Tuhle jsem narazil na parádní omezení tranzitní IAD a sice v ulici Na Hřebenkách
http://www.mapy.cz/#x=14.387545&y=50.07 ... 0682_1&t=s
Směrem od Vypichu na Smíchov jí naši, když jsem ještě tábořil na Bílé Hoře, využívali hojně, asi kvůli plné Plzeňské, protože pak Švédskou a Holečkovou jsi na Smíchově raz, dva. Ale kvůli zklidnění, asi tranzitu kolem ústavu sociální péče, je v ulici asi 6 zvýšených přechodů, které opravdu rychleji než 20 přejet nejde, pak už drhnou plasty a je to pěknej vopruz a pokud už někdo nechce jen přes zvýšené přechody (3x) v Tomanově (191 kolem televizní věže), lze jedině Podbělohorskou, kolem Hybšmanky se vyšplhat k Palatě a dolů Hřebenky, Švédská....atd. Příčné prahy nesnáším, protože na nich podle mě dostává auto hroznej záhul, když přesně musí každej den. Některý kopou i když se přes ně jede krokem, jedině, že se zastaví úplně a pak pěkně zasmrdět na jedničku. Ty zvýšený přechody, jako právě zde na Hřebenkách(jsou fakt vysoký, podle mě 20-30 cm) nebo křižovatky (třeba v oblasti Americké, Záhřebské na Praze 2) mi přijdou OK. Nekope to tolik a na tranzitní přejíždění je to slušněj opruz a na zpomalení to taky funguje