Příspěvek
od Akribius » 03.6.2009 11:09
Náborový leták na řidiče tramvaje v Oslu.
Tak nevim,nějak mě svrbí prsty,ale moje norština asi nebude na úrovni jakou požadují:-))))
Ale ty cíle a vize bych jim tam napsal,že by ze mě udělali rovnou šéfa:-)
Oslo Trikken a.s. (dříve Oslo Sporvognsdrift) byla založena 1.7. 2003.Společnost má cca. 420 zaměstnanců a má zodpovědnost za tramvaje v Oslu.130 000 cestujících denně využije našich služeb a náš obrat je cca. 551 milionů NOK.Společnost je jednou z nejdůležitějších ve městě a dostala certifikát “příjemné pracovní prostředí” v roce 2007.
Chceš udělat Oslo ještě příjemnějším městem?
Tramvaje potřebují více šikovných řidičů!
Tramvaje potřebují více šikovných řidičů do trvalého pracovního poměru.K tomu abys mohl začít řídit tramvaj bude požadován vysoký stupeň samostatnosti v obtížných a náročných situacích,kde je bezpečnost,přesnost a služba na prvním místě.
Je ti přes 20 let,máš uvědomělý vztah k bezpečnosti,máš dobré zdraví včetně barvocitu,řidičský průkaz sk.B stejně jako praxi v řízení.Máš praxi v přímé obsluze zákazníků a střední technickou školu?Zvládáš stress a komunikuješ dobře norsky a anglicky,stejně jako máš rád práci na směny.Ano,pak hledáme Tebe!
Praxe se zákazníky či v řízení může pomoci,pokud Ti chybí střední vzdělání.
Nejprve je potřeba,abys prošel výběrovým řízením a poté absolvoval 3měsíční kurz.Kurz probíhá přes den a večer a dostaneš mzdu.
Po složení zkoušek Ti nabídneme:
-samostatnou práci ve příjemném pracovním prostředí
-spoření na penzi
-konkurenceschopnou mzdu a pracovní podmínky
-MHD Oslo zdarma
-různé sportovní a volnočasové aktivity
Pracovní místa: Grefsen a Holtet
Chceme,aby firma odrážela národností různorodost Osla,to platí jak pro pohlaví,tak pro kulturu ze které pocházíš a tak hledáme speciálně ženy a příslušníky národnostních menšin.
Pošli svůj životopis,cíle jakých chceš u nás dosáhnout,praxi,vzdělání a kopii řidičského průkazu.
Odpovíme Ti!