Když posprejovali Jéčko v OZM, tak se o tom veřejnost ani nedozvěděla (stejně jako nedávné sprejování několika souprav v DZ). Zkrátka tato souprava některé osoby provokuje.krtinek píše: zas takový extrém se už určitě neodehraje, i kdyby cokoliv. Tam šlo o poslední jízdu s cestujícími, navíc za přítomnosti desítek novinářských kamer, prostě se chlapci chtěli zviditelnit, teď už to pro ně nemá smysl...
Pražské metro
Moderátor: TRAM-FÓRUM
- Tonda Ježek
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Re: Pražské metro
Odehraje a smysl to pro ně má vždycky nějaký, jen tak pro princip. Vždyť i tu ečs pomalovali, sotva se na fóru napsalo že je hotová.
- kruťák
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
4) Taky se nemusí jezdit v celé trase Háje - Letňany
JP3035: I kdybys stál těch 20 minut na Kačerově, nemusela by projet, protože samotný kolečko konečná-konečná trvá 35 minut, nehledě na přestávky, obraty atd.
Tonda Ježek, ad 3: zas takový extrém se už určitě neodehraje, i kdyby cokoliv. Tam šlo o poslední jízdu s cestujícími, navíc za přítomnosti desítek novinářských kamer, prostě se chlapci chtěli zviditelnit, teď už to pro ně nemá smysl...
JP3035: I kdybys stál těch 20 minut na Kačerově, nemusela by projet, protože samotný kolečko konečná-konečná trvá 35 minut, nehledě na přestávky, obraty atd.
Tonda Ježek, ad 3: zas takový extrém se už určitě neodehraje, i kdyby cokoliv. Tam šlo o poslední jízdu s cestujícími, navíc za přítomnosti desítek novinářských kamer, prostě se chlapci chtěli zviditelnit, teď už to pro ně nemá smysl...
- Tonda Ježek
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
1) Nejsem si jist, zda termín zkušebních jízd je stále napevno daný.JP3035 píše: To ano, ale dnes jsem byl na Střížkově asi mezi 13:40 a 14:00, ale historická souprava neprojela...
2) Zkušební jízdy se jezdí dopoledne.
3) Vzhledem k tomu co se stalo při poslední jízdě 81-71, se zasvěcení lidé nechtějí o přesných časech příliš zmiňovat.
To ano, ale dnes jsem byl na Střížkově asi mezi 13:40 a 14:00, ale historická souprava neprojela...krtinek píše:Viz tento příspěvek: viewtopic.php?f=22&t=1262&p=131954&hilit=#p131969JP3035 píše:Jak vůbec jezdí to EČs na těch zkušebních jízdách na trase C? Ve které dny a v kolik hodin?
- Tonda Ježek
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Na Strašnické probíhají práce na výhybce a rychlost je omezena na 20 km/hod. Ten zpomalený příjezd do stanice je způsoben úpravou kódování vlakového zabezpečovače.
A já si řikal, proč jede tak pomalumalesak píše:strašně se taky plazej okolo Strašnický zc , někdy i v půlce stanice skoro zastavěj
Ty pražce, to by mohlo bejt. Nadjetí to nebude, všiml jsem si toho poprvý buď v pondělí nebo v úterý (a přes víkend jsem byl pryč) a od tý doby pokaždý.Láďa píše:Já tam tuhle jel v obou směrech, a ničeho jsem si nevšiml, ale mám pocit, jestli se tam náhodou nemění pražce? V těch případech pak dochází ke snížení rychlosti... Pak je ještě možnost, že měl nadjeto.
- kruťák
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Viz tento příspěvek: viewtopic.php?f=22&t=1262&p=131954&hilit=#p131969JP3035 píše:Jak vůbec jezdí to EČs na těch zkušebních jízdách na trase C? Ve které dny a v kolik hodin?
strašně se taky plazej okolo Strašnický zc , někdy i v půlce stanice skoro zastavěj
Já tam tuhle jel v obou směrech, a ničeho jsem si nevšiml, ale mám pocit, jestli se tam náhodou nemění pražce? V těch případech pak dochází ke snížení rychlosti... Pak je ještě možnost, že měl nadjeto.TK_ píše:Taky jste si všimli, že pod řekou mezi Malostranskou a Staroměstskou se to metro děsně plíží?
Taky jste si všimli, že pod řekou mezi Malostranskou a Staroměstskou se to metro děsně plíží?
Jak vůbec jezdí to EČs na těch zkušebních jízdách na trase C? Ve které dny a v kolik hodin?
Ahoj nemáte někdo kontakt na stránky s kamerami nebo fotkami výstavby metra A Dejvická - Motol, děkuji
- BerryML
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Trolej preventivne odizolovaná......