Nestraškrtinek píše:Rekonstrukce pilířů mostu u zastávky Slánská vytvořila docela nebezpečnou situaci na přechodu pro chodce.
Přijíždějící řidiči, soudím, nevidí za roh. Do týdne očekávám povalení. http://krinek.rajce.idnes.cz/10-8_Plzen ... 01763a.jpg
Rekonstrukce a opravy tramvajových tratí
Moderátor: TRAM-FÓRUM
- Damir Holas
- Uživatel
- Bydliště: Slánská / Koh-i-noor / Radlická / Zemědělská univerzita
Re: Rekonstrukce TT
-
BJ1
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Ony ty přechody se během rekonstrukce Plzeňské vůbec moc neřeší. U Motola (v prostoru bývalé zastávky Motol), semafor pro auta, pro chodce nikoli. Panely přes trať, ale na druhé straně silnice již přechod není. U zastávky Kavalírka, jeden přechod zrušen, druhý se semaforem přes trať často uzavírán. Přecházení jedna báseň - kor kdzž se potřebuje dostat na autobusovou "na znamení" (!!!) zastávku Kavalírka ZC!
Jinak zábradlí mi moc nevadí, jen se obávám, že za pár měsíců bude oprýskané a ohnuté - hnusné. Proč barva zrovna červenobílá mě už také napadlo. Ale vysvětlení bude asi to, že prostě někdo vytvořil normu a podle té budeme jako ovečky donekonečně barvit stejně. V zahraničí jistě jiné barvy nevadí.
Jinak zábradlí mi moc nevadí, jen se obávám, že za pár měsíců bude oprýskané a ohnuté - hnusné. Proč barva zrovna červenobílá mě už také napadlo. Ale vysvětlení bude asi to, že prostě někdo vytvořil normu a podle té budeme jako ovečky donekonečně barvit stejně. V zahraničí jistě jiné barvy nevadí.
-
gabuliatko
- Uživatel
V úseku Kartouzská - Radlická se pracuje a že by se mělo dělat něco víc o tom mi není známo. Že se Plzeňská měla udělat celá, o tom žádná.krtinek píše: edit: Ještě dodatek - už se to tu tak trochu řešilo před asi 14 dny, ale vážně se ještě ani nekoplo do celého úseku Anděl - Kavalírka. Nechci strašit, ale zas tak malý úsek to není!
- kruťák
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Dnešní fotky z Plzeňské:
http://krinek.rajce.idnes.cz/10-8_Plzenska/
Album obsahuje detailnější fotky plzeňské podbíječky Plasser & Theurer ASP 400.1 ze všech stran.
Rekonstrukce pilířů mostu u zastávky Slánská vytvořila docela nebezpečnou situaci na přechodu pro chodce.
Přijíždějící řidiči, soudím, nevidí za roh. Do týdne očekávám povalení. http://krinek.rajce.idnes.cz/10-8_Plzen ... 01763a.jpg
Jinak všude vidět zmíněné [sarcasm] krásné [/sarcasm] zábradlíčko.
Povězte někdo norem znalý, musí mít zábradlí pouze červeno-bílou barvu? Dnes jsem se na to zaměřil a (kurňa kdybych si vzpomněl, kde to bylo) viděl jsem trubkové zábradlí u silnice i modré, krásně elegantně chromové a jiná...
edit: Ještě dodatek - už se to tu tak trochu řešilo před asi 14 dny, ale vážně se ještě ani nekoplo do celého úseku Anděl - Kavalírka. Nechci strašit, ale zas tak malý úsek to není!
http://krinek.rajce.idnes.cz/10-8_Plzenska/
Album obsahuje detailnější fotky plzeňské podbíječky Plasser & Theurer ASP 400.1 ze všech stran.
Rekonstrukce pilířů mostu u zastávky Slánská vytvořila docela nebezpečnou situaci na přechodu pro chodce.
Jinak všude vidět zmíněné [sarcasm] krásné [/sarcasm] zábradlíčko.
Povězte někdo norem znalý, musí mít zábradlí pouze červeno-bílou barvu? Dnes jsem se na to zaměřil a (kurňa kdybych si vzpomněl, kde to bylo) viděl jsem trubkové zábradlí u silnice i modré, krásně elegantně chromové a jiná...
edit: Ještě dodatek - už se to tu tak trochu řešilo před asi 14 dny, ale vážně se ještě ani nekoplo do celého úseku Anděl - Kavalírka. Nechci strašit, ale zas tak malý úsek to není!
