Není to taky tím, že se vám tam na sebe střádají 14T a nemá na nich kdo dělat? Další krok k outsourcingu. Ach jo....demon píše:Stop je pro všechny vozy, které přicházely v úvahu, tedy komplet T3R.P i T6A5.
Oběma byly protaženy proběhy o další PÚ.
Ústřední dílny
Moderátor: TRAM-FÓRUM
- BerryML
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Re: Ústřední dílny
Dle informaci doslo v hale dilen k drobnemu pozaru 
- demon
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Mno z mého pohledu spíš smutné...Absolut píše:Zajímavé.
- Absolut
- Moderátor
Zajímavé.
- demon
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Stop je pro všechny vozy, které přicházely v úvahu, tedy komplet T3R.P i T6A5.Fořtík píše:Asi jsem nepozorný čtenář, nicméně odpověď na moji otázku jsem nezaznamenal - STOP je na všechny PO erpéček, nebo jenom na analogy (digitály běží dál)? V případě STOPky pro všechny R.P - co bude s vozy, které dojíždí kilometry na PO? Ď. za O.
Oběma byly protaženy proběhy o další PÚ.
Nedávno o tom byla diskuze v T3R.P. Viz zde: viewtopic.php?f=14&t=579&st=0&sk=t&sd=a&start=1095pawel píše:ad A/D: safra, to je vidět, že jsem právě přišel z fachy a tuze mi to nemyslí......nicméně rozlišování A/D snad na PA bylo vždy, nesourodé dvojice byly odjakžila k vidění jen výjimečně.
rozdíl je z hlediska kaštana ve zvuku výzbroje, možná trochu i v jízdních vlastnostech. o technice nechť promluví povolanější
ad A/D: safra, to je vidět, že jsem právě přišel z fachy a tuze mi to nemyslí......
nicméně rozlišování A/D snad na PA bylo vždy, nesourodé dvojice byly odjakžila k vidění jen výjimečně.
rozdíl je z hlediska kaštana ve zvuku výzbroje, možná trochu i v jízdních vlastnostech. o technice nechť promluví povolanější
Odpověď mě také zajímá. Ale uvedu to, co jsem tu někde vyčetl, totiž že A = analog (8211-8245 a 8301-8321) D = digitál (8300 a 8322-8579). V čem tkví faktický rozdíl a co je vlastně na nich analogové a digitální, netuším.
F.: ta odpověď tu doopravdy není. taky mi to vrtá hlavou... a mimochodem, co je A/D? díky.
- Fořtík
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Jsem rád, že nejsem sám kdo neví... 
Jestli jsem dobře zaslechl, tak PO končí jenom na analogových RPčkách.
- Fořtík
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Asi jsem nepozorný čtenář, nicméně odpověď na moji otázku jsem nezaznamenal - STOP je na všechny PO erpéček, nebo jenom na analogy (digitály běží dál)? Dle věty v tématu T3R.P lze usuzovat, že končí vše, ale jasná odpověď to není, zejména když se poslední dobou šumperáky striktně rozdělují na A a D. V případě STOPky pro všechny R.P - co bude s vozy, které dojíždí kilometry na PO? Ď. za O. 
-
7118
Otázkou je, co vše obnáší "novej lak". Proto se asi ceny budou lišit. (sundání starého, broušení nerovností , olepení oken, počet vrstev ...). Nový lak na osobák vyjde zhruba na 20tis. CZK bez broušení.[/quote] Jo díky moc 
-
gabuliatko
- Uživatel
Otázkou je, co vše obnáší "novej lak". Proto se asi ceny budou lišit. (sundání starého, broušení nerovností , olepení oken, počet vrstev ...). Nový lak na osobák vyjde zhruba na 20tis. CZK bez broušení.7118 píše:Dobrý den,mám dotaz (nejspíše asi na pana démona) kolik stojí udělat novej lak na celém voze T3díky.
- demon
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Plenty se dosazovaly při PO a z výroby je neměly všechny R.P do čísla 8474 včetně.JANEK L. píše:Při které opravě se dosazují plenty na T3R.P, které je z výroby neměly? Díky
Pravděpodobně už návrat z dílen, zkušebky absolvovala už minulý týden.krtinek píše:Odpoledne zahlednuta v terenu 8233, to se nam uz vraci z PO nebo jen nejaka dilci zkouska?
Nemám tuchy, respektive informace, které se ke mě dostaly, se tak liší, že si je nedovolím prezentovat.7118 píše:Dobrý den,mám dotaz (nejspíše asi na pana démona) kolik stojí udělat novej lak na celém voze T3díky.