Kam s ním (s příspěvkem)? Když jinde není místo, tady ano...
Moderátor: TRAM-FÓRUM
-
Filip
Re: Kam s ním (s příspěvkem)? Když jinde není místo, tady ano...
Mohu jako řidič tramvaje podat na někoho (jiného kolegu apod.) podat Služební hlášení ? Pokud ano, nemůžu se dostat do hledáčku dopravní kontroly, popř. si způsobit jiné pracovní problémy ?
- Petrpes
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
V MO to tehdá odnesla mistrovna, teda byla do ní díra od spřáhla
Když jsem zatahoval už bylo zazděno, ale k tomu jsme vás raději nevolali 
A nejčerstvější zážitek jedině v hospodě, neb i na to by jste nejraději jeli a není to tak dlouho...
PS: Moje to ani jednou nebylo, jen jsem byl zrovna přítomen, ale třeba jsem přejel vozejk s vodou, který jsem si sám před vůz přivezl abych si umylo okno
No což, couvlo se, vozejk se odstranil z PP, resp. to co zbylo a ještě jsem vyjel včas. Byla to nějaká T3 65xx, nebo 66xx.
A nejčerstvější zážitek jedině v hospodě, neb i na to by jste nejraději jeli a není to tak dlouho...
PS: Moje to ani jednou nebylo, jen jsem byl zrovna přítomen, ale třeba jsem přejel vozejk s vodou, který jsem si sám před vůz přivezl abych si umylo okno
No což, couvlo se, vozejk se odstranil z PP, resp. to co zbylo a ještě jsem vyjel včas. Byla to nějaká T3 65xx, nebo 66xx.
Takových bylo, akorát, že na konci kolejí byly kancly o které se zastavily...Petrpes píše:Střešovice a prdelka nějakého hodně starého pracáku s úzkýma okýnkamaAsi nedobrzdil...
- Petrpes
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Střešovice a prdelka nějakého hodně starého pracáku s úzkýma okýnkama
Asi nedobrzdil...
možná hloupá otázka, ale přece...nevíte, jestli se někde dají sehnat lamino sedačky ze starých tramvají?
- Petrpes
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Jo minimum nášlapů, to bylo Pavlovo, kurz na Kachnu roku 1999 bylo o projíždění smyček a oblouků kde se jen dalo.
Jeden den s 9003, to byla paráda. Tramvaje miloval a hodně o nic věděl. Tož nezbývá než popřát šťastnou cestu i tam nahoru
Jeden den s 9003, to byla paráda. Tramvaje miloval a hodně o nic věděl. Tož nezbývá než popřát šťastnou cestu i tam nahoru
- Karosák
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Mě učil kachnu. A tehdy byl ještě veselej a asi byl moc rád, že vyfasoval fajnšmekra
Tehdy jsme si celých 8 hodin hráli se setrvačností, zadním panťákem a PTK a vůbec se vší technikou i nad rozsah osnov, nikde se nezdržovali pokuřováním...no prostě hodnotný zácvik plný zážitků a zkušeností, na které se nezapomíná. Kéž by se takhle vždy sešli instruktor a nováček. Dal mi číslo a párkrát jsme si i zavolali a pokecali, který úsek se dá na kolik nášlapů projet. A pak byl najednou smutnej a nezdravil. Když jsem ho pak ještě oslovil, tak mě odbyl, že prej mu nic jiného nezbývá a zmizel. Poslední rok jsem ho vídávál ve stejnokrojových součástech kolem stánků Na Knížecí a Smícháči, což vyvolávalo řadu otázek...a teď je odpovězeno. Tak ať má z té kukaně nahoře volnou trať, dobrý výhled a klid. Díky moc za vše, pane kolego

- willyjeff
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Člověk, co mě naučil řídit tramvaj.MF píše:Zemřel Pavel Štross.
- MOp
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
jj, take jsem dnes slysel.MF píše:Zemřel Pavel Štross.
Kam s ním (s příspěvkem)? Když jinde není místo, tady ano...
Zemřel Pavel Štross.
- Radek
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Tady už máte oficiální verzi změn.
Tady jsou návrhy změn z webu pražských tolejbusů (trochu fikce no) -
http://www.trolejbusyvpraze.net/navrhy_mhd.htm
Já jsem sice pro plné zveřejnění plánovaných změn vždy co nejdřív, ale větší rozhodovací pravomoci bych městským částem nedával. Na městskch částech jsou nejhorší provinční politikové vůbec, kteří jenom umějí korumpovat své voliče a blokovat co se jim nelíbí (viz rychlodráha na letiště). Radši městské části zrušit a vše nechat řídit z magistrátu než jak to vypadá dnes.
http://www.trolejbusyvpraze.net/navrhy_mhd.htm
Já jsem sice pro plné zveřejnění plánovaných změn vždy co nejdřív, ale větší rozhodovací pravomoci bych městským částem nedával. Na městskch částech jsou nejhorší provinční politikové vůbec, kteří jenom umějí korumpovat své voliče a blokovat co se jim nelíbí (viz rychlodráha na letiště). Radši městské části zrušit a vše nechat řídit z magistrátu než jak to vypadá dnes.
Já si myslím, že zanikne linka 1 a nahradí jí buď z Palmovky lehce posílená a přesměrovaná 25 na Spojovací a 25 na Lehovec nahradí protažená 12 z Palmovky... Na Evropské chtějí prý ponechat dvě linky... +zanikne 2.
-
gabuliatko
- Uživatel
Tobě nestačí oficielní informace že konečná bude Sídliště Petřiny?... v řádu jednotek dnů nebo řekněme dokonce v řádu desítek hodin ...