Problém je hlavně v kropení, ani ne tak v soli. A nové travnaté svršky měly vždy zavlažovací systém. Předpokládám, že ani Řepy nebudou snad výjimkou. Na Sokolovský vede mnohem frekventovanější silnice než na Blatinách a tráva je tam v pohodě.trainzjohny píše:Protože na burranově okolo nejezdí auta po posolené silnici, spíš to vidím na trávu ala Hradčanská (navíc ještě zlítaná od lidí).
- Proxy
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Zřejmě ti praví burani bydlí v Řepákovětrainzjohny píše:Protože na burranově okolo nejezdí auta po posolené silnici, spíš to vidím na trávu ala Hradčanská (navíc ještě zlítaná od lidí).
-
gabuliatko
- Uživatel
dalo se tomu na Hradčanské hlavně v okolí zastávek říkat ještě tráva ?trainzjohny píše:Protože na burranově okolo nejezdí auta po posolené silnici, spíš to vidím na trávu ala Hradčanská (navíc ještě zlítaná od lidí).
- trainzjohny
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Protože na burranově okolo nejezdí auta po posolené silnici, spíš to vidím na trávu ala Hradčanská (navíc ještě zlítaná od lidí).
Nemyslím si, že by na Barrandově nebo na Sokolovský vypadala nějak špatně a nějaká extra údržba tam taky není.gabuliatko píše:Bez kvalitní péče (a v tu nevěřím, bo finance) bude tráva za pár let vypadat mnohem hůř než štěrk.MM-Mikulovsky píše:3.) Ovšem okamžité zatravnění je asi spíše kvůli volbám - MČ s Magistrátem nechcou slyšet nadávky od občanů jako na Lehovci!
-
gabuliatko
- Uživatel
Bez kvalitní péče (a v tu nevěřím, bo finance) bude tráva za pár let vypadat mnohem hůř než štěrk.MM-Mikulovsky píše:3.) Ovšem okamžité zatravnění je asi spíše kvůli volbám - MČ s Magistrátem nechcou slyšet nadávky od občanů jako na Lehovci!
- Absolut
- Moderátor
MM-Mikulovsky:
Zatravnění je z prostředků MČ Praha 17, nikoli z peněz z fondů EU.
Zatravnění je z prostředků MČ Praha 17, nikoli z peněz z fondů EU.
-
MM-Mikulovsky
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Zdejší informace o Řepské TT mne přímo děsí - asi si budu muset udělat po cca dvou týdnech zase čas a jít se na tu hrůzu podívat!
1.) Trubkové zábradlí je neestetická a (ne)bezpečnostní šílenost mnohonásobně horší než mnou zde na TF kritizovaná vizáž (nikoliv obsah) prototypu nového zastávkového sloupku v ÚD.
2.) Jestli právě "podojení EU" není příčinou okamžitého zatravňování? Projekt byl udělán a předložen naráz - nepočítal s "dvoufázovostí" (2. zatravnění příští rok na jaře), tak se to dělá naráz, protože když se to má proplatit tak to celé musí být hotovo, ale při schválení několika "fází" projektu by mělo jít proplácení po ukončení každé z nich.
3.) Ovšem okamžité zatravnění je asi spíše kvůli volbám - MČ s Magistrátem nechcou slyšet nadávky od občanů jako na Lehovci!
1.) Trubkové zábradlí je neestetická a (ne)bezpečnostní šílenost mnohonásobně horší než mnou zde na TF kritizovaná vizáž (nikoliv obsah) prototypu nového zastávkového sloupku v ÚD.
2.) Jestli právě "podojení EU" není příčinou okamžitého zatravňování? Projekt byl udělán a předložen naráz - nepočítal s "dvoufázovostí" (2. zatravnění příští rok na jaře), tak se to dělá naráz, protože když se to má proplatit tak to celé musí být hotovo, ale při schválení několika "fází" projektu by mělo jít proplácení po ukončení každé z nich.
3.) Ovšem okamžité zatravnění je asi spíše kvůli volbám - MČ s Magistrátem nechcou slyšet nadávky od občanů jako na Lehovci!
Celá reko do Řep mi přijde, že se šetřilo kde se mohlo. Gumový rohože na přejezdech sice dražší jsou, ale při jakýkoliv rekonstrukci nebo v případě podbíjení se dají vyndat a zase vrátit. To klaunovský zábradlí mě taky hodně překvapilo. Čekal jsem, že když se podojila EU, udělá se to sakumprásk.trainzjohny píše:Asi nebude,třeba zaasfaltované přejezdy taky nikdo nezničí.
- trainzjohny
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Asi nebude,třeba zaasfaltované přejezdy taky nikdo nezničí.
To se nebude za půl roku podbíjet?trainzjohny píše:Tak za stanicí Blatiny směrem ke smyčce už se dnes bagříkem pěkně rozhazovala hlína, tolik tedy ke diskuzi zda tráva bude či ne ... BUDE !![]()