BudeMOp píše:A nebude to spise tim, ze to je jedna z mala trati v Praze mestskeho charakteru se zelení, výškovou zástavbou, bez radneho provozu tram a s relativne minimem pohybu aut behem dne?
Kam s ním (s příspěvkem)? Když jinde není místo, tady ano...
Moderátor: TRAM-FÓRUM
Re: Kam s ním (s příspěvkem)? Když jinde není místo, tady ano...
- MOp
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
A nebude to spise tim, ze to je jedna z mala trati v Praze mestskeho charakteru se zelení, výškovou zástavbou, bez radneho provozu tram a s relativne minimem pohybu aut behem dne?
- 9001
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Škoda že nepřelepili T3 na to natáčení
Jinak Zvonařka začíná být hodně oblíbená. V nedávné době, tam přece byla reklama s 14T na nějaké lentiky, pak hodně známá s opičákem na Kooperativu a ted 15T
Jinak Zvonařka začíná být hodně oblíbená. V nedávné době, tam přece byla reklama s 14T na nějaké lentiky, pak hodně známá s opičákem na Kooperativu a ted 15T
-
MM-Mikulovsky
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Pracuju na sobě, abych se nezbláznil, říká Vojta Dyk - najde se tam něco trochu spojitého s pražskými TRAM. PS: Číst k tomu netřeba.
Jinak, žel nějak jsem to zase nezaznamenal předem, ale právě teď proběhla v Jeremenkově ulici druhá jízda (první ranní jsem asi zaspal) Pražské noblesy, jež se stala již zdejší tradicí.
Při pohledu na různorodá vozidla vzhledem, stářím, velikostí i původem mne napadlo co je možno přihlásit? Protože mimo závod po trati projely i BUS 118 ze Dvorců, mne napadlo, že nějaká silniční vozidla má DP v muzeu - co tak vidět vyjet dvakrát (jízda pravidelnosti - vyhrává auto/motorka, jenž má čas obou jízd nejshodnější) kopec Jermenkovy např. Pragu - trolejářskou věž? Další cenu by měla dostat posádka nejstylovější.
Jinak, žel nějak jsem to zase nezaznamenal předem, ale právě teď proběhla v Jeremenkově ulici druhá jízda (první ranní jsem asi zaspal) Pražské noblesy, jež se stala již zdejší tradicí.
Při pohledu na různorodá vozidla vzhledem, stářím, velikostí i původem mne napadlo co je možno přihlásit? Protože mimo závod po trati projely i BUS 118 ze Dvorců, mne napadlo, že nějaká silniční vozidla má DP v muzeu - co tak vidět vyjet dvakrát (jízda pravidelnosti - vyhrává auto/motorka, jenž má čas obou jízd nejshodnější) kopec Jermenkovy např. Pragu - trolejářskou věž? Další cenu by měla dostat posádka nejstylovější.
- Absolut
- Moderátor
Zrušení původní tramvaje do Hlučína nebylo žádným způsobem iniciováno obcí Ludgeřovice. Jednalo se o centrální plánování vyššího charakteru.
Už tam jednou tramvaj měli, nechali si ji zrušit a postavili místo ní novou silnici.Absolut píše:Kruťák: Ludgeřovice. Jé, to je srandaTam jsem se osobně podílel na dvou studiích na tramvajovou trať asi před pěti lety. Chlapec se k nim evidentně dostal
- Absolut
- Moderátor
Kruťák: Ludgeřovice. Jé, to je sranda
Tam jsem se osobně podílel na dvou studiích na tramvajovou trať asi před pěti lety. Chlapec se k nim evidentně dostal 
- Bobik
- Uživatel
Helejďte lidi, buďme rádi že v nějaké komisi je alespoň nějaký šotouš, když už tam nejsou odborníci. A hlavně si uvědomme, že to co je tu vytýkáno OMH, dělá naprostá většina členů všelijakých komisí. Tzn. prosazuje si tam "svoje" řešení. Jenže to nikdo neví či neřeší, takže to nedokáže ovlivnit.
