Kam s ním (s příspěvkem)? Když jinde není místo, tady ano...
Moderátor: TRAM-FÓRUM
-
gabuliatko
- Uživatel
Re: Kam s ním (s příspěvkem)? Když jinde není místo, tady ano...
To jsou ty zastávky uvedené v zatahovací trase s časy v závorkách? Sry sem jen záploťák co kouká do vozáku přes rameno řidiče.
- willyjeff
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Jak píše nademnou Bobík. Tak se doopravdy bohužel pleteš. A předjetí pokutují úplně stejně jako na běžném kontrolním bodě. Takže kolegům chodí pokuta za předjetí na Divadle Gong (při zatažení do HL) s linkou 1 třeba ve 2 ráno. Ó, jak tam musí být narvaný perón čekajícími lidmi zrovna na linku 1gabuliatko píše:pokud se nepletu, tak zatahující tramvaj po odklonu ze své trasy nemá žádný jízdní řád (kontrolní body), takže to záleží na řidičově umu
- Bobik
- Uživatel
Pleteš segabuliatko píše:pokud se nepletu, tak zatahující tramvaj po odklonu ze své trasy nemá žádný jízdní řád (kontrolní body), takže to záleží na řidičově umu
- trainzjohny
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
To jsem doufal ve světlejší budoucnost, než nenalakovaný poršák 
-
gabuliatko
- Uživatel
pokud se nepletu, tak zatahující tramvaj po odklonu ze své trasy nemá žádný jízdní řád (kontrolní body), takže to záleží na řidičově umuBobik píše:Jako cestující možnost nemáš. Resp. máš možnost to zjistit na zastávkách, kde spoj jede ještě po své trase díky poznámce v JŘ, na ostatních zastávkách dopočítáním jízdní doby z JŘ tam jezdících linek. Čili jak píše 9001 - na PodVod si zjistíš kdy ti jede zatahující spoj a jízdní dobu na Výtoň, k ní připočteš jízdní dobu (např z JŘ té 7) Výtoň -Otakarka a máš výsledek. Trošku "friendly" je, že se ty zastávkové JŘ dají najít na netu a nemusí se fyzicky obíhat.
- Karosák
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Moderní pojetí Cable Caru rakouským lanovkářským gigantem http://www.youtube.com/watch?v=_5Pd4mc17zM
Za pozornost však stojí, co že to přijede na terminál budoucnosti v čase 8:30
Za pozornost však stojí, co že to přijede na terminál budoucnosti v čase 8:30
- Bobik
- Uživatel
Jako cestující možnost nemáš. Resp. máš možnost to zjistit na zastávkách, kde spoj jede ještě po své trase díky poznámce v JŘ, na ostatních zastávkách dopočítáním jízdní doby z JŘ tam jezdících linek. Čili jak píše 9001 - na PodVod si zjistíš kdy ti jede zatahující spoj a jízdní dobu na Výtoň, k ní připočteš jízdní dobu (např z JŘ té 7) Výtoň -Otakarka a máš výsledek. Trošku "friendly" je, že se ty zastávkové JŘ dají najít na netu a nemusí se fyzicky obíhat.
Jo. No, to není moc elegantní řešení. Ještě mě napadlo jít na to "od konce", tj. čas zatažení a odpočítat si minuty do dané zastávky. Ale pořád je to plus minus několik minut a hlavně to není user friendly, vlastně to není vůbec user.
Takže IDOS nic, dpp.cz nic, ropid jakbysmet... To je trochu škoda.
Takže IDOS nic, dpp.cz nic, ropid jakbysmet... To je trochu škoda.
- 9001
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Odvodit ze zastávkových na Podolské vodárněElWapp píše:Mám jako cestující nějakou možnost, jak se dostat k jízdním řádům zatahujících spojů? Např. linky 3, 17, 21 v úseku NBS > Pankrác?
Mám jako cestující nějakou možnost, jak se dostat k jízdním řádům zatahujících spojů? Např. linky 3, 17, 21 v úseku NBS > Pankrác?
To nemusíš koukat na nástěnky OO, u nás to visí na nástěnce informacích z podniku. Schválilo to představenstvo 31.10. a byl k 1.11. jmenován.MM-Mikulovsky píše:Dnes jsem jezdil šejdra za MO a všiml jsem si tam zajímavé informace uvedené jednou OO - DP má nového technického ředitele, jímž byl jmenován (snad od 1.11.) Ing. Šurovský.
-
MM-Mikulovsky
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Dnes jsem jezdil šejdra za MO a všiml jsem si tam zajímavé informace uvedené jednou OO - DP má nového technického ředitele, jímž byl jmenován (snad od 1.11.) Ing. Šurovský.
-
jara
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Ted nevím jestli to není náhodou ta s těma vyhybkovýma návěstidlama ale ten kopec ti nezavidímJabberwocky píše:Pepo, díky! Dnes, i s trochou štěstí, vůz snadno a rychle „uloven“. Teď ještě dojít si pro finálku a budu mít svou první pětihvězdičkovou cache
- Jabberwocky
- ďábelský pedagog
Pepo, díky! Dnes, i s trochou štěstí, vůz snadno a rychle „uloven“. Teď ještě dojít si pro finálku a budu mít svou první pětihvězdičkovou cache 
kruťák: Díky, tohle znám, ale nevadí
Ještě nějaká další znáte někdo?