Mnoho z n8s si to vyzkoušelo. Dokonce mnoho z nás jezdilo v kočárku v době kdy nebylo na IAD a nebyly nízkopodlažní vozidla a taky jsme se k doktorovi (přes půl Prahy) dostali.mejla píše:no myslel jsem, ze se tu diskutuje věcně... Před rychlými soudy bych doporučoval si vyzkoušet po císařském řezu (20cm jizva uprostřed břicha) tahat sám kočárek po 3 schodech v tramvaji...i já jsem si párkrát zkusil pár lidí požádat a dočkal jsem se odpovědí typu: mně bolí záda, já jsem po operaci, já to neunesu atd. Ano, najdou se i tací, co pomuzou, ale neni nic prijemneho zustat trcet na zastavce, kdyz vsichni odmitnou.
Nicméně zpět k věci: zarazi mne, ze casto nikdopodlazni vozy linky 3 konci v Braniku a dal do Modran pokracuji jen ty klasicke. Nebylo by logictejsi dal posilat ty nizkopodlazni, aby byly vice vyuzite? casto dle jizdniho radu jich jede nekolik za sebou a pak dlouho nic...
S rozložením nízkých podlah souhlasím, nicméně do Modřan jezdí také 17 kde je nízkých podlah relativně dost. Takže bych celkem tiše s panem MMM souhlasil.
PS: Jsou země kde se kočár vůbec nepoužívá a dítě se nosí.