Ano, nedal jsem si tu práci, protože jsem v tu chvíli v neměl po ruce chronometrážní tabulky. Takže díky, že jste zde zveřejnil pouze zastávkové jízdní řády pravidelně pojížděných úseků s časovou sférou ve špičce pracovního dne.... Chtělo by to také B jízdní doby.Vojta Tramvaj píše:ad Petr: Vy jste si tu práci nedal, ale já ano.
Preference / antipreference MHD
Moderátor: TRAM-FÓRUM
- Petr
- Provozovatel
- Bydliště: ....Brejšín přes noc na flešku hodí novej program křižovatky, já s Démonem zajedem přešroubovat znač
- Kontaktovat uživatele:
Re: Preference / antipreference MHD
- trainzjohny
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Docela dobrý nápad a ještě na delších úsecích by mezi "pomalým" chodníkem mohl být uprostřed expresní pro delší cestyvon Špilberk píše:Při tom, jak se množí semafory a zastávky, by mohl pohyblivý chodník tramvaj snadno nahradit. Na samostatném tělese se prostě vykopou koleje a dají se pohyblivé chodníky. Vždy od křižovatky ke křižovatce, tam si cestující přejde a naskočí na další pás. Rychlost přepravy nebude o moc nižší.
-
von Špilberk
- Uživatel
Při tom, jak se množí semafory a zastávky, by mohl pohyblivý chodník tramvaj snadno nahradit. Na samostatném tělese se prostě vykopou koleje a dají se pohyblivé chodníky. Vždy od křižovatky ke křižovatce, tam si cestující přejde a naskočí na další pás. Rychlost přepravy nebude o moc nižší.willyjeff píše:Jinak k novému obchoďáku by se zastávka šiklaa pohyblivý chodník.
- Bobik
- Uživatel
Á pravda, omlouvám se. Nějak mi tím že na nich téměř furt svítilo volno vypadly.Petr píše:...ale pokud vím, tak mezi Hradčanskou a Letenským náměstím byly semafory na vjezdu do smyčky i v původním stavu....
Myslím, že semafory na Letné budou s dobrou preferencí. Jist si nejsem pouze na Letenském náměstí, ale to je spíš otázka kvality řešení, než možností. Ty jsou. OC na Chodovské snad taky s preferencí.
- Vojta Tramvaj
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
ad Petr: Vy jste si tu práci nedal, ale já ano.
Úseky s nulovou jízdní dobou jsou tyto:
Levského - Sídliště Modřany
Kotlářka (SM) - Kotlářka
Radlická - Škola Radlice
Olšanská - NNŽ
Malostranská(UV) - Malostranská (MA)
Úseky s nulovou jízdní dobou jsou tyto:
Levského - Sídliště Modřany
Kotlářka (SM) - Kotlářka
Radlická - Škola Radlice
Olšanská - NNŽ
Malostranská(UV) - Malostranská (MA)
- Fořtík
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Souhlasím, je to mor, nicméně pokud budou šlapat tak to vnímám - v tomto konkrétním místě - jako zlepšení.Petr píše:Nepolemizuji s tím, že nová světla jsou pražský mor, ale pokud vím, tak mezi Hradčanskou a Letenským náměstím byly semafory na vjezdu do smyčky i v původním stavu....
- Petr
- Provozovatel
- Bydliště: ....Brejšín přes noc na flešku hodí novej program křižovatky, já s Démonem zajedem přešroubovat znač
- Kontaktovat uživatele:
Tak samozřejmě podobně dlouhý úsek ne. To byl samozřejmě vtip, bohužel nepochopený... Z hlavy je tu nevysypu, ale nulu máme také třeba Radlická - Škola Radlice....willyjeff píše:Anižbych chtěl nějak rozviřovát vášně a přespřílišně offtopikovat, ale který úsek (alespoň podobně dlouhý) má takovou jízdní dobu? Mě napadá nulový jen Kotlářka/smč->Kotlářka a při zatažení do HL Div.p.Pal->Palmovka/Žertvy. Jinak k novému obchoďáku by se zastávka šiklaa pohyblivý chodník.
- willyjeff
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Anižbych chtěl nějak rozviřovát vášně a přespřílišně offtopikovat, ale který úsek (alespoň podobně dlouhý) má takovou jízdní dobu? Mě napadá nulový jen Kotlářka/smč->Kotlářka a při zatažení do HL Div.p.Pal->Palmovka/Žertvy. Jinak k novému obchoďáku by se zastávka šiklaPetr píše:Ubrat jenom minutu? Já si myslím, že by se dalo mít úsek Teplárna Michle - OC Michle - Chodovská dokonce jízdní dobu NULA... Takových úseků nám přibývá, tak co to neudělat i tady!
- Petr
- Provozovatel
- Kontaktovat uživatele:
Ubrat jenom minutu? Já si myslím, že by se dalo mít úsek Teplárna Michle - OC Michle - Chodovská dokonce jízdní dobu NULA... Takových úseků nám přibývá, tak co to neudělat i tady!chemik píše:Ano! Přidal bych tam zastávku a v rámci efektivního zkrášlení jízdních dob bych tam ubral minutu!
Ano! Přidal bych tam zastávku a v rámci efektivního zkrášlení jízdních dob bych tam ubral minutu!von Špilberk píše: Ještě by ten semafor mohl být doplněn zastávkou, protože tam bude nové OC, a Chodovská (TRAM) je docela daleko.
-
von Špilberk
- Uživatel
Ještě by ten semafor mohl být doplněn zastávkou, protože tam bude nové OC, a Chodovská (TRAM) je docela daleko.Fořtík píše:já samozřejmě nepředpokládám, že by byl bez preference...
- Petr
- Provozovatel
- Kontaktovat uživatele:
Nepolemizuji s tím, že nová světla jsou pražský mor, ale pokud vím, tak mezi Hradčanskou a Letenským náměstím byly semafory na vjezdu do smyčky i v původním stavu....Bobik píše:(...)Pro neznalé, byly tam 2 - jeden na Let. nám a druhej na křiž Špejchar. Teď na Leteňáku, u Sparty, na vjezdu do Blanky, na vjezdu do smyčky, na křiž. Špejchar a na přechodu před zast Hradč. Bomba.)
- Fořtík
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
já samozřejmě nepředpokládám, že by byl bez preference... 
- 9001
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Fořtík: Souhlasím s Bobíkem. Ted nebudeš řvát na auta, ale na semafor zpoza kterého budeš koukat na horní volno