Spíše mě zajímá, jak bude číslovaných až 100 wan, tedy pokud budou
8299, 8800-....
8107-8150, 8186-8200...
Moderátor: TRAM-FÓRUM
U kačen to bude asi tradice. E.č. 9051 měly taky dva vozy, i když ten první jen chvíli a taky to byla RT6.MF píše:Nevím, proč kvůli několika stojákům rušit souvislost evidence...
Taková pocitovka. Jak už jsem napsal - dodržovalo se to desítky let, tak by se mělo u toho zůstat. Neničme tradice.ZXS91 píše:Proč? Že by to šotoušům dělalo bordel v evidenci není důvod.fricoolinek2 píše:Nemůžu si pomoci, ale dva regulérní (tj. ne zklušební) vozy pro přepravu kaštanstva by se o jedno ev. č. dělit neměly. Desítky let se to ctilo a tak by KT8N měly bejt 9051-9100 + 9105-9110 nebo 9181-9199
Proč? Že by to šotoušům dělalo bordel v evidenci není důvod.fricoolinek2 píše:Nemůžu si pomoci, ale dva regulérní (tj. ne zklušební) vozy pro přepravu kaštanstva by se o jedno ev. č. dělit neměly. Desítky let se to ctilo a tak by KT8N měly bejt 9051-9100 + 9105-9110 nebo 9181-9199
Nešla, je tam řadič..trainzjohny píše:Nejsem žádný odborník, ale nešla by dát ta zásuvka o kus níž ?
Obecně RP výbava je hrozná prohra na to, jak je to spolehlivá tramvaj. Alespoň Wana by ten stěrač klidně mohla mít za cenu absence přední (stejně na houby) obrovské zásuvky.demon píše:Nepotřebuju cokoliv překrucovat.
Wana je lowcost, nikdy jsem netvrdil opak. Že je na nohu mi nevadí, střední stěrač bych uvítal, ale neslo by to sebou nutnost změny zásuvky, kabelů, atd., takže další atypy.
S Libercem i Plzní je Praha výbavou srovnatelná, technickým provedením mnohem lepší.