Moderátor: TRAM-FÓRUM
vávra napsal:V úterý večer běhalo (podle mého názoru) úplně normálně.parrot napsal:A jak je na tom Jiráskovo náměstí? V úterý odpoledne běhalo v pevném cyklu bez preference.
V úterý večer běhalo (podle mého názoru) úplně normálně.parrot napsal:A jak je na tom Jiráskovo náměstí? V úterý odpoledne běhalo v pevném cyklu bez preference.
Palackého náměstí (všemi směry)
...
Typ události:
Provoz omezen
Závada světelného signalizačního zařízení.
7001 napsal:Fakt to tam krásně fungovalo jako na Palmovce, auta pouštěla tramvaje z vedlejší a nebyl problém.
7001 napsal:Tak jsem si vyzkoušel Palackého náměstí bez SSZ v praxi a je to naprosto ideální. Zainteresovaní projektanti a vůbec všichni kdo do toho mohou nějak mluvit, by se tam měli jít podívat. Kolona z Výtoně na Jiráskovo náměstí tam bude vždycky, ať je to zapnuté nebo ne. Ostatní směry, včetně tramvají jsou naprosto v pohodě.
O čí život? Těch na ní? To se ale obávám po reko moc nezlepší, jedině tak, že z obou stran (a nejlépe i z boku) budou ostrůvky zalitý v betonovejch blocích co je budou krýt. Takže žádná změna před i po, protože na kvalitním povrchu lze čekat, že se rychlost zvýší.9001 napsal:Protože ta zastávka je o život...
Což ničemu nebrání, bo jsem tam zaznamenal (mezi Štvanicí a Vltavskou) dost častou jízdu po kolejích a vůbec snahu jet tak, aby se proboha nemuselo zpomalovat...Karosák napsal:Stav povrchu vozovky je tam tak děsný, že rychlou jízdu příliš neumožňuje...
Bobik napsal:Teda nic ve zlým, ale já nevím co všichni s tou Štvanicí máte (nebo co máte proti ní), vždyť se docela chytla. Alespoň když tam jezdím večer, pořád někdo courá (tam i ven) a nejde o občasné jednotky kusů, byť Václavák to pochopitelně není. Pořád se kecá, jaká je tramvaj městotvorná a když se teda "městotvorně chová", tak to vadí.mart337 napsal:Ježišmarja, to bude průser!!! Vźdyť nebude v provozu nově zavedená zastávka Štvanice a bude se muset zavést celoročně přívoz, nebo NAD!!!![]()
![]()
Teda nic ve zlým, ale já nevím co všichni s tou Štvanicí máte (nebo co máte proti ní), vždyť se docela chytla. Alespoň když tam jezdím večer, pořád někdo courá (tam i ven) a nejde o občasné jednotky kusů, byť Václavák to pochopitelně není. Pořád se kecá, jaká je tramvaj městotvorná a když se teda "městotvorně chová", tak to vadí.mart337 napsal:Ježišmarja, to bude průser!!! Vźdyť nebude v provozu nově zavedená zastávka Štvanice a bude se muset zavést celoročně přívoz, nebo NAD!!!![]()
![]()
Uživatelé procházející toto fórum: Google [Bot] a 5 návštevníků