Jsi netrpělivej...MOp píše:Nikdo sem zatim nedal poradny detail spojeni. Co si clovek nezaridi sam...
A k tomu cukání - tak jsem taky nic nevypozoroval, při rozjezdu se trošku protáhly spřáhla jako u T3 ale nic velkýho to nebylo...
Moderátor: TRAM-FÓRUM
Jsi netrpělivej...MOp píše:Nikdo sem zatim nedal poradny detail spojeni. Co si clovek nezaridi sam...
Vzhledem k tomu, že takováto souprava jezdila v Praze už kdysi v Ďáblicích, tak by to bylo jen opakování rekordukrtinek píše:Co je podle vás pravdy na zprávě, kterou jsem dneska zaslechl, a sice, že tato superšoto akce je jen pokus o nejdelší provozní soupravu v ČR a tedy trumfnutí zmiňovaných souprav Varií v Brně?Jinak by byly nasazeny kloubové busy jezdící po tram-pásu.
Stavět musí v každé pravidelné (stálé) zastávce. Zrušené (což Štěpánská je) nebo občasné stavět nemusí. Viz Lazarská pro noční ve Spálené - tu denní linky taky projíždí, nebo Brusnice pro 91.krtinek píše:A ještě bych měl hnidopišský dotaz k D1/2 - vlak musí zastavit v každé zastávce, má tedy tato souprava výjimku nebo dočasně zrušená zastávka není brána jako zastávka?
Až jsem snad slzu v oku zatlačildemon píše:Asi všichni spolíhaj na tebe
já ráno nevstávalOMH píše:brzo ráno vstávat
Samozřejmě jezdí. Přesně - vopruz, ale tak aspoň je ještě trochu oživení navícMOp píše:dneska jezdi/by mely jezdit vlajecky
Myslím, že fotit se chystá jít hodně lidí. Ale né každý je tak nadržený brzo ráno vstávat;) Když jezdí několik dní...krtinek píše:Svezení 60metrovou soupravou krása, 9039 má trochu pomalejší reakci brzdy, takže při dojezdu na IPP se natlačí na 9020 asi o 5cm víc než je zdrávo. Jinak fotky z příjezdu, spřahování a provozu vůbec během dne v nějaké formě zveřejním.
A styďte se, taková velká událost a nikdo nefotí. Až později se objevilo pár (slovy dva až tři) lidí, ale s mobilem, tak jsem zvědav na fotky.
Je ráno, neblbni a jezdí to čtyři dnykrtinek píše:A styďte se, taková velká událost a nikdo nefotí. Až později se objevilo pár (slovy dva až tři) lidí, ale s mobilem, tak jsem zvědav na fotky.