A vůbec nejlepší by bylo konečně obnovit nesmyslně zrušenou TT na Pankrác a dál, což by znamenalo snížení počtu průjezdů jmenovaným místem pouze na výjezdy a zatažení do/z vozovny.MM-Mikulovsky o přejíždění z ulice Na Pankráci do ul. Na Veselí píše:účelnější než SSZ by byly stavební úpravy (zúžení/respektive rozdělení na přímo a vpravo) komunikace od Arkád a změna přednosti po směru TT
2)
Dnes jsem jel po Zahradním Městě a musím se ostře negativně vyjádřit o novém SSZ, které vyrostlo kvůli odbočení k novému Penny-marketu. Jednak je očividně bez detekce tram, ale hlavně jeho cyklus nepočítá s průjezdními časy - první auto křížilo tramvajový pás asi 5s po tom, co jsme "přímo před nosem" dostali
. Kdybychom to ještě projeli, bylo by to tak-tak. Nicméně to řidič zamáznul na bačkory, takže OK.Je mi smutno z toho, že PM tam bude vydělávat, ale SSZ, na které doufám alespoň přispěl, se udělá "ta nejlevnější" varianta = fušeřina.
A nesouvisející dotaz: Chystá se někdo někdy v budoucnu aspoň trochu obrousit kolejnice v zastávce Zahradní Město DC? Mám vždycky pocit, jako bychom jeli spíš po štěrku.