslelo, že se zruší kraťasy? Mě osobně je to buřt, ať si mi napíše kdokoli kamkoliv cokoliv - příští týden si jedu koupit tmavé kraťasy do jedné nejmenované Holešovické tržnice a jezdit budu v nich (z originál fasovaných jsem udělal sukni za pomoci sqělého háčku na dveřích v RP/RP.V/RP.LF). Vloni jsem to odjezdil v kalohtech, letos na to pokládám kabel...Petr píše:Ale jděte... Vždyť je přece všecko fajné ne? Co na tom, že na bundě je materiál, který kdysi řidiči odmítali na původním střihu (protože si připadali jak ministr Dlouhý, co prý chodil v igelitu běhat kolem baráku /info od mé babičkyProxy píše:Jediná možná útěcha je, že se tyto hrůzy podařilo firmě Xena prodat i České poště a Policii ČR![]()
Tak to prostě dopadá, když princezna bojovnice začne šít oděvy/ a né že by to tedy někteří prostorově výraznější kolegové nepotřebovali), co na tom, že vyřvané kapsáče zmizely v běhu dějin. Co na tom, že bodový systém mi umožní nafasovat tak čtvery ponožky, co na tom, že fasuju věci, které nechci a nepotřebuju. Někdo se přece potřebuje napakovat, tak to dostaneš. Ach jo...
- Petr
- Provozovatel
- Bydliště: ....Brejšín přes noc na flešku hodí novej program křižovatky, já s Démonem zajedem přešroubovat znač
- Kontaktovat uživatele:
Ale jděte... Vždyť je přece všecko fajné ne? Co na tom, že na bundě je materiál, který kdysi řidiči odmítali na původním střihu (protože si připadali jak ministr Dlouhý, co prý chodil v igelitu běhat kolem baráku /info od mé babičkyProxy píše:Jediná možná útěcha je, že se tyto hrůzy podařilo firmě Xena prodat i České poště a Policii ČR![]()
Tak to prostě dopadá, když princezna bojovnice začne šít oděvy
- Proxy
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Jediná možná útěcha je, že se tyto hrůzy podařilo firmě Xena prodat i České poště a Policii ČRMF píše:Tepláková bunda je vskutku skvělá. Ani neměly na to ušít to z jedné látky. Nedejbože si dát něco do kapes, to je otřes. A ta bunda přes teplákovou bundu hrůza. Kolega mi říkal, že přesně tohle co teď fasujeme viděl prodávat jako vynikající rybářskou výbavu!Proxy píše:Nejsouresp. tyto nášivky se na uniformách DP budou používat už jen do konce příštího roku
Od podzimu loňského roku se postupně vydávají nové stejnokroje pod heslem "dopraváci do tepláků"
A když si vezmu na sebe tesilky, košily a kravatu a k tomu teplákovou bundu - opravdu reprezentace!
Tak to prostě dopadá, když princezna bojovnice začne šít oděvy
Tepláková bunda je vskutku skvělá. Ani neměly na to ušít to z jedné látky. Nedejbože si dát něco do kapes, to je otřes. A ta bunda přes teplákovou bundu hrůza. Kolega mi říkal, že přesně tohle co teď fasujeme viděl prodávat jako vynikající rybářskou výbavu!Proxy píše:Nejsouresp. tyto nášivky se na uniformách DP budou používat už jen do konce příštího roku
Od podzimu loňského roku se postupně vydávají nové stejnokroje pod heslem "dopraváci do tepláků"
A když si vezmu na sebe tesilky, košily a kravatu a k tomu teplákovou bundu - opravdu reprezentace!
Pravdou je, že tato loga se již asi používat nebudou. Proto je dobré si jich pár na památku opatřit, nebo po roce 2011 hledat po Praze v popelnicích
- Proxy
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Nejsoudemon píše:Copak, už nejsou potřeba ? Taky jich pár mam...
Třeba asi ještě budou. Já jen, že mám z vlastních přebytkůdemon píše:Copak, už nejsou potřeba ? Taky jich pár mam...
- demon
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Copak, už nejsou potřeba ? Taky jich pár mam...
TRAM-SHOP, bazar, vetešárna či jak chcete
Prodám několik nášivek s logem DP. Cena na kus 20kč.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
-
gabuliatko
- Uživatel
měl bych vážný zájem o papírové cedule co se lepí v tramvajích (ne jezevčíka, jen vybrané stanice - pohled z ulice), darované mi sežrala vápenná omítka
kdyby někdo měl nějaké autobusové nebo výlukové X-ka s "bolševickými" názvy hlavně 213,177,187, budu moc rád
případné nabídky prosím formou sz, předem děkuji
kdyby někdo měl nějaké autobusové nebo výlukové X-ka s "bolševickými" názvy hlavně 213,177,187, budu moc rád
případné nabídky prosím formou sz, předem děkuji
- Karosák
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Pro ceduli se projdi podél 010 (011), semtam se něco pěkného válí. Pokud jde o desky, tak ty lze myslím sehnat i v papírnictví...Josef píše:Měl bych zájem o ceduli JanPerner. Prosím kontakzuj mě pře SZ
Pak ještě scháním desky co mají řidiči v nich Vozový JŘ...Máte někdo na prodej či darování?
Měl bych zájem o ceduli JanPerner. Prosím kontakzuj mě pře SZ
Pak ještě scháním desky co mají řidiči v nich Vozový JŘ...Máte někdo na prodej či darování?
Re: Ropid to umí rozjet, já se stydim, ale nabízím...
kapsa na jízdní řád (hnědá) - 6ks
kapsa na jízdní řády dvoumístná (červená) - 5ks (z toho jedna rozpůlená)
kapsa na jízdní řády čtyřmístná (červená) - 6ks (z toho 2 i s nějakými JŘ)
kapsa na jízdní řády šestimístná (červená) - 2ks (i s JŘ)
kartonová cedule boční Ex572 Chomutovský expres - 3ks
kartonová cedule boční Ex505/521 Jan Perner - 7ks
Historie pražské MHD 2. vydání, perfektní stav - cena dohodou (+-100 Kč nebo nějaká jiná kniha nebo třeba ňáká cedule)
Pokud bude velký zájem, upřednostňuju ty, které osobně znám a ty, se kterými jsem už něco měnil. Zájemci pište SZ.
- Bobik
- Uživatel
Jé ale to je hezký. Než aby to bez rozmyslu zlikvidovali tak myslí na šotouše.