A co třeba se zkusit zamyslet proč mě byla smazaná ?!Daniel_Brvnišťan píše:A to keď niekto uzamkne či vymaže diskusiu (nielen odo mňa) mám proste držať hubu a krok len preto, že som "kindermafia", alebo preto, že som tu nový?
Můžu ti to vysvětlit úplně snadno, máš tu skoro 40 příspěvků, většinu z nich za posledních pár dní a všechny jen rozpitvávaj tvoje dosti šílený a značně nereálný nápady. A když ti jeden příspěvek (mmch, né jen tobě) který by jen rozpoutal diskuzi o ničem smažu, tak se čertíš jak pominutej. Děláš si zle sám a pak se divíš.Daniel_Brvnišťan píše:Môžte mi teda vysvetliť, prečo sú neobľúbené? Skúsim niečo zmeniť... A že fórum zaplňujem... To je snáď zlý samotný fakt, že niečo napíšem?
Vždycky když se ve skupině (jakékoliv) objeví někdo jiný, je ostatníma spacifikován tak aby dělal to co oni, nebo je vyhozen. Nikdy jednotlivec skupinou nehne, čím větší skupina, tím spíš to platí.
Mažu tady příspěvky několikrát denně. Třeba takový pan MF by se svýma příspěvkama o jednom smajlíku mohl vyprávět. Když mi ovšem na takovouhle činnost někdo odpoví tím že jsem jen arogantní a v podstatě mě za to seřve jak malý dítě, tak mě tím naštve. Osobně mám pocit, že jsem tu většinou jediný kdo se snaží fórum nějak trošku umravňovat a uklízet a skoro nikdy se za to nedočkám vlídného slova... to mi nevadí, beru, ale nadávat mi za to nikdo nebude, kór né nějaký .... ! Snesu dost, ale co je moc je moc.demon píše:Osobně mi taky přijde reakce tj jako dost přehnaná, bral bych to jak dotazy nováčka, na které jak je vidno ještě odpověď na fóru není, tak proč hned uzamykat a mazat ?