Máš na mysli něco ÚPLNĚ jinéhoBrejšín píše:Klíd, ono dle posledního dění to vypadá že linky a vypravení od 1.7. budou úplně ale úplně jinak.
...nebo jen to, že se obratiště Špejchar nestihne zprovoznit k 1. 7., jak už tady naznačoval Martyn
Moderátor: TRAM-FÓRUM
Máš na mysli něco ÚPLNĚ jinéhoBrejšín píše:Klíd, ono dle posledního dění to vypadá že linky a vypravení od 1.7. budou úplně ale úplně jinak.
Vzhledem k výluce Ke Stírce - Kobylisy bude v první polovině prázdnin linka 25 jezdit dále v současné polookružní trase.opocenskylukas píše:A trasa 25 bude jaká?Víkend bude asi sólo.Jaká bude její trasa?Špejchar-Vozovna Kobylisy?Spíš bych bral Špejchar-Sídliště Ďáblice kvůli garancím v Ďáblicím.
Kvůli tomu,aby jelo něco v garanci na Palmovku, když tam zrušily 10 a 24Damir Holas píše:Garance v Ďáblicích ti přece zajišťuje 17, tak proč sahat na 25?opocenskylukas píše:A trasa 25 bude jaká?Víkend bude asi sólo.Jaká bude její trasa?Špejchar-Vozovna Kobylisy?Spíš bych bral Špejchar-Sídliště Ďáblice kvůli garancím v Ďáblicím.
Garance v Ďáblicích ti přece zajišťuje 17, tak proč sahat na 25?opocenskylukas píše:A trasa 25 bude jaká?Víkend bude asi sólo.Jaká bude její trasa?Špejchar-Vozovna Kobylisy?Spíš bych bral Špejchar-Sídliště Ďáblice kvůli garancím v Ďáblicím.
Jen bych doplnil, že linka 25 zůstane v pracovní dny vypravována v KT8, ale docela by mne zajímalo jak to bude s víkendyDamir Holas píše:Jsou, viz zde: http://www.ropid.cz/trvale/Zmeny-v-cerv ... 8x756.htmlpawel píše:jsou známy provozní parametry obnovené 15? díky.
V provozu celodenně, celotýdenně, sestava vlaků: 1xT
Jsou, viz zde: http://www.ropid.cz/trvale/Zmeny-v-cerv ... 8x756.htmlpawel píše:jsou známy provozní parametry obnovené 15? díky.
tak ono to bylo taky tim, že nástupní 20 byla na vápence za rohem, čili bylo jednodušší když už tak dojet na ohradu, žejoKGX 63 píše:Opačně to bylo výrazně slabší, z Vápenky nejel téměř nikdo. Větší počet cestujících nastupoval až na Ohradě, spíš naž a Biskupcový. Zato 9 byla docela SM.
Masivni pokles to nebyl, to je pravda, ale videt to bylo. Byla by to ale vazne parada, zrusit vsude pulku spoju a vyprazdnit to zbyleProxy píše:Pokud je řešením kapacitním problémů linky to, že se jí zruší polovina spojů, tak to je skutečně na Nobelovku...krysarr píše:Vidis a muze, nebo tady vsichni spadli z nebe uz uceny a vsechno vi a umi? Parada, to je na NobelovkuVzhledem k tomu, ze tu trasu jezdim minimalne 2x denne a vetsinou i vickrat, myslim, ze jsem mel celkem moznost to videt a proto jsem to napsal
Věřím tomu, že linka 20 působila na Žižkově trochu jako ufo a jezdila průměrně zaplněná, ale nevěřím, že tím došlo k masivnímu poklesu na lince 9, protože se ti cestující se vypařit nikam nemohli, pokud nepřesedli do aut či nešli pěšky...
A taky ani nevypařiliProxy píše:Věřím tomu, že linka 20 působila na Žižkově trochu jako ufo a jezdila průměrně zaplněná, ale nevěřím, že tím došlo k masivnímu poklesu na lince 9, protože se ti cestující se vypařit nikam nemohli, pokud nepřesedli do aut či nešli pěšky...
Pokud je řešením kapacitním problémů linky to, že se jí zruší polovina spojů, tak to je skutečně na Nobelovku...krysarr píše:Vidis a muze, nebo tady vsichni spadli z nebe uz uceny a vsechno vi a umi? Parada, to je na NobelovkuVzhledem k tomu, ze tu trasu jezdim minimalne 2x denne a vetsinou i vickrat, myslim, ze jsem mel celkem moznost to videt a proto jsem to napsal