Rekonstrukce a opravy tramvajových tratí
Moderátor: TRAM-FÓRUM
-
von Špilberk
- Uživatel
Re: Rekonstrukce a opravy tramvajových tratí
RTT Bělehradská:
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
-
Martin Šubrt
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Kostky zmizí, RTT je koordinováno s akcí hluk TSK, v rámci níž se udělají asfaltové vozovky i většina chodníků.
zmizí z Bělehradské komplet kostky a bude asfalt nebo se to vrátí do "původní" podoby?
- Bobik
- Uživatel
Detaily!
Hlavně že tam bude 15km do vexle. 
-
MM-Mikulovsky
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Ještě se vrátím k tomuto:
přesně by to bylo, že vlastní jazyky výhybek jsou jak do (rozjezdové)/ze (sjezdové) splítky, ale hned následně za konci jazyků místo splítky pokračuje velmi táhlý pozvolný kolejový oblouk!MM-Mikulovsky píše:no z mého pohledu "velmi mini" - osobně bych to spíše nazval "velmi dlouhými jazyky":P_V píše:V odbočení na Zvonařku budou výhybky se splítkou.
Poflakuje se to naproti hotelu Beránek.Bobik píše:Nikoli, to je část (nájezdová) kaliforňana. Z fotky nejde určit, kde přesně se to poflakuje, takže nelze říct, zdali je to náhradní díl (pro jistotu) ke kalifu na IPP...
Díky za opravu, říkal jsem si, že bych si toho při osobní návštěvě všiml, ale pohled doma na fotku mě zmátl.MM-Mikulovsky píše: osobně jsem si hned myslel, že to je jen perspektivou - dnes se mi to potvrdilo:
-
MM-Mikulovsky
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
osobně jsem si hned myslel, že to je jen perspektivou - dnes se mi to potvrdilo:petr91 píše:.............. a měl bych otázku, v ulici Šafaříkova to vypadá na změnu osy TT viz zde, bohužel jsem si toho všiml až doma u prohlížení fotek a tak nemám fotku i z jiného úhlu.
-
MM-Mikulovsky
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
no z mého pohledu "velmi mini" - osobně bych to spíše nazval "velmi dlouhými jazyky":P_V píše:V odbočení na Zvonařku budou výhybky se splítkou.
V odbočení na Zvonařku budou výhybky se splítkou.
- Bobik
- Uživatel
Nikoli, to je část (nájezdová) kaliforňana. Z fotky nejde určit, kde přesně se to poflakuje, takže nelze říct, zdali je to náhradní díl (pro jistotu) ke kalifu na IPP, nebo se to používá pro snažší nájezd dvoucestných bagrů při stavbě. Osobně tipuju spíš to druhé.
Co je ta jako kolej na poslední fotce? Nějaká povrchová novinka? Tramvaj sjede na asfalt a jede se otočit kamkoliv? 
Dnes jsem se prošel kolem rekonstrukce TT v Bělohorské ulici. Zde pár dokumentačních fotografií z aktuálního stavu http://petr91fotky.rajce.idnes.cz/RTT_B ... 13.5.2015/ , a měl bych otázku, v ulici Šafaříkova to vypadá na změnu osy TT viz zde, bohužel jsem si toho všiml až doma u prohlížení fotek a tak nemám fotku i z jiného úhlu.
- Karosák
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Ale ti jižní Komunardi mi nesedí, protože cca ob rok nazpět byly v harmonogramu a pak k tomu MS uvedl, že se čeká na koordinaci s tsk a jestli se nedohodnou, tak si holt udělá jen podnik koleje. Ale určitě se o nich mluvilo.
A pozor-na obrázcích od OMH k RTT Střešovická je smyčka Sídl. Petřiny trošku kolejově jinak > za výstupní se osovka nemění a v obou kolejích pokračuje místo tak bajvoko na 3x T (neměřil jsem, mrkněte). Sjezdová vexle je až před nástupní. To už mi přijde férový!
A pozor-na obrázcích od OMH k RTT Střešovická je smyčka Sídl. Petřiny trošku kolejově jinak > za výstupní se osovka nemění a v obou kolejích pokračuje místo tak bajvoko na 3x T (neměřil jsem, mrkněte). Sjezdová vexle je až před nástupní. To už mi přijde férový!
- MOp
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Seznam OMH komentovat nebudu - reknu jen jedine - za verohodny jej vzhledem k chybam nepovazuji.
Nasledujici informace pochazi primo z DPP:
Revolucni - ano chysta se zde "zachranny" zakrok,
Na Zlichove - reko v lete,
Evropska - reko probehne v obdobi 20.06.2015 - 08.08.2015,
Komunardu jih - reko se nechystala a zatim ani nechysta.
Vice informaci nemam a hlavne je nepotrebuji znat - tak se me na dalsi akce neptejte.
Nasledujici informace pochazi primo z DPP:
Revolucni - ano chysta se zde "zachranny" zakrok,
Na Zlichove - reko v lete,
Evropska - reko probehne v obdobi 20.06.2015 - 08.08.2015,
Komunardu jih - reko se nechystala a zatim ani nechysta.
Vice informaci nemam a hlavne je nepotrebuji znat - tak se me na dalsi akce neptejte.
No já bych z toho nedělal takovou vědu, holt se něco udělalo do foroty dřív. Je to odněkud převzatý podklad a Seifertova je už prostě hotová.slonik píše:http://mhd86.cz/2015/05/06/seznam-rekon ... ych-trati/
Jde tomuhle nějak důvěřovat? Dost mě tam překvapuje ta Seifertova. Když byla teď v dubnu...