Preference / antipreference MHD
Moderátor: TRAM-FÓRUM
Re: Preference / antipreference MHD
Máte někdo nějakou zkušenost s SSZ Čs. Exilu - Generála Šišky v nočním režimu? Zatím nikdo závadu nenašel, takže je třeba další poznatky. Díky.
Už to šlo po další linii, snad se řeší, prý už je dokonce vyřešeno, ale není to ověřeno. Díky.Fořtík píše:Dukelských hrdinů x Veletržní od Strossu nefunkční preference -> PDT -> vlákno preference.
-
MM-Mikulovsky
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
1. PÚ nebyl o slabý plechový až "prohnilý" (jak většina upadá díky uhnití u země) zastávkový sloupek, ale pevný "litý" ocelový sloup TV - sic potřebovalo to pár stehů pravého obočí, ale "fungoval jsem dál" - jiní by po takové šlupce mnohdy omdlelichemik píše:jo tak to já nevim, povídá se to
2. případ - jó praštil jsem se, jak uvádíš, 1x na Braníku a také (jako snad každý vyšší kolega) nesčetněkrát ve dveřích T3(RP), páč ve všech těch případech jsem se ohnul málo, ale nic se mi v těchto případech nestalo = nebyl to PÚ (stejně jako při mém "propadnutí" při couvání z kabiny 14T - jako by to byla 15T) - narozdíl od nezanedbatelného počtu kolegů, kteří si zvrtli špatným došlápnutím nohu/kotník při vystupování z "běžných" TRAM (myšleno jiných než 15T s "žebříkem" místo schodů do kabiny)
jo tak to já nevim, povídá se to
- 9001
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
To někdo uznal jako pracovní úraz?chemik píše:tak Milane, ty jsi případ sám pro sebe. Abych řekl pravdu, neznám nikoho, kdo si jeden PÚ způsobí nárazem do zastávkového sloupku a druhej PÚ si přivodí tak, že hlavou narazí do závaží u napínáků trolejového vedení v zastávce Nádraží Braník. Teda neznám nikoho, kromě tebe...
tak Milane, ty jsi případ sám pro sebe. Abych řekl pravdu, neznám nikoho, kdo si jeden PÚ způsobí nárazem do zastávkového sloupku a druhej PÚ si přivodí tak, že hlavou narazí do závaží u napínáků trolejového vedení v zastávce Nádraží Braník. Teda neznám nikoho, kromě tebe... 
-
MM-Mikulovsky
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
představ si, že já jsem se po začátku "prohazování" 15T - 14T mezi PA - MO málem zranil ve 14T - páč ze zvyku s 15T jsem chtěl couvat z kabiny a on se mi v kabině objevil schodwillyjeff píše:... PS: Když už jsme u toho zranění v závislosti na vystupování do větších "hloubek", jak je to s pracovními úrazy + 15T? Odboráři slibovali armádu zraněných řidičů, kvůli tomu, že šefci neumí chodit po schodech. Nebo přecijenom nejsme taková nemehla?
- willyjeff
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Ó ty artisto. Takový můžuPetrpes píše:Jo, 22 jsem teď měl 2x, ale do štěrku s kličkou opravdu nepolezu... Podle platných předpisů jsem jednal podle nejlepšího vědomí a svědomí. Zranění skákáním z výšky do štěrku by mohlo dopadnou daleko hůř, než když to projedu na, no přeci na elekriku ne
PS: Když už jsme u toho zranění v závislosti na vystupování do větších "hloubek", jak je to s pracovními úrazy + 15T? Odboráři slibovali armádu zraněných řidičů, kvůli tomu, že šefci neumí chodit po schodech. Nebo přecijenom nejsme taková nemehla?
- Fořtík
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Dukelských hrdinů x Veletržní od Strossu nefunkční preference -> PDT -> vlákno preference.
Bohužel i já jsem měl tu možnost, ověřit mocné kouzlo toho, že jsem zastavil před SSZ a šel se navolit kličkou. Trpělivost mi došla ve chvíly, kdy jsem byl díky průjezdu peletonu v centru zastaven na 5 minut + odstraňování závady a nestačil se překódovat atd. do času, tak jsem to projel, stydím se za to, ale nebylo jiného východiska. S podobnými potřebnými světly se roztrhnul pytel. Ještě, že ty ve smyčce BH fungují tak, jak mají.
- Karosák
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Tak zítra tam pojedu, kdyžtak nažhavím KGXe, když jim to brnkne tak 5 lidí denně a ještě Milan, tak snad povolí 
Milane, nechtěl bys jim cinknout i když nebudeš mít 22?
I když vím, že na sále jsou v tom trochu nevinně...
Milane, nechtěl bys jim cinknout i když nebudeš mít 22?
I když vím, že na sále jsou v tom trochu nevinně...
- Petrpes
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Jo, 22 jsem teď měl 2x, ale do štěrku s kličkou opravdu nepolezu... Podle platných předpisů jsem jednal podle nejlepšího vědomí a svědomí. Zranění skákáním z výšky do štěrku by mohlo dopadnou daleko hůř, než když to projedu na, no přeci na elekriku ne 
Nechat to odnést sběrače šrotu. Když to zdemoluje někdo normální, bude to poškozování veřejného majetku. když to odnesou oni do šrotu, tak i když je chytí policajt, řekne že ta ocelová trubka nemá hodnotu 5000 a tak není co řešit. Co na tom, že ta trubka je částí semaforu.
- 9001
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Karosák: Rozhodně ne. Pytle na odpadky napadne sundat i MP, ale fyzické vyřazení díky rychlosti ELTODA je tak na týden 
já nevim, co řešíte. Tuhle jsem měl sedumapadesátku a pokaždý ty světla byly na volno