Preference / antipreference MHD
Moderátor: TRAM-FÓRUM
Re: Preference / antipreference MHD
no hlavně, že to čeká i 45 vteřin na dvě 11 za sebou od Radhošťský, potom co už 50 vteřin ZC čeká 5 a 16 DC. Teda ještě nutno říci, že to před těma 11 pustilo 10 ZC, takže ta druhá 11 zůstala v křižovatce.
Asi stejnej budoucí šit, jako dnešní Badeniho, zase jsem 32 vteřin čekal na prodlužující volno od Chotkovy a zase to ta 8 nestihla a stejně čekala na další volno. Todle fakt nemá cenu.
Asi stejnej budoucí šit, jako dnešní Badeniho, zase jsem 32 vteřin čekal na prodlužující volno od Chotkovy a zase to ta 8 nestihla a stejně čekala na další volno. Todle fakt nemá cenu.
- Fořtík
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Dnes jsem tam jel 11 a musim říct, že to volno na 11 čeká. Až na jeden průjezd - rozjedu se z Radhošťský, cestou k Floře stromeček zhasne a 10 metrů přede mnou stůj. Ha ha, velká sranda!von Špilberk píše:Preference píše: Křižovatka Flora s preferencíŽe to ale trvalo, ve středu to vyzkouším.
-
von Špilberk
- Uživatel
Preference píše: Křižovatka Flora s preferencí
Že to ale trvalo, ve středu to vyzkouším. 
- Bobik
- Uživatel
No, Dlabačov od Hládkova (ZC) včera přes den šlapal jak hodinky, padal do jízdy. DC horší. Ovšem v noci - tak v noci to tam ZC byla tragédie. Jestli je tam nějakej podivnej noční cyklus a proč proboha to tam nemůže fungovat jak přes den, to netušim. To samý noční cyklus Myslbekova/Hládkov. Přes den zelená/volno, v noci trvalá červená/stůj a navol se, ono to padne. Samozřejmě do jízdy to nebude.
Jo taky jsem zaznamenal "problém" na Patočkova/Myslbekova. 57 se tam v těch místech potkávaj a protijedoucí co byla o chlup rychlejší mi sebrala (odhlásila) volno před čumákem. Naštěstí tam v noci dvakrát živo není, což bylo dobře, protože jsem se stačil akorát leknout.
Ano, Vaníčkova má levé odbočení, ale jestli to tam bude ne/fungovat jako to ne/funguje teď, to raději nic - utíká volno před nosem, jen co se člověk rozjede z křížení a okamžitě háže šipku vlevo. Taky pěknej hnus, velebnosti.
Jo taky jsem zaznamenal "problém" na Patočkova/Myslbekova. 57 se tam v těch místech potkávaj a protijedoucí co byla o chlup rychlejší mi sebrala (odhlásila) volno před čumákem. Naštěstí tam v noci dvakrát živo není, což bylo dobře, protože jsem se stačil akorát leknout.
Ano, Vaníčkova má levé odbočení, ale jestli to tam bude ne/fungovat jako to ne/funguje teď, to raději nic - utíká volno před nosem, jen co se člověk rozjede z křížení a okamžitě háže šipku vlevo. Taky pěknej hnus, velebnosti.
Vaníčkova má přece jen levé odbočení přes koleje, což směrově zasignalizovat má smysl. Je fakt, že Pod Královkou by už tak potřebná nebyla, ale na druhou stranu se dá lépe upravit pro preferenci TRAM a nebude nám činit žádné problémy. Myslbekova - Dlabačov je nesmysl, který se navíc do zcela ideálního stavu pro TRAM upravit nedá, hlavně pro 25 DC.
Horní Brusnice je v noci ideální na vypnutí. Typický příklad.
Horní Brusnice je v noci ideální na vypnutí. Typický příklad.
To se můžeme rozloučit s více věcma; tam bude minimálně jedno sešrotovaný auto měsíčně. Fakt by mě zajímalo, kdo došel ke geniálnímu nápadu "překřížíme kamióny směr Brno a PO s veškerou dopravou z magistrály na JS, to vše na 300 metrech, v nejužším místě JS." No aspoň že k nemocnici Krč je to odtamtud nedaleko...gabuliatko píše:Počkej, neraduj se, nejdřív mus dojít na reko TT. A to, jak jsme loni zjistili není jen tak.9001 píše:Konečně se Průběžná dočká vyhrazeného pruhu pro busy. Jedno z nejideálnějších míst na obou místech je umožněno sjet z TT na signál tram + zlepšení kultury přestupu z tram na bus.I tu JuPa bych neviděl tak růžově jak to líčej.
