Tramvajové tratě a příslušenství
Moderátor: TRAM-FÓRUM
- Bobik
- Uživatel
Re: Tramvajové tratě a příslušenství
Jo ták, pohlcování hluku (asi od těch rotorů...
)
-
von Špilberk
- Uživatel
- Bobik
- Uživatel
Tak jsem na ten Hloubětínskej heliport musel taky zajet podívat.
Přechod bude hned za sloupkem DC, z prava tam čmárali zebru přes silnici, ale udělali jen jeden pruh a pak to zabalili. Nějakou přípravu na SSZ jsem nezaznamenal, tak snad, zatím, budeme doufat (ale podle čar na silnici to vypadá na regulérní jeden pruh, ten "druhý" je od zastávky busu, tak doufám, že SSZ nebude, nebo alespoň nebude přes koleje). Přes silnici vlevo se přecházet nebude, je tam klandr. Přechod zabere cca 3m z celkové panelové plochy, takže se tam odhadem buď tak dvě helikoptéry, nebo jeden vrtulník v pohodě vejdou.
Nějakou formu úpravy troleje, ať už sklápěcí či odklápěcí jsem nezaznamenal, tedy budou muset na přistání nalétávat zboku, nikoli shora.
Nějakou formu úpravy troleje, ať už sklápěcí či odklápěcí jsem nezaznamenal, tedy budou muset na přistání nalétávat zboku, nikoli shora.
-
MM-Mikulovsky
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
no to víš - hotové jsem to neviděl, ale rozpracované jo, a napadalo mne spíš, že se jedná o rozlehlý prostor pro hraní si lidí na PK s TT v nové obytné zóněKarosák píše:MMM: Hmmm, to by mohl být problém![]()
Ty fakt nezklameš
- Karosák
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
MMM: Hmmm, to by mohl být problém
Ty fakt nezklameš 
-
MM-Mikulovsky
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
tomu ovšem trochu překáží TV "nad" TTKarosák píše:Ten bude asi jeho součástí, ale ta vypanelovaná plocha je jak na přistání vrtulníku
- 9001
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Budu hádat Je tam 2+2,takže semafor bude? 
- Karosák
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Ten bude asi jeho součástí, ale ta vypanelovaná plocha je jak na přistání vrtulníku 
Prechod z chodníku na zastavky....Karosák píše:Copak nám to vyrostlo za panelovou plochu v kolejišti pod zast. Hloubětín? Napadá mne několik možností - nakolejovací místo obojživelné techniky, odstavení jakékoliv pracovní techniky/hasičů zasahujících v metru, snížení hlučnosti oblouku, zlepšení stability gpk v příčném směru a v neposlední řadě lepší možnost překonat svršek pro pěší, kterým jest vstup na těleso dráhy přísně zapovězen.
- Karosák
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Copak nám to vyrostlo za panelovou plochu v kolejišti pod zast. Hloubětín? Napadá mne několik možností - nakolejovací místo obojživelné techniky, odstavení jakékoliv pracovní techniky/hasičů zasahujících v metru, snížení hlučnosti oblouku, zlepšení stability gpk v příčném směru a v neposlední řadě lepší možnost překonat svršek pro pěší, kterým jest vstup na těleso dráhy přísně zapovězen.
-
MM-Mikulovsky
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
pevně věřím, že to konečně značí (byť minimálně 5 let opožděný) začátek výstavby kolektoru!Karosák píše:Celkem slibne jsou vsak ohrady Subterra na nabrezi LS i na ostrove. ...
- Karosák
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Celkem slibne jsou vsak ohrady Subterra na nabrezi LS i na ostrove. Aby nakonec nebyl Hlavkac po reko drive nez Libenak...
U toho Libeňáku je taky problém s chybějícím kolektorem. Navíc o to vtipnější, že kolektor už tam vybudován je, ale protože na něj Praha nepřispěla, tak si ho Pražská teplárenská vybudovala sama a to jen tak velký, aby se tam vešel teplovod a už nic dalšího.
- Bobik
- Uživatel
Tak já to beru jako (nepovedej) pokus P7 a snahu o zatlačení na to, aby se už konečně sakra něco dělo. Protože mám s tou rekonstrukcí obavu, že to dopadne jak s Libeňákem (roky se bude mluvit akorát o tom, jak je reko nutná, až mostu bude hrozit spadnutí).
-
von Špilberk
- Uživatel
Problém je, že někdo si umane, že něco chce teď hned a okamžitě, a pak vznikají tyhle hurá akce. Reko mostu je navrženo včetně zastávky, jenže reko mostu bude, až bude pod Vltavou kolektor. A ten ještě není. Takže se vyhodily peníze na zastávku, policie řekla, že takhle ne, tak se zastávka zase seškrábne, vyhodí se další peníze na odstranění, pak se vyhodí další peníze na předělání zastávky, a až dojde na reko mostu, tak se to zas celé zlikviduje a udělá se to definitivně.9001 píše:Kdyby tam byla zakomponovaná v rámci reko celého mostu...