velmi souhlasím ohledně organizace, ale pevně věřím, že to v zásadě (až na nějaké malé zádrhele v jednotlivcích) bude zvládnutéwillyjeff píše:No hlavně bude zajímavý, jak se zvládne vypravení, když ve Vokovicích je uvězněno spoustu vozů a řidičů a už zítra ve 4 ráno to musí být zorganizovaný (tzn. nový jízdní řády, řidičům přidělené směny a hlavně je informovat o změně). Fakt bych nechtěl mít tyhle starosti na hlavě. Jestli se to zvládne, tak klobouk dolu. Díru zasypou, to je myslim ten nejmenší problém.
Např. dle tohoto fota (od jaydee2008) díra je minimálně pod okraj koleje ZC = ani DC bych manipulační "průtah" VO vozů zbytečně neriskoval.vkocourekpha píše:Osobně se domnívám, že za "mimořádné" situace by asi šlo ty vozy "vytáhnout" po TT ve směru DC, to je dále od té díry. Ohledně její opravdy, už to tam zalévají betonem, co jsem tak viděl...
Zejména když:
1.) ostatní vozovny kromě PA (mající v opravě jednu loď - 5 kolejí, a proto několik desítek vozů přemístěno do jiných vozoven) mají jistě, díky nižšímu prázdninovému vypravení + uzavření značného množství TT, nějaké "volné" vozy
2.) díky náhradě za =M=A byly mimořádné výjezdy na X-A i posílenou a prodlouženou l.25 - co jsem se namátkově koukal, tak jsem přesvědčen, že díky místu vedení těch linek, byla asi valná většina vozů na nich právě z VO
Spíše jsem přesvědčen, že díky množství uzavřených TT bude přebývat mnoho řidičů TRAM (už tak včera jsme na PA studovali, jak je "postaveno" moc záloh) -
DPP by to měl okamžitě řešit dvěma způsoby:
1.) jsou-li mezi řidiči TRAM jedinci s "papíry" na BUS, tak ty dočasně přeřadit na NAD za TRAM
2.) ostatním ve zvýšeném počtu nařídit dovolenou (případně výběr 1 dne neplaceného volna v měsíci, na nějž má každý dle KS právo)