Hlavně pokud fakt budou od září jezdit kamióny obousměrně okolo garáží Kačerov tak se můžem rozloučit s linkou 125.
-
gabuliatko
- Uživatel
Počkej, neraduj se, nejdřív mus dojít na reko TT. A to, jak jsme loni zjistili není jen tak.9001 píše:Konečně se Průběžná dočká vyhrazeného pruhu pro busy. Jedno z nejideálnějších míst na obou místech je umožněno sjet z TT na signál tram + zlepšení kultury přestupu z tram na bus.
Hlavně pokud fakt budou od září jezdit kamióny obousměrně okolo garáží Kačerov tak se můžem rozloučit s linkou 125.
-
kasme
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
no možný to jeBobek píše:Ty hromádky na křižovatce Černokostelecká x Dřevčická, to bude SSZ? Nějak nemůžu dohledat...
V rámci stavby bude osazen nový mikroprocesorový řadič Actros. Přívod elektrické energie bude proveden samostatným napájecím kabelem č. 2625, který bude připojen do stávajícího zapínacího místa VO ZM č. 0577. SSZ bude zapojeno do skupiny křižovatek po ulici Černokostelecké se sousedním SSZ 0.394 kabelovým propojením řadičů SSZ, resp. kabelových skříní. SSZ bude připojeno na ODŘÚ-JV a HDŘÚ. Dopravní koordinace je řešena v DŘ.
- 9001
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Konečně se Průběžná dočká vyhrazeného pruhu pro busy. Jedno z nejideálnějších míst na obou místech je umožněno sjet z TT na signál tram + zlepšení kultury přestupu z tram na bus.
Ty hromádky na křižovatce Černokostelecká x Dřevčická, to bude SSZ? Nějak nemůžu dohledat...
- Bobik
- Uživatel
Proč? Nebylo to tam předtím a nic se nedělo, nevidím důvod proč by to tam mělo být i teď.Grossák píše: Vaníčkovu a Pod Královkou bych si dovedl po nějaké úpravě ještě představit.
Ano, SSZ u Masaryčky který šlape (teď, momentálně) mě taky netrápí, ale jak píše MM-M.... A kdybych věděl že případná náprava bude v řádu hodin, max dnů a ne měsíců....
SSZ opravdu nejsou všespásný. Třeba taková Brusnice. Ano, pomohla. Dřív se tam stálo na kolejích durch, teď se stojí na kolejích jen občas. Ale hlavní důvod - stání na kolejích - to nevyřešilo a ani nemohlo. A v noci je to tam akorát k vzteku.
-
MM-Mikulovsky
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Dovolím si upozornit/připomenout, že co funguje dnes nemusí u tecnického - hlavně elektronického zařízení - jako je SSZ a zrovna přesně toto, kde před pár lety byl cca rok "zakopaný pes v zakopaném kabelu" a ZC to pouštělo jen jednu TRAM - další to "nedrželo"!Grossák píše:Masaryčka, která funguje, mě jako semafor fakt vůbec netrápí. Tady jsou desítky jiných, opravdu zbytečných.
Taky by mě zajímalo, kdy to vypnou. A odvezou.
SSZ Myslbekova - Dlabačov je nesmysl. Vaníčkovu a Pod Královkou bych si dovedl po nějaké úpravě ještě představit.
Masaryčka, která funguje, mě jako semafor fakt vůbec netrápí. Tady jsou desítky jiných, opravdu zbytečných.
- Bobik
- Uživatel
A to SSZ snad něčemu zabrání? Co chvíli mi to tam pošlou frajeři na plnej ceres a na červenou bo nestihli oranžovou/nebudou brzdit. Špatnej rozhled je evidentně netrápí. Proč se tam tolik nebourá v příčném směru není tím SSZ, ale tím esíčkem a OR15.Grossák píše:Tohle není zrovna semafor ke zrušení. Je tam špatný rozhled.9001 píše:Grossák: Taky mě napadá celkem jednoduché řešení. SSZ v Havlíčkově hodit do šrotu a bude klid... Efekt to bude mít stejný jako když tam je.
Jinak dotaz - Patočkova je už otevřená, kdy dojde k vypnutí těch tří SSZ v oblasti Malovanky a jednoho u jednokolejky na Hládkově? A proč to tam ještě svítí?
A proč se tak blbě ptám? NIKDY!!! Ach jo.