Výzva nesvítí samoúčelně, ale jen v případě, že volno padne. A když nepadne, nemůže svítit. To víme.von Špilberk píše:MM-Mikulovsky píše:"Volno padne ještě jednou."![]()
- jako by nebyla jediná křižovatka, kde tomu tak není (a je jedno jestli je SSZ tak nastaveno či je to závada na nějakém zařízení - nejčastěji detekci)!
![]()
![]()
![]()
Onehdá jsem se chytil v Kobylisích. Jel jsem z Březiněveské DC jako druhý a neprojel jsem, padlo stůj. V Kobylisích ZC l.17. Tak jsem si říkal, jestli mě to pustí s ní. Nepustilo, takže hurá do krabičky. Pravda byla to moje chyba, protože jsem si v prudkém odpoledním sluníčku nevšiml, že stromeček zhasl. Ale proč zhasínáJe spousta křižovatek, kde je určitý směr přihlášen trvale, a zrovna na Kobylisích od Březiněveské by ten stromeček mohl přímo svítit pořád, aby se to nezdržovalo a nehrozilo ani omylem odhlášení. Hlavně, že na Floře od Olšanského nám. byl směr přímo pro tramvaj přihlášen natrvalo, i když tam nic nejezdí.
A komu to volno po Jičínské na Floře v režimu takřka pevného programu vadilo? Nikomu, protože nestálo nikoho ani sekundu navíc.