Fotožurnál & Scanjournál
Moderátoři: DavidD, TRAM-FÓRUM
- Absolut
- Moderátor
Re: Fotožurnály
Pawle, díky
Bohužel jsem u dvou nových scanjournálů docela hodně zaplakal nad barvami, což mě docela zamrzelo, protože je to už dělané ze sady, kterou jsem si nechával skenovat za nemalé peníze (cca 37 Kkč za 150 filmů). Takže příští SJ bude až potom, co zkusím, jaké barvičky by vyhodila skenovací služba v nějakém fotolabu...
tak ten luksusní dvaadvacítkový scanjournal jsem si doopravdy vychutnal - chválím, jen tak dál!

Být provozovatelem žhavého drátu, hned si takové číslo nechám zřídit, když mi na něj jezdí reklama zadarmofricoolinek2 píše:Tak ono by to číslo ve verzi "0609" asi ani neexistovalo, to by musela bejt náhoda jako prase.Petrpes píše: Chceš mě řídit? Tak zavolej 069/xxxxx
- fricoolinek2
- Uživatel
- Bydliště: 4 5 12 20 54 120 130 170 230 558 601 RIP: 6 13 14 126 128 192 246 247 248 501 514
- Kontaktovat uživatele:
Tak ono by to číslo ve verzi "0609" asi ani neexistovalo, to by musela bejt náhoda jako prase.Petrpes píše:Volejte autorovi- 999 999 999
To mě připomělo, že ještě před přečíslováním telefonů v ČR na devitimístná čísla.
Jezdila v ostravě T6 v městském modrobílém nátěru a na boku měla červenou, vysmátou tramvajku s očima, nosem, pusou a ta pravila:
Chceš mě řídit? Tak zavolej 069/xxxxx
Ostrava měla předvolbu 069 a co bylo (mimo jiné) na číslech 0609 jistě víte :×)))
Jo a nebylo to nejlevnější. Zavolat tramvajce a dát omylem nulu navíc, to by se prodražilo
- Petrpes
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Volejte autorovi
- 999 999 999
To mě připomělo, že ještě před přečíslováním telefonů v ČR na devitimístná čísla.
Jezdila v ostravě T6 v městském modrobílém nátěru a na boku měla červenou, vysmátou tramvajku s očima, nosem, pusou a ta pravila:
Ostrava měla předvolbu 069 a co bylo (mimo jiné) na číslech 0609 jistě víte :×)))
Jo a nebylo to nejlevnější. Zavolat tramvajce a dát omylem nulu navíc, to by se prodražilo
polooficiální plán výlukFořtík píše:Mě by teda spíš zajímalo, kdy se tam začne kopat - od Střelničné, až do Ďáblic jsou moc pěkné omalovánky a já se obávám, že ty moc dešťů nevydrží a brzy se smyjí...
- Fořtík
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Mě by teda spíš zajímalo, kdy se tam začne kopat - od Střelničné, až do Ďáblic jsou moc pěkné omalovánky a já se obávám, že ty moc dešťů nevydrží a brzy se smyjí...P_V píše:Vím ještě méně, ale dovoluji si odhadnout, že v souladu s trendem šetřit, se něco zrušíMOp píše:Jistá úprava kolejiště, nemohu ani naznačovat.Je tu příliš mnoho výhybek a nástupišť, aby se nedalo aspoň něco zredukovat.
A asi se hne s vjezdem, aby zmizel zákaz potkávání KT, a ohoblují se obrubníky kvůli 15T.
- Venca
- Uživatel
- Bydliště: Poblíže několika tramvajových a jedné lodní zastávy.
- Kontaktovat uživatele:
Kdyby někoho zajímaly ještě nějaké fotky z DODu v Liberci, tak zde je odkaz. 
- trainzjohny
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
K libereckému DODu ... tedy tydýtek slouží k tomu samému co naše pražské 5550 a 5551 - k posunu opravovaných tramvají. Ale je narozdíl od těchto našich posunovacích vozů na baterky, tedy jistá výhodička.
Vím ještě méně, ale dovoluji si odhadnout, že v souladu s trendem šetřit, se něco zrušíMOp píše:Jistá úprava kolejiště, nemohu ani naznačovat.
A asi se hne s vjezdem, aby zmizel zákaz potkávání KT, a ohoblují se obrubníky kvůli 15T.
- MOp
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
pawel píše:MOp: díky za fota T6@22 a zmínku v titulku, pobavil jsem se![]()
ale na tétrojkistánu (bohužel) trvám, protože o víkendu se až tak moc nesvezu, a když už, tak mám zásadně smůlu na cokoliv s ev.č.<8601.
pawel píše:co se plánuje v d'áblicích? změna uspořádání kolejiště? pak bych tipoval něco á la smyčka radlická (1 předjízdná kolej, sloučené ostrůvky).
Jistá úprava kolejiště, nemohu ani naznačovat.rhomosapienc píše:V fotožurnálu je u posledních dvou fotek uvedeno: Smyčka Sídliště Ďáblice projde za pár dní zásadní proměnou ¨ co se tam bude dít ? děkuji
MOp: díky za fota T6@22 a zmínku v titulku, pobavil jsem se
ale na tétrojkistánu (bohužel) trvám, protože o víkendu se až tak moc nesvezu, a když už, tak mám zásadně smůlu na cokoliv s ev.č.<8601.
jinak by mě zajímalo - co se plánuje v d'áblicích? změna uspořádání kolejiště? pak bych tipoval něco á la smyčka radlická (1 předjízdná kolej, sloučené ostrůvky). dík.
jinak by mě zajímalo - co se plánuje v d'áblicích? změna uspořádání kolejiště? pak bych tipoval něco á la smyčka radlická (1 předjízdná kolej, sloučené ostrůvky). dík.
Re: Smutné výročí
A ještě ho připomíná blbě, protože budova byla odstřelena až po výstavbě magistrály, takže kvůli magistrále padnout nemusela. Skončila jen díky neschopnosti komančů najít pro ni jiné využití.Proxy píše:Smutné výročí připomíná server aktuálně.cz a některé snímky pocházejí z důvěrně známých stránek
- Proxy
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Smutné výročí
Vlakové nádraží, které bylo označováno za jedno z nejhezčích v Evropě, stálo na pražském Těšnově 110 let. Budova musela ustoupit magistrále, a tak byla 16. března 1985 vyškrtnuta ze seznamu státních památek a odstřelena. Připomeňte si její začátky i konec:
http://aktualne.centrum.cz/domaci/foto.phtml?gid=9860
Smutné výročí připomíná server aktuálně.cz a některé snímky pocházejí z důvěrně známých stránek
http://aktualne.centrum.cz/domaci/foto.phtml?gid=9860
Smutné výročí připomíná server aktuálně.cz a některé snímky pocházejí z důvěrně známých stránek
- Absolut
- Moderátor
Sóla T6A2 již v Berlíně v pravidelném provozu nejezdí. Takže na d-21 KT4.