Áno, áno, stále kvoká. Při dnešních třech průjezdech jen při tom posledním od Letenského nám. padla překvapivě předvěst (no možná překvapivě ne - jel totiž protijedoucí vlak) na volno a stromeček se rozsvítil a volno zůstalo. Opačným směrem a vůbec jinak stále ve stejném pevném cyklu.
Dnes navíc perlila Veletržní x Dukelských Hrdinů. Volno pro IAD pokaždé celé 2 minuty. Při třetím kole jsem se už vzteknul jak beruška, která přistane na umělý kytce, a volal na PD se žádostí o prověření kde je zakopaný pes. A při posledním večerním průjezdu to již bylo ok
Ještě jedna novinka posledních dní. Je nová SSZ na Olšanském nám. na křižovatce s Lupáčovou a Ondříčkovou. ZC je to OK, ale směr DC je potřeba trošku poladit. Novinkou je červená odbočovací šipka do Ondříčkovy ul. (za to palec nahoru a velká pochvala), ale přihlašovák je nově umístěný až za zastávkou DC a už jsem několikrát zaregistroval, že pokud svítí SSZ na volno, tram se rozjede - přihlásí do stromečku - stromeček zhasne a kuličky padají na stůj. Stromeček se pak už nerozsvítí, čeká se celý cyklus a není se ani kde navolit (před 3 dny jsem nikde nenašel krabičku).
Jo Spojovací včera večer taky super. Odjezdy tram ze smyčky někdy okolo 18 - 19 h po jedné minutě (l.1 + 9 + 11 + zátahy do vozoven) a světla pouští (pokud se řidič nenavolí v krabičce) až po cca 1,5 minutě. Byl jsem pěkně v koloně až třetí v pořadí před nástupní zastávkou a měl čas odjezdu z konečné se zpožděním 140 sekund.