A ano, taky se s ním možná ve většině názorů neshodnu, taky si o nich myslím že jsou naivistické, demagogické a místy třeba i úplně blbé, jenže to si zase on může myslet o mých. Naopak, oceňuji že se k tomu veřejně hlásí, má zájem a má snahu. A tím že chodí (nejen) sem i zájem rozšířit si obzory a třeba i vstřebat názory jiné, které mohou korigovat ty jeho.
P.S. Pane MOp doporučuji vaši situaci řešit poněkud schizofrenicky - sice jste nucen coby administrátor forum číst, tak to ale berte jako tu nepříjemnější část vaší "práce" a čtěte pouze coby MOp administrátor, ovšem rozhodně ne jako MOp uživatel. Třeba budete méně zhnusen. Ostatně není to krásné, když si "po práci" sednete k foru a konečně si v klidu přečtete příspěvky co vás zajímají a baví?

A ano, taky se s ním možná ve většině názorů neshodnu, taky si o nich myslím že jsou naivistické, demagogické a místy třeba i úplně blbé, jenže to si zase on může myslet o mých. Naopak, oceňuji že se k tomu veřejně hlásí, má zájem a má snahu. A tím že chodí (nejen) sem i zájem rozšířit si obzory a třeba i vstřebat názory jiné, které mohou korigovat ty jeho.
P.S. Pane MOp doporučuji vaši situaci řešit poněkud schizofrenicky - sice jste nucen coby administrátor forum číst, tak to ale berte jako tu nepříjemnější část vaší "práce" a čtěte pouze coby MOp administrátor, ovšem rozhodně ne jako MOp uživatel. Třeba budete méně zhnusen. Ostatně není to krásné, když si "po práci" sednete k foru a konečně si v klidu přečtete příspěvky co vás zajímají a baví?
- kruťák
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Zařídím tramvaj, oběhnu Balaton. O stotisícovou odměnu se hlásí další příběhy
http://vice.idnes.cz/zaridim-tramvaj-ob ... pribeh_ven
http://vice.idnes.cz/zaridim-tramvaj-ob ... pribeh_ven
"Chci se stát starostou a vybudovat v obci tramvaj," přeje si jedenadvacetiletý Vladimír z Ludgeřovic, které slouží jako spojka mezi Ostravou a Hlučínem a které trápí potíže s dopravou. Stavba nové dálnice nic neřeší, nejlepší se mi jeví trať trolejbusu, tramvaje či vlakotramvaje," dodává Vladimír.
-
Martin Šubrt
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
OMH: Do rozhodnutí, co se rodí na Praze 6 šít budu
. Do tebe rozhodně ne. Připadá mi naprosto normální se angažovat, je fuk v jaké politické straně či komisi. A stát si se svým jménem za svými názory. Naopak, respekt. Že se třeba neshodneme na konkrétních věcech, je něco jiného. Od toho jsou diskusní fóra. Popravdě, to bych sem měl mít vstup zakázanej spíš já, neb taky můžu do věcí kecat, ba co hůř, můžu je i spáchat
.
- MOp
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Protoze jsem zodpovedny za chod fora a PR Prazskych tramvaji.
-
krysarr
- Uživatel
- Bydliště: Praha 3 (1,9,16 uz bohuzel ne), sem tam Praha 11 :-)
- Kontaktovat uživatele:
A proc to ctes? Ja taky nectu damsky casopisy 
- MOp
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Protože mě to nebaví číst.
- Absolut
- Moderátor
MOp: No tohle vlákno tady na tu špínu máme, tak proč ne.
Pro úplnost se sluší dodat, že komise jsou pouze porádním orgánem rady, nemají žádnou rozhodovací pravomoc a jejich členové jsou z řad jak odborné, tak i laické veřejnosti.