Linkové vedení
Moderátor: TRAM-FÓRUM
Re: Linkové vedení
Pokud si dobře uvědomuju, tak Stross ZC od kpt. Jaroše je bezbarierově přístupný a to sice od křižovatky s Kostelní.
Když nelze vytvořit nájezd oficiální, vyhovující všem normám, proč tedy aspoň nevytvořit nájezd neoficiální, ale přesto funkční?
Břevnov se brzy dočká 
já vím, vysvětloval to obšírně a rozumně. lze to pochopit, ale při pohledu s jistým odstupem je to prostě neuvěřitelné. ta trať už je v provozu hezkých pár let - a pořád nic. stejně absurdní mi připadá vyjádření prahy 6 cca 4 roky zpět, že na bělohorské se dlouho nebude dít nic vzhledem k blance a následně bř. radiále. ta ulice je přitom co do povrchu chodníků, zastávek, veřejného osvětlení a mobiliáře naprostou ostudou břevnova. o bezbariérovosti ani nemluvím...
- 9001
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
pawel: Olšanskou mi vysvětloval Absoult. Je potřeba o x více razítek více... + vidina že se Olšanská bude do pár předělávat komplet.
ad bezbariérovost: nejde jen o vozidla, také zastávky jsou občas síla. například: jak je možné, že na zast. strossm.n. zc (od kpt. jaroše) chybí bezbariérový nájezd? a to se rekonstrukce dělala odhadem cca 10 let zpět. nepochopitelné. podobně je na tom olšanská (ano, dělala se jen trať, ne zastávky, ale i tak je neskutečné, že takovou prkotinu jako nájezd není možné vytvořit) a snadno by šlo pokračovat dále...
- 9001
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Tak beru zpět. Jsem se podíval špatně na datum na stránkách DPP kde je už info o komplet výluce Vršovic.MOp píše:nerozumim otazce - 7/37 dnes normalne v provozu.9001 píše:Zdá se mi to a nebo se upustilo od dábělské varianty se 7 a 37?
- MOp
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
nerozumim otazce - 7/37 dnes normalne v provozu.9001 píše:Zdá se mi to a nebo se upustilo od dábělské varianty se 7 a 37?
- 9001
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Já bych se neradoval. Podle mě to je kvůli výluce... Můj osobní názor, že v současné době to není moc vhodná zastávka pro tram...
Zdá se mi to a nebo se upustilo od dábělské varianty se 7 a 37?
Zdá se mi to a nebo se upustilo od dábělské varianty se 7 a 37?
Tak na DPP je, že od 22.11. se trvale zřizuje tramvajová zastávka Čechovo náměstí DC
.
Ano, taky bych byl pro nasazení NP spojů především na preferované linky, ale... pak se ozvou ZTP, že musí přestupovat, což jim dělá obtíže. Z tohoto hlediska chápu snahu nasadit NP spoje na co nejvíce linek.
- Karosák
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
No taky moc nechápu, proč jste se do cwapy pustili, když to byla spíš otázka k organizaci provozu s potenciálním zlepšením pro kaštanstvo, než k brečení nad ZTP. Mě tento problém již také několikrát napadl, ale nijak mě to nepálí, tak jsem to sem nepsal. Přijdu k jizdnímu řádu, vidím blízké NP spoje a pak nic. Může mi to být buřt, ale nějak logicky se mi vkrádá otázka: Proč
Do vypravení nedělám, ale za zamyšlení to stojí ne
Vše se asi v současném stavu nepodaří vyladit, ale některé následy jsou třeba zbytečné, akorát to třeba nikoho netrklo...
Ano myslím, že taky nemusíme mít NP na všem, ale o to lépe proložené jinde. O určení linek možno diskutovat. Třeba na d-1 asi NP ponechat 
Já ve svým věku už skoro 10.let nepracuji.9001 píše:Jenom, že ještě v tvém současném věku my budeme muset normálně pracovat a do důchodu si budeme moct necha jenom zdát.
http://www.finance.cz/duchody-a-penze/f ... odovy-vek/
- Absolut
- Moderátor
Já si myslím, že Cwapa má pravdu. Hodinová díra o víkendu na linkách, které jezdí vozovna se spoustou nízkopodlažních vozů je ostuda. O víkendu by klidně mohl být na d-9 interval mezi NP spoji cca 22 min (každá třetí) a na d-10 cca 30 minut (každá druhá). Tohle bychom vyjezdit uměli. Ale muselo by se na to myslet. Bohužel od počátku nasazování NP tramvají v Praze se razí systém několika garantovaných NP spojů na spoustě linek. Mnohem lepší by dle mého názoru bylo na některé linky s NP zatím úplně rezignovat (např. 1, 2, 4, 5, 6, 12, 15, 16, 17, 21, 24, 25, 26) a na ostatní linky (např. 3, 7, 8, 9, 10, 11, 14, 18, 19, 20, 22) cpát nízkopodlažní vozy tak, aby byl maximální interval mezi NP spoji 30 minut, lépe méně. S trochou snahy a změn ve vypravení by to šlo.
- 9001
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Jenom jsem se ptal.cwapa píše:Jistě, že můj věk se zobrazuje správně, proč by neměl? Jen nerozumím tomu, že ty a OHM budete pracovat další 4 roky navíc.9001 píše:Poslední rýpnutí trochu OT, jestli tvůj věk sedí co se tady ukazuje tak mi s OHM ještě budeme pracovat další 4 roky navíc...
http://www.finance.cz/duchody-a-penze/f ... odovy-vek/