Kam s ním (s příspěvkem)? Když jinde není místo, tady ano...
Moderátor: TRAM-FÓRUM
- ZXS91
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Data vypravení
Jenom drobná připomínka... Odkaz na nová data vypravení (od 27.11.) odkazuje na data od 7.11.... 
Re: Kam s ním (s příspěvkem)? Když jinde není místo, tady ano...
Mě jde spíš o to, že když si dám nějakou z těch fotek na svůj web, koho mám požádat o dovolení..
- Bobik
- Uživatel
Tipuju to na směs více autorů. Některé fotografie jsou i v knize Zmizelá Praha - Tramvaje... Mě to přijde jako únik ze směru od okruhu autorů této (nebo podobné) publikace. Za což jsem samozřejmě vděčný, protože všecky fotky by se do knihy nevešly.
Fotky pěkné, ale už je znám buď z TF nebo z Káčka. Některé se objevily i v "Poznáte místo na fotografii". Ví někdo, kdo je jejich autorem?
- Absolut
- Moderátor
Myslím, že tady to nebylo, ale koluje to mailama.
Nevím, jestli to tady bylo, tak to sem raději dám..http://jack-al.rajce.idnes.cz/Praha_tramvajova/
- kruťák
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Ajo, svatá pravdatrainzjohny píše:až vystoupí a dostane se k internetu![]()
- trainzjohny
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Vydrž ještě něco přes dva dny až vystoupí a dostane se k internetukrtinek píše:Spíš jsem doufal, že se ozve onen šotouš a poví nám o tom provedení, nebo o té finanční odměně víc
- kruťák
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Tak já myslím, že je irelevantní, tohle řešit. Jak jsem napsal výše - určitě chtěl (nejpozdějc) na konečné přesednout na vlak opačným směrem. Čili nešlo o to jet jedním vozem, ale vozit se jakoukoliv tramvají. Možná to nebylo ani tak přísné - třeba by jen prostě ráno vstal, jezdil tramvají sem-tam, zastavil se třeba i někde na oběd a navečer už by byl doma a další den znovu.
Spíš jsem doufal, že se ozve onen šotouš a poví nám o tom provedení, nebo o té finanční odměně víc
Spíš jsem doufal, že se ozve onen šotouš a poví nám o tom provedení, nebo o té finanční odměně víc
Stačí na konečných v nejhorším tráva. Ale jak by se to domluvilo s DPP během zátahů?krtinek píše: I když vlastně na co lesík, v Hostivaři* se chodí na malou do podchodů
- kruťák
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Ještě prý řikal, že by radši jezdil celý den tramvají než... (nebylo rozumnět)...
Jinak, určitě to nemyslel jakože jednim vozem sem tam, to je samozřejmě neproveditelné, spíš by na konečné přesedl na první vůz opačným směrem a tak pořád dál. WC bych až tak moc neřešil, nejen v Modřanech je kolem smyčky "lesík"
I když vlastně na co lesík, v Hostivaři* se chodí na malou do podchodů
Jinak, určitě to nemyslel jakože jednim vozem sem tam, to je samozřejmě neproveditelné, spíš by na konečné přesedl na první vůz opačným směrem a tak pořád dál. WC bych až tak moc neřešil, nejen v Modřanech je kolem smyčky "lesík"
I když vlastně na co lesík, v Hostivaři* se chodí na malou do podchodů
- Karosák
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Jak to provést 3 dny v kuse
Vždyť při zátahu tě vyhoděj. Já bych do toho šel možná i za 1000 CZK/3 dny, ale kam na záchod. Jo kdyby se to domluvilo s DPP a agenturou Dobrý den Pelhřimov... 
Jo jo v KT8D5 nebo v ....RN2P bych si dal říctrusty9039 píše:Kdybych měl připravené jídlo a pití a v KT8D5, tak bych těch tisíc korun za den resp. tři tisíce za tři dny bych na jeho místě možná vzal, ale nevím.
Kdybych měl připravené jídlo a pití a v KT8D5, tak bych těch tisíc korun za den resp. tři tisíce za tři dny bych na jeho místě možná vzal, ale nevím.
Za 3 dny tisíc korun ? To bych si řekl za jeden a ne za 3krtinek píše:Má drahá polovička povídala, že včera kolem polední jela 22 z Malostranského náměstí a vyslechla "zajímavý hovor mladého šotouše". Po odříkání asi 10 čísel nově vytvořených souprav povídal o voze, kterým zrovna jede několik údajů. Potom se pozastavoval na tím, že ho osoba na druhé straně spojení zve "na disko", což odmítl se slovy "co bych tam dělal, posledně tam byla taková nuda, že jsem si musel číst plány výluk a sepisovat soupravy".
A co bylo ze všeho nejlepší, nechával vzkazovat, že přijímá "sázku, že bude 3 dny v kuse jezdit tramvají, ta tisícovka za to stojí" Jídlo, že má připraveno.
Hm? Koho to 3 dny uvidíme nonstop v tramvaji?