MM: Tento argument o zastávkách za křižovatkou jsem čekal. Je to nesmysl, protože by se tím nezkrátila vzdálenost od vestibulu metra - naopak spíše prodloužila - což byl jeden z cílů toho návrhu. Hlavně ale bylo cílem přiblížit co nejblíže k sobě vešketé nástupní hrany. aby se dalo dobře přestupovat ze všech směrů do všech směrů. A to zastávky za křižovatkou ani náhodou nesplňují. Posun TT z osy mostu je ze statického hlediska nesmysl. Ohledně ojíždění: Tramvaje tu jsou kvůli cestujícím. Proto mají mít řešení příznivá pro cestující přednost před řešeními příznivými pro provozovatele. Vyměnit srdcovku, výhybky a oblouky je ktou dnes již záležitost víkendu jednou za tipuji minimálně 7-10 let v případě toho mého návrhu. To jako cestující v pohodě skousnu, když budu moci příjemně přestupovat.
Willyjeff: Já tam žádné SSZ, kromě toho, které by převádělo auta po nábřeží, nechci. nevím, k čemu by byly. Řidič v tramvaji snad vidí, zda po křížící koleji něco jede. Na Andělu nebo Palmě taky SSZ nejsou. A Argumentovat Eltodem je zbytečné, protože až v Praze bude možné postavit to, co jsem tu nakreslil, žádné Eltodo už nebude a Praha si to bude dělat sama, jako každé normální město.
Jinak poměrně jednoduše by se to ve směru z Modřan dalo doplnit tak, aby tam vznikla smyčka.