Ještě by se mohly vyzkoušet jiné dveře a sedačky a budu spokojen.demon píše:Chce to víc číst a až pak se ptát.
Schvalovací proces je dokončen, průkaz způsobilosti obdržely, v provozu je momentálně jen jeden vůz z pěti přítomných, na kterém se zkouší nový soft, který v případě úspěchu bude použit ve všech vozech a půjdou do provozu.
Další odpovědi snad přidají povolanější.
Škoda 15T ForCity
Moderátor: TRAM-FÓRUM
-
gabuliatko
- Uživatel
Re: Škoda 15T ForCity
- 9001
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Takže mají budoucnost stejnou jako 14T. Soft se vychytal a pak se našlo pár blbců...demon píše:Aby byl ještě lepší, než ten současný nejlepší ?peterkostelecky píše:Proč se di nich láduje nový soft, když ty tramvaje jsou úplně nové ??? Pochopil bych po pár (více) letech provozu, ale ted?![]()
Wokna se taky vždycky několikrát záplatujou ještě dřív, než se dostanou do běžnýho prodeje...
Když ve 14T byly windows XP, tak tady už budou 7?demon píše:Wokna se taky vždycky několikrát záplatujou ještě dřív, než se dostanou do běžnýho prodeje...
- demon
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Aby byl ještě lepší, než ten současný nejlepší ?peterkostelecky píše:Proč se di nich láduje nový soft, když ty tramvaje jsou úplně nové ??? Pochopil bych po pár (více) letech provozu, ale ted?![]()
Wokna se taky vždycky několikrát záplatujou ještě dřív, než se dostanou do běžnýho prodeje...
- peterkostelecky
- ovocnář
- Bydliště: 4, 7, 12, 14, 20, 54, 104, 120, 121, 123, 130, 137, 167, 191, 217, 231, 501, 770, S65, =B=
Proč se di nich láduje nový soft, když ty tramvaje jsou úplně nové ??? Pochopil bych po pár (více) letech provozu, ale ted?demon píše:Chce to víc číst a až pak se ptát.
Schvalovací proces je dokončen, průkaz způsobilosti obdržely, v provozu je momentálně jen jeden vůz z pěti přítomných, na kterém se zkouší nový soft, který v případě úspěchu bude použit ve všech vozech a půjdou do provozu.
- demon
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Chce to víc číst a až pak se ptát.
-
Zakutaleny.banan
- Uživatel
Ahoj, chtel bych se zeptat, zda nevite jak je to se schvalovacim procesem 15T? Pochopil jsem, ze uz jich je v Praze nekolik a ze maji kazdou chvili (pokud uz se tak nestalo, nevim, zatim jsem zadnou nepotkal...) vyrazit do ulic. Znamena to, ze model uz dostal vsechna potrebna razitka a zacinaji se dodavat seriove kusy?
Taky by me zajimalo, jak dopadly vlastne testovaci jizdy s cestujicimi? Byly nejake vaznejsi nedostatky, odhalilo se neco pri naslednem rozebrani, byly na zaklade testu provedeny nejake zmeny a upravy na seriovych vozech?
Diky za pripadne odpovedi, vim ze tady oficialne "O 15T nic nevite", ale za zeptani nic nedam...
Taky by me zajimalo, jak dopadly vlastne testovaci jizdy s cestujicimi? Byly nejake vaznejsi nedostatky, odhalilo se neco pri naslednem rozebrani, byly na zaklade testu provedeny nejake zmeny a upravy na seriovych vozech?
Diky za pripadne odpovedi, vim ze tady oficialne "O 15T nic nevite", ale za zeptani nic nedam...
- BerryML
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
A večer viděna tamtéž na 17. koleji pod lávkama...
- HoFi
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Ano, 9209 to je, dneska ráno viděna na 11. koleji před halou depa PA
JANEK L. píše:Po levé straně dvě ForCitky.Vojta Tramvaj píše:Něčeho jsem si všiml. Kdo taky ? http://www.prazsketramvaje.cz/obrazky/v ... 02-041.jpg
no ja nam na fotce dokonce tři pohromadě
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
- Petr
- Provozovatel
- Bydliště: ....Brejšín přes noc na flešku hodí novej program křižovatky, já s Démonem zajedem přešroubovat znač
- Kontaktovat uživatele:
15T má všude samolepkyHhoonnzzaa píše:fricoolinek2: Pokud mě paměť neklame, tak se to zde (nebo možná jinde...) řešilo. Skutečně jsem ještě neotestoval čísla na 15t, ale na ostatních tramvajích jsou čísla nastříkána přímo barvou. I když se asi výjimky najdou třeba na reklamních vozech.
-
Hhoonnzzaa
- Uživatel
fricoolinek2: Pokud mě paměť neklame, tak se to zde (nebo možná jinde...) řešilo. Skutečně jsem ještě neotestoval čísla na 15t, ale na ostatních tramvajích jsou čísla nastříkána přímo barvou. I když se asi výjimky najdou třeba na reklamních vozech.
- fricoolinek2
- Uživatel
- Bydliště: 4 5 12 20 54 120 130 170 230 558 601 RIP: 6 13 14 126 128 192 246 247 248 501 514
- Kontaktovat uživatele:
To už se numera lepěj přímo v Pilsni?Pepa píše:V nočních hodinách v Hostivaři spatřena na tahači 9209
V nočních hodinách v Hostivaři spatřena na tahači 9209
-
JANEK L.
- Uživatel
Po levé straně dvě ForCitky.Vojta Tramvaj píše:Něčeho jsem si všiml. Kdo taky ? http://www.prazsketramvaje.cz/obrazky/v ... 02-041.jpg