Odvodit ze zastávkových na Podolské vodárněElWapp píše:Mám jako cestující nějakou možnost, jak se dostat k jízdním řádům zatahujících spojů? Např. linky 3, 17, 21 v úseku NBS > Pankrác?
Kam s ním (s příspěvkem)? Když jinde není místo, tady ano...
Moderátor: TRAM-FÓRUM
- 9001
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Re: Kam s ním (s příspěvkem)? Když jinde není místo, tady ano...
Mám jako cestující nějakou možnost, jak se dostat k jízdním řádům zatahujících spojů? Např. linky 3, 17, 21 v úseku NBS > Pankrác?
To nemusíš koukat na nástěnky OO, u nás to visí na nástěnce informacích z podniku. Schválilo to představenstvo 31.10. a byl k 1.11. jmenován.MM-Mikulovsky píše:Dnes jsem jezdil šejdra za MO a všiml jsem si tam zajímavé informace uvedené jednou OO - DP má nového technického ředitele, jímž byl jmenován (snad od 1.11.) Ing. Šurovský.
-
MM-Mikulovsky
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Dnes jsem jezdil šejdra za MO a všiml jsem si tam zajímavé informace uvedené jednou OO - DP má nového technického ředitele, jímž byl jmenován (snad od 1.11.) Ing. Šurovský.
-
jara
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Ted nevím jestli to není náhodou ta s těma vyhybkovýma návěstidlama ale ten kopec ti nezavidímJabberwocky píše:Pepo, díky! Dnes, i s trochou štěstí, vůz snadno a rychle „uloven“. Teď ještě dojít si pro finálku a budu mít svou první pětihvězdičkovou cache
- Jabberwocky
- ďábelský pedagog
Pepo, díky! Dnes, i s trochou štěstí, vůz snadno a rychle „uloven“. Teď ještě dojít si pro finálku a budu mít svou první pětihvězdičkovou cache 
kruťák: Díky, tohle znám, ale nevadí
Ještě nějaká další znáte někdo? 
- kruťák
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Jenom aby to uklízeči nevyhodnotili jako "corps étranger"Jabberwocky píše:souvisí to s geocachingem
Zítra linka 22, pořadí 25Jabberwocky píše:Milí Strašničtí, potřeboval bych vědět, na které lince (a nejlíp i kdyse bude v příštích dnech pohybovat vůz 7071. Ano, souvisí to s geocachingem a modří už jistě vědí
Odpovězte klidně prostřednictvím sz. Díky!
- kruťák
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Předpokládám, že http://www.bahninfo-forum.de už znáš, je to o všech Bahnech, tedy i o Straßenbahnech 
Měl by někdo tip na nějaká německá fóra o MHD, která čtete a jsou tam zajímavé informace. Od provozu až po anoncovaní různých DOD apod. Ono stíhat všechny oficiální stránky DP je náročné, až v praxi nemožné. Díky
- Jabberwocky
- ďábelský pedagog
Milí Strašničtí, potřeboval bych vědět, na které lince (a nejlíp i kdy :-) se bude v příštích dnech pohybovat vůz 7071. Ano, souvisí to s geocachingem a modří už jistě vědí :-) Odpovězte klidně prostřednictvím sz. Díky!
Budeš se možná divit, ale ČD nejsou moje už skoro 10let co jsem PID.MM-Mikulovsky píše:Jako, čím jsem zaslepen? Co pak já tady na TF (i osobně jinde) nikdy nekritizoval špatný stav věcí v "mém chlebodárci" DPP? Určitě se tu najde nespočet takové mé kritiky DPP či nápadů jak dělat něco lépe než dosud, ale ty prostě slepě bojuješ za "své" ČD i v jejich naprostých nešvarech:cwapa píše:MMM-přesně jak píše 9001 zažaluj je a budeš mít pokoj. Jo jinak je pravda, že jsem na dráze dělal a to 35let, ale nejsem tak zaslepený jako ty, který u DP dělá zlomek toho co já na dráze.
- Fořtík
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Milane, prosím, buď tak laskav a přestaň se rejpat v ho*nech - pro nás, čtenáře prostřednictvím mobilních zařízení je problém rozlišit důležité informace a tvůj SPAM... 
- kruťák
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Koukám, že "DPP.cz/mimořádky" má ještě mouchy. Např. si neumí poradit s tím, když se zapíšou dvě události ve stejný čas. Ánžto je odkaz na podrobnosti (detail události) generován podle času, stejný odkaz vede nyní na dvě různé mimořádnosti (Švandovo divadlo - Arbesovo náměstí, C - Budějovická, obě 31.10. v 16:31). V důsledku to znamená, že se nedozvíte, co se s metrem děje, bo při detailu MU v metru naskočí podrobnosti o Arbesáku.