Absolut píše:Ehm a co je jako špatně na tom, že při sanitce v Lidické stojí celý Anděl? Co je špatně na tom, že při sanitce v Jugoslávských partyzánech bude zastavena doprava? Víte, já tyhle argumenty proč mít VŠUDE zpevněný kryt slýchám poměrně pravidelně v pracovním procesu a proto jsem na to trošku alergický. Bezpečnost ano, připosranost ne. Je to jen můj názor. Nemusíte souhlasit.
Třeba na Černokostelecké to jde, proč ne, taky to není nijak extra vytížená silnice (Nové Strašnice - Vinice), ale nechat jeden pruh na Partyzánech kde se sjíždí celý Suchdol a buh vi co ještě mi moc rozumné nepříjde.
Jinak se příklánám k MOpovi. Ty zatravnovací tvárnice by byly naprosto ideální.
K Lidické. Není to špatně, to jsem ani neřekl, jenom mi nepřijde jako dobrý nápad další takováta místa vytvářet. Nic víc. A poslední k dané věci. Osobně mi přijde, když sanitka jede pro někoho jiného, tak se řeší, jak "porušuje" předpisy, ale kdyby jeli pro toho dotyčného tak bude štastný že tam budou za 10 minut místo 15.
Bobik: Oni se dostanou, ale to je jako ty z tramvají.
Příklad za všechny. Jindřišská. Auto stojí u kolejí a ty projedeš krokem, ale projedeš, ale máš minutu sekryru ne li více, když se takhle protahuješ celou ulicí. To samé platí o sanitce, hasičích, policii. Ano dostanou se, ale budou tam o dvě tři minuty pozdě.