chybí linka 18
BUS 193 na který jsem chtěl přestoupit buď nejel a nebo netrefil zastávku
tramvaje se převlíkají až po zastavení, takže pozdě
VIDEO: sobota odpoledne https://www.youtube.com/watch?v=MuRRUjYD98E
Moderátor: TRAM-FÓRUM

Beru to celkové pojetí.P_V píše:Nesouhlas, navigační systém v metru je lepší. Když jsem byl poprvé na letišti, které se ještě po prezidentovi nejmenovalo, tak mi byl navigační systém celkem naprd. Navigační cedule malým písmem a umístěné nikoli před očima, ale stranou nebo až za změnou směru.9001 píše:Souhlas s XSC... Navigační systém v metru je letištní úrovni....
Nesouhlas, navigační systém v metru je lepší. Když jsem byl poprvé na letišti, které se ještě po prezidentovi nejmenovalo, tak mi byl navigační systém celkem naprd. Navigační cedule malým písmem a umístěné nikoli před očima, ale stranou nebo až za změnou směru.9001 píše:Souhlas s XSC... Navigační systém v metru je letištní úrovni....
Právě že ano, proto mi přijde jako smysluplná ta změna, kdy v zastávce/stanici uvnitř svítí jméno stanice a ne konečné. V metru se dopředu příští stanice nehlásí, to jde až po zavření dveří, takže kromě pojmu "přestup na linku" cizince nic nemate. Proto nevidím důvod k anglickým hláškám.MM-Mikulovsky píše:ASI SI NEZAŽIL, ŽE CIZINCI (NEROZUMĚJÍCÍ ČJ) TAKŘKA NEUSTÁLE ZMATENI HLÁŠENÍM V TRAM NAPŘ. "DVORCE, PŘÍŠTÍ ZASTÁVKA KUBLOV" VYSTUPUJÍ NECHTĚNĚ O ZASTÁVKU DŘÍVE (A PAK SE SNAŽÍ NASTOUPIT ZPĚT DO ZAVÍRAJÍCÍCH SE DVEŘÍ)
ASI SI NEZAŽIL, ŽE CIZINCI (NEROZUMĚJÍCÍ ČJ) TAKŘKA NEUSTÁLE ZMATENI HLÁŠENÍM V TRAM NAPŘ. "DVORCE, PŘÍŠTÍ ZASTÁVKA KUBLOV" VYSTUPUJÍ NECHTĚNĚ O ZASTÁVKU DŘÍVE (A PAK SE SNAŽÍ NASTOUPIT ZPĚT DO ZAVÍRAJÍCÍCH SE DVEŘÍ)XSC píše:Pokud to ve stanici ukazuje jméno stanice a ne konečné, tak je to pokrok. Ale k anglickým hláškám kromě konečné nevidím důvod.
Je nějaký obecnější předpis, jak velká část trati s linkou ve výluce by měla info obsahovat? Chápu, že věšet to na Blatinách nedává moc smysl, ale na té Korunní + Floře by mi to přišlo docela vhodné.informační materiály v podobě grafických vývěsek byly umístěny ve směru k výluce na pravidelném označníku zastávky „Želivského“ u budovy Strojimportu a dalších ve směru k vyloučenému úseku a v celé oblasti dotčené výlukou.