MM: Tohle si beru více než osobně, už jenom kvůli tomu, že jsem tu hůl skoro ve 12 dostal.
K tématu. S prvotního příspěvku to vyznělo tak, že si zastavil tramvajový provoz v obou směrech. (viz podle toho, že si dával návěst stůj protijedoucímu kolegovi), aby si šel diskutovat s nějakým bulharem, že špatně stojí, ale ne tak, že bránil průjezdu tram a auta ho dokázali objet.
1) Měl si zavolat dispečink, ale chápu,že jste ve sporu, tak rovnou volat na MP, že auta stojí na zákazu zastavení.
2) Běhal si mimo vůz bez vesty a nějakého reálné důvodu. Čím se tu snažíš obhajovat je k smíchu. Když potkám auto v protisměru na dálnici ,tak za prvé uhnu, děkuji všem svatým, že mě nesejmul a volám PČR. Taky se za ním nerozjedu, abych ho stavěl, protože ohrožuje provoz... To je jako s první pomocí. Za tu se dá považovat i pouhé zavolání RZS, protože nikdy nevíš jestli tomu člověku více neuškodíš neodborným zásahem. (Samozřejmě i tady jako ve všem záleží na okolnostech).
3) Zapnul si vystražná světla, když si vytvořil tramvají ještě větší špunt než ten bulhar?
Ted mě napadá jestli takhle chodíš diskutovat s řidiči v Revoluční. Tam je stání na blikačky taky v modě a ostatní řidiči IAD jsou nuceni blokovat tram při jeho objíždění.
Sorry, ale přijdeš mi, že řešíš kraviny a jak už jsem jednou napsal. Být řidičem tramvaje, tak bych se styděl to vůbec přiznat, že patřím na stejnou pozici jako ty. Abych trochu zajel i do vlastních řad, občas máme podobné kusy i mezi námi, ale rád vidím, že s nimi je posléze krátký proces, protože poškozují banku, ale v mnohých případech hlavně klienty. (naštěstí prakticky vždy řešitelné

)