Preference / antipreference MHD
Moderátor: TRAM-FÓRUM
-
Martin Šubrt
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Re: Preference / antipreference MHD
Jó, na tohle píp jsem zapomněl
Myšleny dotazy na nová SSZ v jiném vláknu.
-
kasme
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
MHMP píše:Předmětem řízení je výstavba nového světelného signalizačního zařízení SSZ 0.350 u tramvajové zastávky „Vinohradské hřbitovy“ v Praze 10.
SSZ bude zapojeno do skupiny křižovatek po ulici Vinohradské se sousedními SSZ 3.613 a 0.342 kabelovým propojením řadičů SSZ a KS. Dopravní koordinace je řešena v DŘ, řadič bude zapojen jako závislý.
- 7001
- Uživatel
Dnes IPP funguje bez závad, takže pánové díky za snahu, povedlo se. Jenom nechápu že starý světla léta fungovaly a když se tam dají moderní tak si to dělá co chce.
Mě to přijde, že to funguje jak kdy... ráno kolem 6h se IPP projet nedalo ani v jednom směru najednou a když jsem jel na střídání tak to od Karláku padalo krásně...
Co jsem tam před 20 minutami jel, tak nás horní čočky pustili a na spodních jsme zase stáli.Bobik píše:Tak děkuji zainteresovaným, IPP funguje.
Zatím.....
- Bobik
- Uživatel
Tak děkuji zainteresovaným, IPP funguje.
Zatím.....
Zatím.....
Když mám před sebou 2xT6, tak za ní jako druhý nepojedu, protože vím, že se tam nevejdu. A s 2xT3 najíždím až do horních čoček, aby se tam za mně další souprava(2xT3) vešla(pokud se rozhodne tam vjet, já tam jako druhý nejedu).MM-Mikulovsky píše:Pozór! Jest-li teď popisuješ dolní IPP, tak takto je snad OK - od spodu/ZC padá stůj dřív než od shora/DC!Gregory píše:BYlo odstraněno, ale vydrželo to pouze týden, dnes opět se nedalo naráz projet. Zespodu stojím, zeshora si to tramvaj vesele sviští dolů, bo má čočky na volno...To na dispečinku nikdo na kamerách nevidí, jak se tam (ne)projíždí..., že je cyklus zase rozházený?
(Někdo mi to odůvodňoval, aby se doprostřed nenacpaly dvě soupravy = 2. z nich neblokovala zadkem levý pruh IAD v Sokolské.)
- trainzjohny
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Dneska v poledne se tam vrtalo x lidiček jak ve světlech tak v řadiči a křižovatky si škodolibě dělali vlastní opak preference.
- Bobik
- Uživatel
No to jsme to dopracovali, lézt za odpovědnými pomalu po kolenou, aby milostivě dělali to co mají a za co jsou placeni...
Pánové každopádně vám velký dík.
Pánové každopádně vám velký dík.
-
Martin Šubrt
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
chemik: Už druhý den se na tom intenzívně pracuje v úzké spolupráci admin Petr (zvěd monitorující situaci) + já (prosebník, shánějící odpovědné ku činnosti)
.
ty3,14čo ten Ipák, to je dílo, zase se mi chce zvracet
Včera v podvečer povalení na přechodu u Hradčanské. Bohužel přežil, takže se asi zase nic nestane........ 
- Bobik
- Uživatel
To je prostě chyba v komunikaci. Je mi jasný že tohle hlásit na PD nikam nevede - proč a jak už bylo popsáno výše - ale někam a nějak by to hlásit chtělo. Nějaká majlová adresa třeba, na kterou by se poslal popis problému. Ale protože tohle prostě chybí, jsem rád alespoň za T-F.
- Karosák
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Ano IPP včera špatenka i přes den
S tou vlnou pod Bertramkou se mi to stalo před časem (...asi koncem ledna?) Ale nejel jsem tam předtím, ani potom, takže jsem nemohl vyhodnotit, jestli to nebyl nějaký okamžitý zásah řízení, nebo se něco pohnojilo.
No a teď mi řekněte-volat to nebo ne, když už to tady potvrdily 3 příspěvky a nadává se na to před KFcčkem? Mám-li tak nějak nepsaně volat až v nejnutnějších případech, tak radši budu zticha > Projedete? Ano! Tak vidíte, není co řešit. Rozcuhaný keř a upadlej klandr nechám bejt, ale tyhlety drobnosti jsou pořád někde nějaké a zbytečně znepříjemňují život, já nechci bejt za Milana, ale nic neříct, protože "to nějak dopadne", nebo "to zavolá někdo jinej" to je taky problém doby
Mě asi chybí nějaká zeď nářku (nemyslim zrovna hajzlíky na smyčkách), ale třeba jak kniha požadavků, vozová kniha, kniha závad úklidu vozů tak třeba kniha závad provozu
Reakce prosím v Chování zaměstnanců. Díky.
No a teď mi řekněte-volat to nebo ne, když už to tady potvrdily 3 příspěvky a nadává se na to před KFcčkem? Mám-li tak nějak nepsaně volat až v nejnutnějších případech, tak radši budu zticha > Projedete? Ano! Tak vidíte, není co řešit. Rozcuhaný keř a upadlej klandr nechám bejt, ale tyhlety drobnosti jsou pořád někde nějaké a zbytečně znepříjemňují život, já nechci bejt za Milana, ale nic neříct, protože "to nějak dopadne", nebo "to zavolá někdo jinej" to je taky problém doby
- 7001
- Uživatel
Ano, IPP se nedá projet vcelku ani po sedmé hodině.